Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 315
  • 832
  •   1
Отговори
# 240
В кутии са моите. С удоволствие ще си направя стая за обувки някой ден като проимам къща;)
Кутиите прибирам под спалнята и над гардероба в коридора.

# 241
Имам вградени рафтове в гардеробната, в която съхранявам много от тях.

Долу пред входната врата в другата гардеробна до вратата са носените в момента, плюс някои в раници за фитнес, за басейн  и спа, а в третата са на рафтове, които са извън сезона и са рядко носени и си чакат реда за носене.

# 242
Не е много по темата, но как си съхранявате обувките? В кутии, на рафтове , в шкафове, на купчина? Simple Smile
В кутии от Икеа. PVC, прозрачни, да се вижда какво има вътре.

# 243
Кутиите не са ли много големи за кецове/обувки и малки за ботуши? Моите са си в оригиналните кутии, защото не съм намерила такива, които да ми паснат все са или малки или големи.

# 244
Кутиите не са ли много големи за кецове/обувки и малки за ботуши? Моите са си в оригиналните кутии, защото не съм намерила такива, които да ми паснат все са или малки или големи.
Качвам за малко една снимка от стаята на големия с част от неговите. На 19г е, размер 10,5. Тези носи в момента и има нужда пр още кутии, но не иска да ги държи на друго място. Прибира се, почиства си ги и ги слага в кутията. За неговият размер са ОК 🤣.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 20:23 от G&B

# 245
Пускам няколко снимки от последната седмица с любимите ми бежови джинси пейпър баг. Аааа, няма по-удобно нещо.
:>
Обувките в кутии и имам един шкаф за обувки само.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 10:08 от Босилка

# 246
Не е много по темата, но как си съхранявате обувките? В кутии, на рафтове , в шкафове, на купчина? Simple Smile
В оригиналните кутии, имам си отделен дрешник за тях...

Tези, които нося активно + маратонките/ботушите за дъжд стоят във вградения гардероб до гаража. Там държа и обувките на ММ и децата.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 20:35 от Agent Provocateur

# 247
Скрит текст:
Ей така се поместват моите в тия кутии. Много празно място остава, а мястото ми за съхранение на обувки не е много. Не става да набутам и два чифта, защото се мачкат.

# 248
  • Далечният изток
Тези, които не нося в сезона, са в оригиналните кутии и се чудя къде да ги складирам - над гардероба в спалнята и в един вграден гардероб в коридора. Други стоят в този гардероб в коридора на два рафта без кутии. Тези, които нося, са на два стелажа за обувки  в коридора.

# 249
Босилка, имам мания за украшения. Твоите бижута са много сладки.....

На мен 30 квадрата не ми стигат за семейния сезонен гардероб и съм решила, поне моят да стане минималистичен.... Дано успея.
Искам детето да има по много, за да му омръзне. Не искам да робува на марки.
Дано успея.
За съжаление сега нещата се свеждат до това има ли картинки по дрехите и какви са те.
Как е възможно едно дете да си играе и забавлява като се преоблича с часове.... Аут оф топик, връстниците на моето си акат още в гащите... Сериозно съм притеснена.

# 250
Аз за обувките си купих миналата година ето това:
https://jysk.bg/skhranenie/skhranenie-na-obuvki/shkaf-za-obuvki- … s-4-rafta-tmnosiv

Стои на едната тераса и съхранява по-голямата част от моите обувки. Тримата мъже у дома да си се оправят с техните.
Преди обувките бяха в кутии, натрупани върху портмантото в коридора. Едно, че ми беше грозно така, друго, че с времето нито една кутия не съдържаше оригиналния си чифт и падаше едно ровене... И трето, че съвсем забравях какви обувки всъщност имам. Сега ми е по-добре, но това покривало отгоре събира много прах и лесно се прокъсва.

Иначе имаме и 1-2 от стандартните шкафове за обувки, но те не побират много, знаете. Също имаме рафт на 2 нива, като метална етажерка, на която слагаме ежедневните обувки.

# 251
Относно съхранението на обувките. Тези, които не нося активно ги прибирам в оригиналните им кутии, кутиите- в най- горните рафтове на гардеробите и дрешниците (стигат до тавана). Тези, които нося в момента и по- активно стоят в шкаф до входната врата. В отделен шкаф стоят всякакви джапанки, чехли за вкъщи  и пантофи. С обувките на децата и мъжа ми се продецира по аналогичен начин.
Много мразя да влезна вкъщи, или да се събудя сутрин още сънена да видя в коридора обувки "за навън". Rage

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 21:51 от TuЛи

# 252
Да не ви остави човек.... веднага няколко страници.... Разместването на обувките тепърва предстои. В коридора имаме вграден гардероб. Вътре съм сложила високи метални стелажи и редя в оригиналните кутии. Отделно - шкаф за обувки и нещо като рафт за обувки - там стоят тези за сезона. В края на всеки сезон извърлям позахабените.

# 253
Пропуснала съм въобще, че има нова тема. Винаги съм искала да имам червено кожено яке. Тази есен видях в един магазин и премерих. За моя изненада, нещо не ми хареса. Обаче друго късо кожено в цвят пудра ми легна на сърце и него си взех.
Косата я подстригах доста късо. До пролетта пак ще порастне.
С два черни панталона се сдобих, но все още съм с един -единствен чифт дънки. Няма да съм спокойна, докато не станат поне два. Joy
Май трябва първо да направя ревизия на вече наличните есенни дрехи, защото още не съм. Thinking Купувах някакви неща в края на предишната зима и надлежно ги прибрах. Да видя какви бяха... JoyJoy

# 254
И аз в най-горещото лято си купих червено кожено яке, ще то ползвам като акцент за черен тоалет.

Общи условия

Активация на акаунт