💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 825
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Катя не прие храната и каза на Александър, че пропуска нещо, заради разговора й с останалите, които в нейната глава я нападат. Няма смисъл, няма логика...

# 1 186
  • София
За Катя аз си отговарям, че не искаше от храната купена с тези грошове, които реално им бяха подарени от Тодор - а тя от Тодор не иска милостиня.  Но защо така му отговори на Александър ми е необяснимо, тъй като реално всички пропускат /не знаят/, не само Александър за личната ѝ неприязън към Тодор заради сестра ѝ.

Освен ябълки, банани и кукички ги чух като казват, че имат и ориз. Може и други работи да е имало, но наблегнаха на плодовете.
Според мен Катя имаше предвид разговора, който имаха, когато Ивайло и Александър бяха тръгнали вече за играта. Нали пак нещо се сдърпа с останалите и им се обясняваше.

# 1 187

Само не разбрах какво искаше да каже Катя на Алекс с репликата: Благодаря ти за поканата, но пропускаш нещо. Не яде глутен и млечни ли?
Не, просто е контра на всичко. Едва ли я гризе съвестта, че е яла яйца и затова.

# 1 188
Между другото в инстаграм биото на профила ѝ, пише че е веган... 😃

Само не разбрах какво искаше да каже Катя на Алекс с репликата: Благодаря ти за поканата, но пропускаш нещо. Не яде глутен и млечни ли?
Не, просто е контра на всичко. Едва ли я гризе съвестта, че е яла яйца и затова.

# 1 189
Веган?! Яде яйца?
Всъщност, то пише и че е инструктор по йога, но не видях да практикува, докато се въргалят край реката.
Във Фермата има един йога и се скъсва от упражнения.

# 1 190
Веган?! Яде яйца?
Всъщност, то пише и че е инструктор по йога, но не видях да практикува, докато се въргалят край реката.
Във Фермата има един йога и се скъсва от упражнения.

Някои вегани ядат яйца, при условие че са доброволно снесени от щастливи кокошки. Animal Chicken

# 1 191
  • София
░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а,
Имаше предвид, че е изпуснал как за пореден път са я засегнали жестоко. Тя е сърдита сега на всички и нарочно не яде, някаква си неин протест.

Иначе за довечера Ева ще избере Тошко или Ваня, а Иво не виждам кой може да избере освен Алекс или Мая. Ники едва ли, защото не се траят. Но пък може Ники да му се натисне и да иска да отиде и да се раздаде, ако е яко нахъсан, пък кой знае може и него да избере.

# 1 192
Аз пък си мисля, че Ева ще избере Симона...

# 1 193
Благодаря ви, хора! Тъкмо викам аз ли нещо не чух... а и Алекс я гледаше едно озадачено...

За довечера: ако Ева има акъл ще вземе Тодор или Милен, клоня към Тодор. Ивайло щеше да вземе Дракона, но сега ще вземе Алекс.

# 1 194
  • Sunshine state
Изобщо не мисля, че Симона подозира сестрите. Смятам я за глуповата. Поласка се от четките на Тодор колко е силна и номинира жена. Друг е въпросът, че Йоанна си е неприятница отвсякъде и си заслужава номинацията. Ева и на мен ми харесва повече без лещи и с вдигната коса. Много по-хубава е така. Иначе прилича на евтина .. .Катя не вложи нищо в отказа си, просто реши да се прави на интересна за пореден път.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 17:13 от Pupitka

# 1 195
  • София
Аз пък мисля, че не иска, защото е от Тошко. Все едно - "гладна ще стоя, но от този, дето тормози моето съкровище (така май я нарече един път), няма да приема подарък". Много тъпо, но явно в нейните очи принципно. Нищо че точно нея той не тормози. Освен ако не търси под вола теле Йоанна...

# 1 196
  • Sunshine state
Ами търси много усилено телето, защото аз кой знае какво заяждане от Тодор не виждам. 🤷🏼♀

# 1 197
Малката сестра също не е баш на център, но още не е така екзалтирана като каката. Има време... Явно семейството е странно изначално. Има нещо трескаво в погледа на малката. Голямата е досадна, а малката ми е опасна.

# 1 198
  • София
Да, доста лудешки се ококори в един момент, но не помня точно кога. Може би като Симона каза, че иска да се докаже пред нея и затова я номинира.

# 1 199
Довечера Ивайло ще избере Александър за съюзник, а Ева - Ваня.
Ако не сменят някое правило де.
Според мен си разчитат на по близки участници, няма да вложат мисъл в избора на съюзник.
Между другото Милен с това въртене на очи снощи на номинацията все повече ми заприлича на Пламен и двойното му държане.

Да,  де.Всичко си идва на местата:) Тошко от отрицателен герой се превърна в положителен като Юлиян,  трябва да има и двойник на Пламен в племето:)

Общи условия

Активация на акаунт