Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 270
  • 832
  •   1
Отговори
# 360
С голямо удоволствие се включвам в темата 🤗

Стила ми се повлия не от годините (които много си ги харесвам), а от Ковид ситуацията. От мацката с роклите и високите токчета в офиса, минах на работен домашен режим и вече няма къде да си нося прекрасните аутфити толкова често.
Преминавам полека на малко по-casual стил, ниски обувки и днес за първи път купих бели кецки 😄
Скрит текст:
Бях приятно изненадана колко свежо ми стоят с разните поли, рокли... ще вземе да ми хареса 😉

# 361
  • София
Подкрепям за приятната изненада от белите кецки. И аз от пролетта имам такива. Първите в живота ми. Удобни, практични и сладки са. А винаги съм си мислела, че хич не са ми в стила.

# 362
Трябва ли да охкаме на всичко, показано в темата, че е яко?
Разбира се, че не. Просто ме озадачава тона на някои коментари Simple Smile

Стила ми се повлия не от годините (които много си ги харесвам), а от Ковид ситуацията. От мацката с роклите и високите токчета в офиса, минах на работен домашен режим и вече няма къде да си нося прекрасните аутфити толкова често.
Преминавам полека на малко по-casual стил, ниски обувки и днес за първи път купих бели кецки 😄
Бях приятно изненадана колко свежо ми стоят с разните поли, рокли... ще вземе да ми хареса 😉
Добре дошла! Прекрасно е да приемаме промените и новостите позитивно Grinning

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:06 от Agent Provocateur

# 363
  • Пловдив
А като деца ходехме най-редовно със сандали и чорапи, обикновено бели. Grinning
----
Възрастта за съжаление си проличава неминуемо по бръчките и провисванията, иначе стиловите навици, макар и по-трудно понякога, успешно се сменят. Другото не може. Wink

# 364
Съвсем скоро в една друга тема си говорехме за 80-тте и как носехме ученическите престилки С белите якички с чорапогащник И чорапи И обувки (кларкове или не) и ходехме на аеробика с калци, но ги носехме и извън тренировките и гледахме Божествени Тела и Флашданс. И буквално преди 2-3 дни попаднах на това видео - доста се посмях и ми стана мило от тези циклични завъртания на трендове и естетики.

PS А като тийн прочетох някъде, че двубортните сака те правят "по-дебел" и 30 години не мога да се преборя със себе си да облека такова. А на други жени ми харесват Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:38 от Agent Provocateur

# 365
  • Пловдив
Да, чорапогащник телесен цвят и чорапи едновременно и аз съм носила. Не със сандали, де. Престилките не стигнаха до моя "набор".
А някои носеха и черни чорапогащници + светли чорапи.

Цитат на: Morena
Аз съм родена в Сандански и много обичам да си ходя там.
Ех, ако можеше Сандански да е поне 200 хиляди - веднага се премествам там заради зимата. Сега ми иде малък обаче.
Хем и аз съм от Южна България.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:21 от Магдена

# 366

Скрит текст:
От къде ги взе? Може ли реална снимка? Счупих се да търся подобни, на тези даже розовия надпис ще ми пасне на това за което ги търся.

# 367
  • София
Адски осемдесеттарска е шанелската колекция.
Малко неща бих желала от нея да имам в гардероба си и съм сигурна, че много от нас ще изглеждат като тантурести джудженца в доста от дрехите.
Белите яки са ми прекалени, но пък, ако се съчетаят с нещо по-рок като визия, хм... дали няма да стане интересно.
Кафтаноподобната рокля от 3:24 минута обаче ме остави бедиханна! Приказна е!

ПП: нещо много ме влече рок визията. Явно ми липсват кожените дрехи, а е още топло за тях.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:51 от Harpalike

# 368
Съвсем скоро в една друга тема си говорехме за 80-тте и как носехме ученически престилки с чорапогащник И чорапи И обувки (кларкове или не) и ходехме на аеробика с калци и гледахме Божествени Тела и Флашданс. И буквално преди 2-3 дни попаднах на това видео - доста се посмях и ми стана мило от тези циклични завъртания на трендове и естетики.
Всичко ново е добре забравено (или не толкова) старо Simple Smile

# 369
С много широк глезен съм и ако сложа така "огащен" 3/4 панталон със широки крачоли ставам съвсем Баба Меца Sweat Smile
Мноооого обичам рокли, но след третото дете съм със съвсем пораснал прасец и с тези масивни глезени все по-малко модели ми стоят добре...

ПП: Връщащия се осемдесетарски стил аз не го долюбвам, демострира ми слабите страни (т.е. надебелелите) Sweat Smile

# 370
  • Mediterraneo
Огащено нищо не харесвам и не нося аз. Ама нищо, даже и ризите са ми отвън.

# 371
  • София
Такъв панталон никога не бих обула, ако има дори и миниатюрно шкембенце.
А и тази дължина визуално скъсява краката и при наличието на горепосоченото става грозна гледка.

# 372
  • Пловдив
Такъв панталон никога не бих обула, ако има дори и миниатюрно шкембенце.
А и тази дължина визуално скъсява краката и при наличието на горепосоченото става грозна гледка.
+1...абсурд ще е да се облека така.

# 373
Обожавам 7/8. Нося ги с токчета и с боти, с кецове също.

# 374
  • София
Изпуснах панталона Sad
Angel, с твоите крака е престъпление да не носиш Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт