Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-9

• 66 442
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Да затова питам в тази тема, искам да взема много добър слънцезащитен крем ,който максимално да ме защити от появата на нови петна. Изчетох цялата тема но сякаш не е много наблегнато точно на слънцезащита, знам че има и друга тема но тук е с друга насоченост и знам че повечето от вас са изпробвали доста продукти и ми се ще да открия най-доброто специално за защита от петната.
Има, има добри продукти и европейски, а и азиатски, които вече ползвам. Но това, което отчитам като грешки, за които си плащам скъпо, е че не съм подновявала редовно слънце защитата! И да не се пести!
Също така-в светлия сезон никакви фотосенсибилизиращи продукти! За мен такъв е и витС, например. Нищо не би ме опазило след силни пилинги, киселини..
Светулка,би ли споделила от кои продукти си доволна?
Чета и набелазвам.

# 272
  • софия
Co Co Milk, от Бг пазар, това, което е по аптеките. Ползвала съм и Vichy, Ducray, Bioderma, la roche.. Каквото ти е комфортно на кожата. Няма разлика в действието, ако се нанася правилно. Аз съм със суха кожа и направо ненавиждам физичните филтри. Затова и преминах на корейски, там изборът е огромен от химични и смесени филтри.
Ако това те интересува, има сайт Cocos за такива продукти.
Някой питаше за  подновяване. Като бяхме в нормални условия, по офиси, на обяд с кърпичка свалям грим(ама аз нямам кой знае колко) и подновявам. Ползвах и спрея  на la roche.

# 273
Момичета, не съм изчела темата, но и аз съм в борбата с тези пигментни петна. Някоя от вас ходила ли е при дерматолог, който да препоръча или да е правила процедури, които да са дали резултат. Аз ползвам биодерма/риластил, дори мезо правих, но не виждам разлика?

# 274
Момичета, не съм изчела темата, но и аз съм в борбата с тези пигментни петна. Някоя от вас ходила ли е при дерматолог, който да препоръча или да е правила процедури, които да са дали резултат. Аз ползвам биодерма/риластил, дори мезо правих, но не виждам разлика?
Откъде Риластил?

# 275
https://www.marvi.bg/shop/rilastil-d-concentrato Иначе мисля в аптека на "Позитано"...4 май мисля също имат.

# 276
Препоръчвам Melascreen на Ducray за мазна кожа. Какъвто и защитен крем да избереш, гледай да е за кожа склонна към пигментации, а ако си с алергии, най-добре медицинска козметика.
Реших да го взема но ме интересува остава ли бяло или попива бързо? Лепне ли щом се нанесе.

# 277
За съжаление е бял и се нанася трудно Sad Понякога ми остава бяло на места. Не попива много бързо, плътен е. Обаче масово го препоръчват дерматолозите, като най-ефективен и аз го ползвам. Предпочитам бели петънца от крем пред мелазма.

# 278
За съжаление е бял и се нанася трудно Sad Понякога ми остава бяло на места. Не попива много бързо, плътен е. Обаче масово го препоръчват дерматолозите, като най-ефективен и аз го ползвам. Предпочитам бели петънца от крем пред мелазма.
Ха, сякаш за друг крем говорите!
Ползвам Melascreen на Ducray от миналото лято. Белее ми в самото начало, попива бързо и лесно и не мазнее. С мазна кожа съм.

# 279
Има два на Дюкре-за суха и мазна кожа. Аз имам за мазна, който се води light крем. Не ми харесва. Мазно ми е, на мен не ми попива бързо. От първото нанасяне не белее толкова, но с всяко следващо ставам все по бяла. Даже веднъж колежките ме питаха защо съм толкова пребледняла? На мен ми е направило впечатление, че дерматолозите изписват само Дюкре и Авен.... Било кремове, било витамини...

# 280
  • София
Дюкре съм ги задраскала отдавна - лепне, белее, омазнява и за лайт- а говоря.

Миша, Юсерин Ойл Контрол и Биодерма са моите.

# 281
Това:
https://www.notino.bg/neostrata/targeted-treatment-mineralen-zas … d-za-lice-spf-50/
е като олио! Sad
Има ли дама, която го е ползвала да сподели впечатления?

# 282
Това:
https://www.notino.bg/neostrata/targeted-treatment-mineralen-zas … d-za-lice-spf-50/
е като олио! Sad
Има ли дама, която го е ползвала да сподели впечатления?

Тониран е и доста течен, иначе аз го харесвам.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 22:01 от GlowFlow

# 283
  • София
И аз не съм доволна Дюкре.Остава бели петна,много е плътен,не попива изцяло,получава се и кир ефект на места.Ползвам този за мазна кожа.

# 284
Днес бях до Субра да питам за мостра но нямаха на Дюкре,нито на Авен и Ла рош исках от тях да тествам. Дадоха ми други от които само Heliocare ми е любопитно как ще е.
Ако някой иска да ми прати малка отливка от Дюкре за мазна кожа много ще съм благодарна, в замяна имам други които ще предложа.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 21:19 от CoCo`Milk 🥥

Общи условия

Активация на акаунт