💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 805
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 405
В тази "резиденция" знаят само филийки да пържат.
Кво разбираш ти от лукс и принцески манджи?! Laughing

# 406
Екатерина сега да не вземе да набие Тошко.

# 407
  • София
Нито една подобна сцена не излъчиха на "Ловците", докато бяха в Резиденцията, а съм сигурна, че са ползвали басейна. Прекалено режисиран ми се струва този монтаж на "Жътварите" и престоя им там.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:29 от La Vikinga

# 408
Студено не е...но хладно - да. Ако нямаш одеало, към 5-6 часа сутринта се свиваш. Иначе истински студ естествено няма. Но все пак това е субективно понятие, за някой който е свикнал да живее все на жега може и да му е студено.

# 409
Екатерина реално какво търси от Тодор.Че го играе мутра и лидер, не е шок,защото и в реалността се има за такъв,но нищо не е казал на сестра и тя да му се зъби.

# 410
Иванка не мога да я търпя.. Да губят битката, и да я номинират заедно с мъжката ѝ дружка се надявам!

# 411
Тази джукестата даже ябълката не може да си обели?
И как само я привиква през минутка. Не можа да поиска кафето с колата. Баси и разглезеното и нагло същество.
Това точно смятам, че беше силно режисирано.
Направо си представям как стоят отстрани и и'нареждат какво да прави.
Интересно кой я е уредил с толкова екранно вриме -  не е особено красиво, не е нещо различно от стандартните кифли, каквито сме виждали много.
Гледа ми се много, но ме е яд с каква дребна примамка искат да кълвем, особено сме се събрали толкова риалити динозаври тук и ми е смешно какво ни дават да гледаме.

# 412
Тази джукестата даже ябълката не може да си обели?
И как само я привиква през минутка. Не можа да поиска кафето с колата. Баси и разглезеното и нагло същество.

Не че не може, ама не иска. Тя е някаква херцогиня, на която всички трябва да й прислужват.

# 413
  • Испания
В тази "резиденция" знаят само филийки да пържат.
Кво разбираш ти от лукс и принцески манджи?! Laughing

Точно нищо.

Нито една подобна сцена не излъчиха на "Ловците", докато бяха в Резиденцията, а съм сигурна, че са ползвали басейна. Прекалено режисиран ми се струва този монтаж на "Жътварите" и престоят им там.

Точно това си мислех, че не показаха овците да се мяткат в басейна.

# 414
Екатерина реално какво търси от Тодор.Че го играе мутра и лидер, не е шок,защото и в реалността се има за такъв,но нищо не е казал на сестра и тя да му се зъби.

Нали той я номинира и я обяви за най-слабата?

# 415
Е, то това е като играят сестри в два отбора - единият казва "някой ме обиди" и другата веднага приема на доверие. Ако са в един отбор поне имаш собствена преценка. Честно казано ще се изкефя ако изпадне Екатерина.

Екатерина не може да разбере, че част от играта е и социална.

# 416

Нали той я номинира и я обяви за най-слабата?

Тодор номинира Ева, Катя е от Рибарите

Мда, моя грешка - самономинация с вот за Йоанна.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:45 от Bengun

# 417
  • ВАРНА
Сериозни си бяха бурите през юли. Аз на няколко пъти се израдвах, че не съм е прецакала да отида на морето. Там винаги е по-добре от тук, но нощно време едва ли им е било топло.
Водата им е повече от 1,5 литра на ден. Вода имат толкова, колкото искат.
Имат и нужните лекарства, бельо, други санитарни принадлежности. Но са предупредени да не акцентират на това, а да го играят, че нямат нищо. Няма как да ги оставят съвсем в калта да се въргалят.

Иделно си беше времето този юли и август по морето...особено юли между черноморието и  Сифия - Враца - Ботевград - имаше осезаема разлика над 6-7 градуса по-топло доста често.  

Между 17 юли и 15 август валя през ден докато по крайбрижието цялото нито един път.

От края на май не е валяло сериозно по морето и   ненапразно алармира еко министъра преди дни  че кризата с водата ще стане тежка като в Перник -  по крайбрежието ако до зимата не се напълнят язовирите.

Не разбирам какво толкова ще стане ако просто казват - вместо лъжливото  - на джанки съм 7-ми ден....на два кроасана съм само  от ден?!

# 418
Тия сега какво са я емнали Катя, че показала, че се срамува от отбора. Ми аз щях да се закопам направо с тия двамата, гребящи закотвени! Този път тя е права.

# 419
Някой играчи незнаят къде и закакво са влязли в това предаване-на курорт ли,да се състезават ли или да мрънкат

Общи условия

Активация на акаунт