All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 278
  • 622
  •   1
Отговори
# 495
  • Галифрей
Те направиха два сезона на морето, явно не може всеки път. Само да няма драма с Надето, намери си готин мъж дано да е кротнала. И да е мега смешно със семействата.
Мина доста време когато последно го гледах ще го намеря и гледам отново. Позабравила съм. Помня,че малкият сладур не син на гарджето на Надя.

# 496
  • Галифрей
Видях трейлъра и постерите. Ще бъдат на планина. Обаче къде е Пламен? Стефан Иванов ще бъде нов персонаж.

# 497
Много забавен сериал 😐🙄

# 498
Пламчо що не ще са се прибира?

# 499
  • Пловдив
Аз посл.сезони ги пропуснах...
Къде е Пламен и кога роди щерката???

# 500
Това е детето на Боян.

# 501
  • Пловдив
"Тоя меч не е като оня" Stuck Out Tongue Winking Eye
В кой хотел снимат?
И пак се питам от де пари за тоя престой?

А на Ицо жена му мнооого грозно изрусена.

# 502
  • София
Голяма скука. Чакам Парушев.

# 503
  • Галифрей
Преди да почне епизода дадоха кратка реклама на хотела в Баня Гранд хотел нещо си.
Според мен актьорът който играе Пламен е бил зает за това са го пратили в Англия. Иначе още си ме дразни жена му, сега ми е жал за нея. Ама Ели нали има дъщеря къде е тя? . Както обикновено всички се озоваха в почивната станция. Рошовото  момче от “ Мен не ме мислете” и играеше в “ Много мой човек” яко е хлътнал по Надя. 😁
Явно Митко е бил зает. Иначе ся какво ще сгажостват Надя с момчето от хотела ( който е явно син на съучениците на Христо) …ся какво ще бъде като сезон 2 когато оная рап “ звезда” точеше лиги по нея. Сериозно писна ми всеки път да й сменят мъжете 😒 Сугорно ще се появат в краят за малко.  
Малкият е култов и сладък както винаги.
Стефани дразни, явно че расте и се опитва да се прави на “ голяма бунтарка” не е готино. Добре де аз на нейната възраст не съм правила така. Ясно че иска внимание.
Като цяло някак си много на бързо и много неща станаха в един епизод.
Ще си го гледам, новите персонажи ми харесват а и Емил и Паруше са ми любими.

# 504
Леле, негледаемо е! Дано се появят Емо и Парушев, иначе го зарязвам! Колкото и да обичам бг филми и сериали, този сезон е супер-мега зле. На Ненчо жена му е супер изкуствена и преиграваща, косата и лицето й са много неподдържани (за тялото няма да отварям дума), децата се измъчват с безумните диалози...

# 505
  • Галифрей
Те никога не са си ходили, на постера са. Не гледа ли краят Парушев ще е кандидат кмет. Промото за следващият епизод двама си говорят за кампанията.

# 506
Те никога не са си ходили, на постера са. Не гледа ли краят Парушев ще е кандидат кмет. Промото за следващият епизод двама си говорят за кампанията.

Аз гледам с връщане, не в реално време, защото съм на интерактивна тв. Слава Богу, да - Парушев се появява... Ще им дам още един шанс. Но нещо не ми върви гледането на този сезон...

# 507
  • софия
На мен ми хареса първата серия.

# 508
  • Галифрей
И на мен ми хареса можеше и по-добре. Аз си го обичам сериала, винаги си го гледам с кеф 😘  но просто ми се искаше да ни занимават с Ели и Надя драми,нямат мъже защото актьорите са били заети.
Сашко наистина е пораснал и помъдрял ❤

# 509
  • София
Еее, така няма да се разберем
Къде са Пламен и Боян? Айде Боян иди-дойди, ама без Пламен е глупаво.
А Евдокия и Чефо?
Пламена също липсва. Ще е тъпо ако са я оставили на бабата и дядото...

С появата на Парушев и Емо ще се раздвижат нещата.

Стефани май беше внучката на Чефо. Много е дразнеща.

Общи условия

Активация на акаунт