💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 723
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 380
  • SF
Ама ние не знаем кого и колко играчи ще вкарат. В понеделник ще ни кажат кой може да продължи и кой не. Направо се учудвам, че изобщо са вкарали учасници, с предварително известни сериозни диагнози и проблеми. Първо е несериозно спрямо тях, а е и нечестно спрямо останалите играчи. В някои племена ще се влее нова кръв, нови сили. Ще се забравят някои конфликти.

# 1 381
  • София
Аз пък обичам да знам предварително. Даже някой път като съм си върнала изпусната битка, първо проверявам кой печели. Така ми е по-интересно - търся малки знаци, виждам дали са били правилни нагласите. Иначе ми се губи нещо.

# 1 382
Viko_nt (spoiler)пишеш си спойлера(spoiler)
По този начин, но с квадратни скоби - [] , вместо ()

# 1 383
Много благодаря за отговора! Blush

# 1 384
  • Испания

Завършващият (spoiler) с квадратни скоби []  вместо () , има / преди думата spoiler.

Скрит текст:
Ето така.

Като кликнеш на цитат на този пост, ще видиш как изглежда скритият текст.

# 1 385
  • Испания

Завършващият (spoiler) с квадратни скоби []  вместо () , има / преди думата spoiler.

Скрит текст:
Ето така.

Като кликнеш на "цитирай" на този пост, ще видиш как изглежда скритият текст.

# 1 386
Аз го правя без “/“и се получава Simple Smile

# 1 387
  • Испания
Симона

Днес и утре в Русе - "Арената - Предел на възможностите" - благотворително събитие с участници от различни формати и не само.

На обявена във ФБ игра наградата е снимка с автограф от Веселин. Пак ще кажа за него: "Дет´ не го сееш, там никне".

https://www.facebook.com/100125564888907/videos/652460919003178

# 1 388
Тия по форматите имам чувството, че всичките са в една секта "Искам да ме дават по телевизора", как пък всеки с всеки се познава...

# 1 389
  • SF
Да, да, нека всеки прави това, което му е приятно.
Просто да не се прави в темата и да не се пречи на тези, които не искат да знаят кой с кого ще се бие и от кого ще отпадне. Ползвайте спойлери и не коментирайте извън спойлерите. Знаеш, какво имам предвид.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 14:30 от Esmee

# 1 390
Скрит текст:
Според промотата, които видях още преди да е започнало излъчването на сезона, следващите трима напуснали ще бъдат Димитър, Симона и Ивайло.

# 1 391
Е, аз на Веско направо съм му благодарна за миналия сезон. Последната битка, където смяташе задачките и викаше "Аре бе, чуек!" съм си ги пускала не знам колко пъти и всеки път се смея! Joy

# 1 392
  • Испания
Снощи са излъчвали на живо в инстаграм.

# 1 393
Амелия?! Тая жена докато стане на 40, няма да я познае никой... Какво още си е направила с лицето? Нос, скули?

# 1 394
  • Испания
Тя е. Едва я познах. Преди беше симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт