Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 265
  • 832
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Обожавам 7/8. Нося ги с токчета и с боти, с кецове също.

Само че твоята фигура е подходяща.

# 376
Аз от тийн нося предимно  кецове,слава богу ,че последните години е модерно и вече не ме гледат странно , особенно с рокли.....тъкмо днес си получих едни бели кожени на Зара ❤️

# 377
  • София
Само да вметна нещо за огащеното. Опитайте с панталони с по-висока талия и подходяща риза/ топ. Удължава доста краката визуално и подчертава дупето. Получава се добре, когато материята на топа е тъничка.

# 378
Аз като цяло не обичам дългите до земята поли и панталони. Харесват ми визуално, но аз не мога да ги търпя да ми се замотават в краката, да ми се закачат токчета по тях и да си ги настъпвам в колата постоянно..)
Купих си скоро убийствен малинов пола-панталон с висока талия и до земята на Massimo Dutti, ама изобщо не знам кога ще го облека поради изброените причини..)

# 379
Обожавам 7/8. Нося ги с токчета и с боти, с кецове също.
Не видях снимката, която коментирате.
Аз също много нося панталони 7/8 .
Започнах отскоро да запасвам /пак, след н години/ - харесва ми.

Кецове харесвам, но имам малка мания за височина. 170 см. съм висока, с платформа /ток/ 5,6 см ставам 175/176 и това ми е оптималното - не по ниско и не по високо.
Иначе показаните кецове са много хубави.

Аз от години нося предимно такива обувки, тези долу /днес бях с тях/ и подобни:
Скрит текст:

Стоят ми добре както с панталони, така и с поли и рокли.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 17:22 от Sweta

# 380
  • Пловдив
Това с дължината до земята е голям проблем, да. Особено при качване по стълби. Що рокли съм носила за скъсяване...
Аз харесвам панталони малко над глезена, това май не е 7/8, а сигурно 9/10 или 8/9. Wink

# 381
  • София
Аз като цяло не обичам дългите до земята поли и панталони.

Не са удобни, но са ефектни. Винаги имам чувството, че ще се спъна, ако не я прихвана при качване на стълби, но се изкушавам.
Веднъж гледах едно миньонче пред мен върви. Хубавица! С дълга коса, дълга пола, върви уверено, лети тази пола около нея и светът и той е неин! Познай дали на другия ден дали не си сложих най-дългата пола Simple Smile

# 382
По повод цикличността в тенденциите, изрових си снимка от далечната 1984 г.
Ами класика си бяха  обувките, че и сандалите с чорапи Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 23:37 от pep_si

# 383
Харпи, и аз това казвам - харесвам ги, но моята практична порода просто не ги понася. Иначе имам и аз няколко за ефект, ама рядко ги нося.
Ей тая рокля, точно 2 пъти съм я обличала.
Търся на кого да я подаря..)

# 384
😍 Angel, това е точно моята рокля 😍
Не, не че я искам, просто всичко ми харесва в нея 😊
Изглеждаш изключително свежо и потвърждаваш старата максима, че жената прави роклята.

# 385
  • пустинята Гоби
Каква прекрасна тема, на подходящата възраст съм за да се включа Simple Smile.

Огащено практикувам най-усилено, но в никакъв случай не изопнато по тялото, а леко небрежно. И кецове нося от има-няма 30 години, винаги са били актуални - с поли, рокли, панталони и т.н.

# 386
  • В полите на Пирин планина
Ейнджъл, страхотно изглеждаш, но на теб всяка дължина ще стои добре.
Такива широки панталони не харесвам. И не запасвам. Според мен запасването подчертава и малък корем...

# 387
  • Пловдив
Сега чета едно криминале от 50-те години на века. Една от героините работи като манекенка при някаква скъпа шивачка. На няколко места другите герои казват, че такива като нея ги наемат, за да могат дебеланите и съсухрените моми на средна възраст да си мислят, че роклите ще им стоят по подобен начин, та да ги купуват.
А ние си мислим, че трикът с добре изглеждащи манекенки в сайтовете за пазаруване на дрехи сега са го измислили. Wink

# 388
Магдена, този трик минава максимум до 30-тата годишнина, мисля. При някои по-осъзнати млади жени даже и по-рано. Ако имаш малко поне отношение към мода и естетически вкус, не пазаруваш сляпо само заради красивото момиче от корицата. Аз лично се радвам на женската красота във всяка възраст, но тя не може да ми продаде почти нищо. Зная какво ми отива и това търся. Обаче не отказвам и препоръки от продавачки, стига да чуя нещо ценно. Даже ми се случва да ме убедят да пробвам 😃 Демек не отказвам експерименти.

# 389
  • София
Ейнджъл, роклята е прекрасна.
Ако имаше миниатюрен шанс да се натъпча в нея, бих я поискала, но това не е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт