💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 633
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 270
Снощи се смях с глас на двамата лодкари от синия отбор;
Това  гребане на място с гумата на понтона беше уникално;
Екатерина с инфантилността си ме дразни,но пък директността и е интересна за зрителя;

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 10:29 от Наоми

# 271
  • Испания
Витомир е редактор за справка острова на изкушението и хванати в изневяра !! 2 пропаднали предавания с некадърник редактор от люпилнята на Тупарев.

Витомир не е редактор, а продуцент.

# 272
  • Варна
да не би някой да си мисли , че почти всичко не е режисирано и по сценарии.И разбира се че нарочно там са набутани маса хора които да правят контрасти !

# 273
  • Испания
Александър

Ден седми – Втора Териториална.

Ранна сутрешна доба, а ние едвам се дигаме край реката. Един го боли гърба, друг гъза, а аз не знам майка и татко род ли са ми вече. Едвам става и вкарвам в устата си поредната доза киселици, като за добро утро. Всеки един от нашето племе мучи, бучи и се вайка, а аз почвам да се заразявам от този вирус и гледам да не обръщам внимание на всичките разпри.
Забелязвам как Иво и Катя се отбягват и ходят на съвсем различни краища на реката и инициирам своеобразна среща със всеки един от тях. Интересно ми е да науча причината зад техните постъпки и да се опитам да разбера гледните им точки. Изслушвам всеки един от тях и се връщам в детската градина, когато някой открадваше играчката на някого и накрая трети ставаше виновен. Абсолютна детинщина! След срещата ми с тях, констатирам, че всеки ще си драпа по неговата директива и примирението е табу. Лошото е, че покрай тези лапешки изпълнения, ще го ядеме и ние дедовия, с бонус брада.
Подготвяме се за битка по-надъхани от всякога, понеже искаме да сменим локацията и да не се връщаме. Пристигаме на арената, където сме готови да си изплюем дроба и жлъчката да метнем на тъча, само и само да спечелим. Правим стратегията и се разбираме кои двойки ще гребат. Ударен старт от Катя и Дракона, които ни извеждат начело и идва ред на мене и Ивайло. Стартирам да бягам към кануто и съм готов да почна да греба, а Иво се отбива за едно 3 в 1 и ме настига. Скачаме и започваме да търсим синхрона. Въпреки, че аз водя и подавам командите за ляво и дясно, единственото, което чувам в ушите си е „Спокойно Саше“, от което побеснявам просто. Разкачам колелото от понтона и влизам обратно в понтона и започваме да гребем. Ситуацията е толкова комична, че Липсва само договор с дрон от Луни Туунс да се спусне от небесата. Пристигаме на брега и започваме да сглабяме и пренасяме каруцата и настигаме другите племена. Вкарваме ринга втори и отиваме да копаем. Малшанс – на последната ни торбичка изравяме ключа и отключваме сандъка. Добутваме го до финиша и отново изоставаме. Христа и Мая започват да редят пъзела, а Катя засрамена се скрива в сандъка. Абсолютно печално представяне и завършваме последни.
Джанкииииииии!!!

Гласовият ефект е излишен.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 09:50 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 274
Eва напълно излишна,дори и на пъзела не свърши никаква работа.Симона не трябваше да хвърля,момичето си каза,че няма да се справи и предпочита копаенето.И аз не разбирам защо я сложиха на пост,който не е за нея.При правилно подбран хвърляч(веднага си помислих за Милен,защото е висок с големи,дълги ръце),щяха да завършат първи.
Жътварите извадиха голям късмет с хвърлянето и торбичките.Защо тяхните торбички бяха съвсем на повръхноста,а другите копаха ями??
Ивана хем ми е забавна,хем ми е дразнеща.Защо се залепиха двамата с Димитър,не разбрах.Симпатии или чисто стратегически ход?
Сестрите ги подминах,още ми е трудно да повярвам,че тези двете са отгледани в едно и също семейство.Различни като ден и нощ.

Аз за Милен не се сетих, но си мислех Ваня по-добре да хвърля, тя е каскадьор, би трябвало да има опит. Лазаринов показа досега че няма координация, а Тодор и Милен бих ги сложил в кануто,  за да използват силата си (пък и ми се струват добър екип) и да наберат преднина. Лазаринов щяха да го оставя да сглобява каруцата, а Симона след като обяви желание да копае - да копа.

П.С. по никакъв начин не ми е интересна Екатерина. Той и Тодор е директен, но простее. С удоволствие бих махнал който да е от "зелените" Екатерина, Ивайло, Николай...това са хора, които не са за там.

# 275
Откъде накъде смениха два пъти правилата в хода на играта и насърчиха смяна на играчите! Ако трябва до вечерта да мятат ласо или да копаят в пясъка, такава е стратегията на капитана и да си носи последствията от решенията.
Споменавате, че има сценарий, според който игрите се преиграват/преигравали за постигане на определен изход, как е възможно това? Нима играчите са толкова тъпи, че да се съгласяват доброволно да мизерстват или да остават без сили напразно?

# 276
Ако подпишеш договор, че участваш в една продукция от там насетне си абсолютно в ръцете на продуцентите. Често има клауза, че не можеш да ги съдиш, нито да разгласяваш информация.

Много ме е яд че е променено правилото от първи сезон, когато при тези от стопанството идваше т.нар. Капитан, и ги караше да свършат някаква проста задача (например да изкормят риба), а в замяна получаваха храна.
Премахването на капитанските битки също е голяма глупост. А този Биг Брадър ни е абсолютно ненужен. И можеше да имаме коментарно студио, ама не би.

# 277
  • София
Много се радвам, че няма коментарно студио Simple Smile
Капитански няма, но пък елиминациите са по-различни и ми харесва. Така е възможно и двама от един отбор да се окажат един срещу друг в битка за оцеляване Simple Smile
Митко ми е най-антипатичен. Толкова е прост, че даже ЖЮЗицу-то е на по-високо ниво.

# 278
Ивайло, когато и да напусне, ще му е късно. Такова голяма самочувствие без покритие и вече на няколко пъти успешно помага на отбора си да загуби.

# 279
Да живее модерната телевизия в която може да гледаш на запис и да превърташ Simple Smile

Играта бе спечелена от късмета. Така де 2 елемента имаше дето изискват повече късмет, отколкото умения.
Жалко, че са махнали капитанските битки за сметка на ББ елемента който превъртам на 64та скорост Simple Smile

# 280
Добре, аз разбирам, че едно риалити рядко може да мине без драми, любовни истории и т.н., то си е част от репертоара, но това е на ниво клюкарите пред блока, които цъкат как едната учи в Йейл, а другата еди каква си. Ами и Бербатов е Бербатов, а брат му пренася дрога в детски столчета, така че често се случва.
Миналата година навсякъде се коментираше едно и също - искаме по-ясни правила, без крясъци от водещата и по-подготвени физически хора.... и какво получаваме ...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:43 от валия

# 281
Много съм разочарована от началото на сезона. Надявам се да спрат с бигбрадърските драми, но това са много наивни надежди. Simple Smile Абсолютно излишна беше сестринската драма. То всъщност драма няма. Така и не разбрах какъв е проблемът и защо Йоана проля толкова сълзи. Много драматургия, много режисура, малко игри. Вчера битката за територия продължи не повече от половин час. Останалото време - пълнеж, сълзи и сополи.
Това, което ми харесва този сезон, са водещите, особено Димо.

# 282
Ми не е ли е ясно с продуцент като Тупарев - ББ е сигурен. С продуцент като Саръиванов - форматът тръгва по нанадолнището и се самозакопава, преди да го спрат.
Изгубена кауза е това предаване, язък за добрата идея.

# 283
Определено на този етап сезонът е много по-слаб от предишния. Някак си драматизмът ми идва в повече и измести фокуса от игрите!

Слабо казано е да се каже, че е слаб. Направо е трагичен. Като си спомням темата ни от предния какви дискусии сме водили и тук беше много горещо.....Сега обсъждаме на кой сестрата била брат, и кой в чии гащи бърка. Споилерите кой кога излиза и прочие излезнаха много бързо. В предният сезон имаше драма, вълнения, имаше огън. Спорихме и защитавахме любимците си....а сега се чудим яйцата как ще ги открадне Йоанна. Confounded
Втора седмица тече, а траги-комедията става все по очеизвадна.

абсолютно съм съгласен. Миналият сезон каста бе къде по-добър .Имаше и слаби играчи, но и силни. Сред мъжете се открояваха Юлиян и Пламен, на по-късен етап Добрин,, а Наско редеше пъзелите. Амелия -Мира и Близначките влагаха много от себе,  а Радостина цакаше всички с интелект. Имаше какво да се види. На този етап не виждам истински лидери в сезон две, освен може би Вайс. Тодор е много силен, но не излъчва интелект.
"Зелените са трагични". Мисля, че това с краденето го измислиха, за да ги подпомогнат, че иначе голям рев пада.

Което е смешно, защото миналата година славяните (а и траките) сума време прекараха в тежки условия и не реваха толкова.

# 284
  • Варна
Нова са направили предаване 2 в 1 - ББ и ИВ, за да не сме лишени от зрелища и съревнования. Не ми харесва този сезон, ама никак - Ивана ми е антипатична с тия джучки как ги цупи и заваля говора, то поне нещо смислено да казваше, а то ау за принцеса аз родена съм, ще умра на арената, ама при козите няма да се върна.......за реката си моме, за рекатаа!

Общи условия

Активация на акаунт