Отговори
# 225
Flowers Four Leaf Clover Бърборанке, абсолютно съм съгласна с написаното от теб. По същия начин усещам и аз нещата. Факт е, че Серкан подава объркани сигнали, защото самия той е объркан и не знае какво да прави. Ако вземе Селин ще си спаси холдинга, но живота му ще е скучен и предсказуем. А не смее да се открие пред Еда, защото все още е убеден, че тя не може да го понася. И тук точно гордостта не му позволява да си признае чувствата. Все пак коскоджа Серкан Болат да бъде отхвърлен от едно момиче, което на всичкото отгоре му взе акъла и сърцето - Цъ, олмаз.

Flowers Four Leaf Clover nrgmama, за потъпкването на гордостта си права. Но ... Когато Серкан обвини Еда за кражбата на дизайна и тя си тръгна, в разговора между Селин и Пъръл, Пъръл каза "Ако Еда има дори капчица гордост няма да се върне при него" а Селин и отговори "Така е, но когато става въпрос за Серкан Болат, човек понякога забравя за гордостта си" (тук цитирам по памет). А Селин заяви на Серкан, че е избрала Ферит, защото за нея той е логичния мъж - обича я и тя смята, че ще има добър живот с него, т.е нормален, добре осигурен. Но Селин не е открила любовта в лицето на Ферит, аз съм убедена в това. Нито пък Серкан е обичал някога Селин. Тя е приятел от детството, свързва ги общ бизнес, родителите я одобряват и всички са очаквали връзката им, която вероятно също не е била инициирана от Серкан, а може би от родителите им (колкото и тъпо да звучи това). Той до момента доказва с всичките си почти действия (без тези по отношение на Еда в някои моменти), че е човек на логиката. И още в първите епизоди го заяви на Енгин - чувствата са временни, той се води от разума.  
Със сигурност има разни слаби звена в сценария, нали затова така се вихрим тука с хипотези и предсказания Grinning  

Между другото сега се сетих и за още един момент от последната серия: По време на пробите на сватбените рокли, когато Селин попита избрали ли са дата Еда и обясни, че Серкан вероятно е объркан и може би се жени за нея, за да подразни Селин. После и каза "Разумът ми казва "Той не те обича", но аз съм толкова влюбена в него. Не е ли това най-важното?" И Селин се сети за разговора с в конюшните със Серкан, когато той и каза "Ти си най-логичната жена за мен". Т.е. Селин мисли и чувства точно същото като Еда - знае, че Серкан не я обича, но тя е влюбена в него и за нея това е по-важно.

Светълчо, Flowers Four Leaf Clover за корпоративната визия +1 Heart Eyes Много ми харесва как Серкан си гълта граматиката всеки път като я види тази кукла. Направо си забравя заглавието. Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning И знака го чакаме. Дано дойде скоро. А за влюбените роботи - дааа, и нашя вече дава признаци Heart Eyes Остана и сам ги осъзнае.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 23:29 от blue`

# 226
За това, кой е по-влюбен - и двамата се обичат. Еда е наясно вече, че е влюбена.
Серкан също е влюбен в Еда и вече го осъзнава, затова иска да я задържи. Но не знае как и дали да си прави труда. Мисли си, че тя не го иска, че тя не го обича. И как другояче, тя се държи настрана и го бута в ръцете на Селин.

И на мен тези думи на Селин в ресторанта на рождения ден на Серкан ми се сториха интересни "Знаеш ли, мисля, че това е причината да се ядосваш! Защото се разделих с теб и сега съм заедно с него (Ферит)! Защото Серкан Болат не може да бъде захвърлен, той може само да захвърля!". - Серкан и каза да внимава какво говори - Все едно е бил изоставен? Thinking Как мислите, защо може да е бил изоставен или да се чувства изоставен Thinking - май в това се корени част от комплекса му да не може да каже на никого "Остани с мен"...

Действията на Еда, които той вижда са в резултат на неговото първоначално грубо отношение, и договорът, който се предполага, че трябва да спазват. Memo
Еда си ми мисли, че Серкан е влюбен в Селин, в крайна сметка той супер много иска да раздели Селин и Ферит, на мястото на Еда и аз щях да се дразня на Серкан и да си мисля, че иска да е със Селин Broken Heart.

