Как върви захранването - част 9

• 14 825
  • 390
  •   1
Отговори
# 90
Dobre 4e ste vie, ina4e nikoga nqma6e da se setq da razkasam etiketa.
Pi6e da se dade v ramkite na sledva6tiq den, zna4i pone 24 4asa 6te e.
A i 6te vidq za ka6ite na HIPP, neq prosto e nqma6e v magazina

# 91
 Значи, от това което разбрах, 2-3 ч.л. се счита за захранена с определен продукт дотолкова, че е яла нещо. Вероятността да получи алергична реакция от по-голямо количество продукт си остава и затова трябва да внимавам  newsm78
 Много се интересувам, защото получи алергичен обрив преди около месец, защото бях яла една торта, и се притеснявам относно захранването.

# 92
  • София
Мами, имам въпросче  Rolling Eyes
Искам да й дам пюре моркоф и картоф, захранила съм я и с двете, но има и сухо мляко в пюрето. Как трябва да й го давам, като за захранване- започвам с 2-3 лъжички или мога да й дам направо 50-60 гр.

# 93
Искам да й дам пюре моркоф и картоф, захранила съм я и с двете, но има и сухо мляко в пюрето. Как трябва да й го давам, като за захранване- започвам с 2-3 лъжички или мога да й дам направо 50-60 гр.
spored men moje6 50-60 grama, nali ve4e gi e qla predi, no neka po opitnite mami kajat

# 94
Не разбирам защо искаш да даваш пюре със сухо мляко!? Дай и без - само от морков и кратоф, а щом си захранила вече с тях може и повече!

# 95
  • София

аз не бих давала толкова рано сухо мляко...

пюрето ганчев ли е - те май почти всички са им със сухо мляко освен натуралните...мен това основно ме спира напоследък да пробвам да дам на малкия т тях...

# 96
Zdr otnovo,
imam o6te edin vapros,
parvo da kaja 4e sajelqvam 4e pi6a i pitam mnogo, no nqma koi drug da popitam, i samo vie mojete da mi dadete otgovor.
Moje li da zapo4na zahranvaneto, pri polojenie 4e Sasheto go tormozqt zabkite, i skoro 6te izbie nai veroqtno.
Otnovo se izvinqvam ako dosajdam

# 97
  • София
хахаххаах Доби - тя темата за това - да се пита в нея Wink
ами ако той няма нищо против захранвай. Някои деца просто в такива моменти отказват да приемат всякаква храна освен мляко - независимо нова или отдавна въведена. Та пробвай, ако не иска обаче не му налагай и не се чуди. Това и при по-големи деца се случва... при нас няма такова нещо - не съм му спирала захранването заради зъби - а и той не е показвал, че има нещо против да хапва, може би при последните за ден-две, но пак не напълно, само мн беше намалил приема.
Виж ако се разболее по някое време на захранване хубаво е да се спре докато оздравее - в смисъл да не даваш в този период нови храни и по-силни алергени. Wink Малиии, че мн написах....

# 98
bubu_to mnogo blagodarq za barziq otgovor  newsm03

# 99
Dobi81, продължавай да питаш и пишеш когато имаш нужда, нали затова сме тук, но моля те пиши на кирилица, а така ще ти отговарят и четат много повече мами!
А всичко, което ти е писала bubu_to - и при нас е точно така!  Peace Предложи му, а то детенце ще си покаже. успех!

# 100
синът ми пък сега покрай първия зъб му се отвори супер апетит и за пюре и за млякце,а уж било точно обратното Crazy
аз имам следния въпрос-мога ли да му дам домашен хляб-от машината,без мляко и яйца,но с мая...и на всичкото отгоре не е захранен с глутен,ама когато ядем направо полудява,а предпочитам да му дам от домашния,не от купения който не знам какво има вътре...става въпрос за малко,колкото да си поиграе и да не реве newsm78

# 101
  • Карлово
mamavassi , дай му хляб щом си иска. И го наблюдавай за реакции от маята.
Аз още от 6-7 месец давам корички да се гризка

# 102
  • София

аз не бих давала толкова рано сухо мляко...

пюрето ганчев ли е - те май почти всички са им със сухо мляко освен натуралните...мен това основно ме спира напоследък да пробвам да дам на малкия т тях...
Има и на Ганчев и на Гербер/пюре от зеленчуци/ със сухо мляко. И да питам пак, то може малко тъпо да ви се струва Embarassed ама сухото мляко съвсем като прясното ли е?

# 103
  • София
ами като прясно е, но е сухо. А на Гербер в крема има, но в зеленчуковия букет няма сухо мляко Wink та има алтернатива

# 104
Има ли пюрета освен тези на"Хип" без захар? 
Вторият ми въпрос е относно зеленчуковите пюрета, доколкото разбрах не е необходимо да добавяш АМ или кърма, ако след това кърмиш?!

Общи условия

Активация на акаунт