All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 256
  • 622
  •   1
Отговори
# 510
Актрисата която играе Евдокия загуби сина си. Вероятно е отказала за този сезон

# 511
  • София
Аа, да, вярно, че я сполетя тази трагедия.

Този сериал трябваше да го спрат след хубавия край на сезон 4.

# 512
  • На зелено
Дано втората серия е по-добре, защото първата беше мъка. Реклама до реклама, реплики ниво първи курс снецарист. Марияна е много, ама много грозно изрусена. Ели е по-добре. Надя е супер като визия и присъствие, ама верно ли с този хлапак на басейна ще я занимават. Боян поне се обади по телефона, ами Пацо? Ами момиченцето на Ели? Доста празни дупки като за първа серия. И да, сериалът трябва да е разтоварващ и забавен, но затова трябват интересни диалози и сцени.

# 513
  • Галифрей
Евдокия ще се появи има я на промо снимките.
Е по натам ще се развият нещата.Сигурно ще са 12 или 13 епизода. Марияна да съгласна съм новата й визи е неприятна и тя започна да ме дразни.
Всяка събота ли ще го дават? Много чакане…дано сезонът да е добър.

# 514
  • София
Май само в събота ще го дават, дам. То няма кога другаде.
13 епизода ще са.

# 515
И на мен ми хареса епизода. Посмях се, разтоварих се Grinning

# 516
Пламен ще се появи, но аз се притеснявам за Боян, той ще ми липсва .Дано не се окаже, че е забърсал нещо ново в Амстердам. Надя му каза по телефона "обичам те", а той затвори, а и звучеше някак, абе някак като да се окажат прави лошите пророци от 4 сезон. Не е в самолета, пък телефона му беше изключен , абе нещо ме гложди там...Дано, дано  не съм права, понеже Надя ми е симпатична, някак е мила .. Мариана изглежда мнооого изкуствена, и като коса и като реплики... дано се върне предната и визия.
Сашко пък вече не е толкова дразнещ за което благодарим, едвам се траеше преди.
Сега си гледам отново 4 сезон, така гледам по няколко серии наведнъж😃

# 517
  • Галифрей
Дано не си права,  драматично е. Все пак трябва да е забавно. Аз нямам нищо против младежа,малко малък е за нея. Някак си много тъпо почти всеки сезон да й сменят гаджетата 🙄😒

# 518
  • Велико Търново
Актрисата която играе Евдокия загуби сина си. Вероятно е отказала за този сезон
Синът на Нели Монеджикова и Антони Генов си отиде в началото на септември 2021-ва. Не вярвам тогава да са снимали, пък чак сега да излъчват.

# 519
  • Галифрей
Ето ги всичките

Снимали са го тази година 1 месец и половина.

# 520
Според мен е снимано пролетта април, май. Съдейки по облеклото им.

# 521
  • Велико Търново
Да, гледах гостуването на Елена Атанасова, София Маринкова и Петър Калчев в "Събуди се", те казаха, че е било тогава.

# 522
  • España
Къдрушкото да не се окаже син на приятелите на Ицето ? И да гледаме Капулети и Монтеки…..🤢

# 523
Къдрушкото да не се окаже син на приятелите на Ицето ? И да гледаме Капулети и Монтеки…..🤢

и аз мисля, че ще е техен син. въобще тъпо, някво бебе ще сваля Надя

# 524
Първата серия доста плаха откъм диалози... Надето ми е много симпатична и дано вече си намери подходящ мъж. Засега синът на Боян й е пазител и никой няма да допусне да припари до нея Satisfied
Евдокия и Чефо ми липсват, и на Ицето му липсват, сигурна съм Laughing. Дъщеричката на Елена и Пламен къде я оставиха, на бабин дом?

Общи условия

Активация на акаунт