Ферит засега изглежда добряга. Но преди решението за сватбата - Ферит каза на Селин "Нека сложим край или на нашата връзка или на Серкан"... това ми прозвуча двусмислено. Scissors

И на мен много ми хареса ревността на Айдан - и описанието, по което Сейфе тръгна да търси учител по грънчарство; Хареса ми и подготовката, която правиха, за да накарат Алптекин да ревнува, хареса ми и учителят, изглежда добър герой. Purple Heart

Забавен беше моментът, когато Лейла коментира "Наистина ли, по имейл?" Love Letter тя мислеше май за сватбата, понеже това коментираха с Ердем... Sweat Smile

Енгин много сладко се сърдеше на Серкан, че не му споделя за личния си живот и го питаше дали му е най-добрият приятел Satisfied

Когато Еда се обади на Серкан да говорят лице в лице в къщата е планината - сякаш май беше готов за разговор за тях двамата, за чувствата между тях, искаше да е насаме с нея...чуди се дали тя се притестява и страхува да е с него, дали би искала да са само двамата някъде Lips А то какво се оказа - с Ферит, Селин и Еда... Broken Heart

На всичкото отгоре Селин чу разговора с Енгин и си направи грешни заключения, че Серкан иска да е с нея. Triumph
А Еда чу какво казва Селин за разговора и си направи същите грешни заключения, че щом Селин е чула Серкан да казва на Енгин, че не може да каже на Селин "остани", Серкан иска да е със Селин. Weary
Еда и Айдан почти убедиха Селин, че Серкан е влюбен в нея, нещо в което Серкан не убедил Селин за дългите години които са били заедно. Sob

Не знам как Серкан може да се оправи тази каша.

Идеята на Еда да прекарат време със Селин и Ферит на вилата беше Селин да сравни Ферит и Серкан. Там е работата, че Серкан също правеше сравнения - сравняваше Еда със Селин. Wear High Heel Както и спомените си с едната и другата в тази къща Simple Smile

За трейлъра това, което се вижда е, че Енгин казва на Серкан пак, че е влюбен, Серкан пак предлага работа на Еда, Еда отказва. Явно е дошъл денят преди сватбата, щом се стига до отчаяни мерки. На Еда явно й е писнало да гледа как Серкан страда за Селин (или поне тя така си мисли) Scream щом отива да разкрие на Селин, че годежът със Серкан не е истински. Което е доста крайна мярка - нали не трябваше да казват на никого? След което Еда заминава за някъде с такси...Oncoming Taxi

Предполагам, че след разговора с Еда Селин няма да омъжи за Ферит Broken Heart Вероятно ще иска да говори със Серкан пак и да се върне при него, ще поиска да знае истината за договора.

Сцената с бълнуващия Серкан и загрижената Еда се надявам да е след това. Серкан да е одрязал Селин и да е загубил и двете, да осъзнае коя иска.

А кой може да каже на Еда за състоянието на Серкан, вариантите са много
1) самият Серкан да й се обади
2) Сейфе
3) Селин
4) Айдан
5) Енгин / Джерен
6) Ередем / Лейля

Аз залагам на Сейфе или Енгин. Не ми се вярва Еда сама да се върне в дома на Серкан.

И аз се извинявам за романа, който написах Innocent

# 227
nrgmama, свят широк и хората в него като цветята на Еда - всякакви. Това, което припомняш от РД на Серкан аз го наричам Синдром на кокошката "Дали пък не бягам твърде бързо".
И да, аз лично съм си тръгвала с гръм и трясък от връзка и след два дена съм се молила да ме вземат обратно. Разбира се не ми се получи. Така че да, мисля че е логичен образа на Селин. Тя иска само Серкан и като не може да го има се задоволява с каквото й е под ръка. Това, че Серкан прави немислими неща редом с Еда я кара да си мисли, че той се е променил. И тя не иска да пропусне и най-малък шанс да бъде с този Серкан. Нормално е да мисли, че е по-добрият избор за него, има 1001 аргумента в тази посока. Самия Серкан на няколко пъти и казва, че тя е логичният избор за него. Само, че докато при Селин разума и сърцето са в синхрон, при Серкан не е така. Тя обаче няма как да го знае, защото Робоклп добре се прикрива.
Последно ще кажа за бълнуването на Серкан във фрага- Еда е реплика от Серкан докато е в колата си и говори по тел с нея.
Следващата сцена е монтирана твърде близо, но е отделна и там си започва без име, само с репликата "Брак бени/Остави ме"

# 228
Така и не обсъдихме въпроса - къде, според вас, отива Еда?

Възможно е фрага да е изключително подвеждащ и Еда да не отива някъде за дълго, а примерно до университета Simple Smile

А миналата седмица имаше една снимка май от сета с надпис 'Ах, Мардин' или нещо подобно. Може и там да отива Еда...

# 229
Добър вечер и от мен,
Относно Серкан, аз и преди съм писала, че в личен план му липсва емоционална интелигентност. А иначе според мен и той и Еда са също много неопитни в любовта и това им пречи да са по-уверени и сигурни в чувствата на другия. Досега знаем само за последните им връзки: Дженк и Селин. Серкан е на 30г., бил е със Селин три години и със сигурност е имал и други връзки, най-вероятно по-мимолетни, защото е работохолик. Дженк пък беше направо смешен. Като се сетя как нелепо щипеше Еда по бузите. Аз на нейно място бих го зашлевила... И как грозно скъса с Еда пред очите на новото си гадже. Серкан за първи път в Еда видя истинска, изненадваща и вълнуваща жена. Еда пък се сблъска за първи път с харизматичен и омагьосващ мъж (с чаровна усмивка, невероятен глас и хубави ръце). На това отгоре с техните шеговити караници и като постоянно се дразнят един друг е трудно да се ориентират в истинските си чувства. Серкан сам каза, че вече не знае кое е игра и кое е истина. Но както казват не дестинацията, а пътуването е най-важно и на мен точно това пътуване един към друг на Еда и Серкан най ми харесва, както и това невероятно притегляне, което имат още от първия епизод.
Много ми харесаха техните докосвания този епизод. Еда хвана два пъти много естествено Серкан за ръка (втория път направо преплете ръката си в неговата, когато говореше за тяхното бъдеще). Серкан я погали и прегърна с толкова нежност, когато тя сподели за родителите си. За мен тези моменти и жестовете им са най-показателни за тяхната близост.

За лека нощ, слагам един линк към импровизираната сцена:
https://twitter.com/iremdklr/status/1306354487477624834?s=21
И линк за цялата реклама на BMW с Керем:
https://youtu.be/NYNj4lOuRQQ
Първите цифри на колата са 34 като колата на Серкан..
ПС. Този път и Бурак от екипа имаше guest appearance в епизода😂.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 00:01 от druon77

# 230
Може сцената с бълнуването да е преди сцената със Селин.
Серкан може дори и в бълнуването си да изгони Еда, щом казва "Остави ме".Broken Heart
 И Еда след това да отиде да каже на Селин, че не е бил истински годежа й със Серкан, че Серкан всъщност е влюбен в Селин, и да вземе наистина да хване пътя за Мардин по семеен проблем - да урежда въпроси с пари и имоти.

# 231
Според мен казва "остАви ме", в смисъл на констатация, че Еда го е оставила и си е тръгнала.
Не би трябвало смисъла да е "оставИ ме", като махни се, защото следващото изречение е "ще дойда с теб".

# 232
Момичета мили, не мога да ви насмогна да ви изчета, стигнах до 14-та страница, но ще лягам, очите ме се затварят, ноооо ще кажа, че сте чудесни:four_leaf_clover:
Страхотни анализи, мисли и чувства сте описали, аз ще се включа в ден по свободен за мен:hibiscus:
Само да споделя, че аз също си направих регистрация във форума, заради нашия  сериал и така плахо и колебливо, лекичко започнах да се включвам. Радвам се, че го направих и се срещнах с вас!
Толкова много обикнах Ханде и Керем, много ми допада играта на Ханде, а за Керем, какво да кажа, невероятно талантлив млад човек, така да ми легна на сърце, обожавам го това момче!
Лека нощ и приятни мисли с Еда и Серкан:cherries:

# 233
Само на мен ли ми се стори подозрителен този портиер Бурак, или както му беше името?
Беше много бавен, чакаха колата доста време, дали не сложен да подслушва и наблюдава - дали не е агент на бабата?

# 234
Само на мен ли ми се стори подозрителен този портиер Бурак, или както му беше името?
Беше много бавен, чакаха колата доста време, дали не сложен да подслушва и наблюдава - дали не е агент на бабата?

Това е Бурак от екипа. Ханде и Керем все го закачат да каже кой от двамата предпочита.

# 235
  • София
Първите цифри на колата са 34 като колата на Серкан..
ПС. Този път и Бурак от екипа имаше guest appearance в епизода😂.

Позволявам се да направя едно уточнение по повод първите цифри на рекламираното от Керем Бурсин БМВ. С първите цифри от 01 до 99 от регистрационните номера на МПС-тата в Турция се означават вилаетите в Турция, които са 81 на брой. Всички МПС-та имат код, който се състои от две цифри и индикира съответния вилает (вилаетите са подредени по азбучен ред). Кодът на Истанбул е 34, затова както рекламираната кола, така и тези които виждаме в повечето сериали са с първи цифри 34.
Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 04:32 от nrgmama

# 236
Цял ден бях на тръстъката, после излизания и чак сега по никое време мога да напиша няколко реда Sunglasses
Страхотни мнения сте споделили вече, не ми се иска да ги повтарям Heart Затова малко в лексиконен стил ще обобщя моите впечатления от последния епизод Nerd

Хареса ли ми епизодът: да (както винаги) Heart
Случи ли се това, което очаквахме: не (отново поздравления за г-жа Айше и сие) Hands Clap
Процентът ми на познаваемост (по скалата на Ердем): около 50:50 Smile
Изненада на епизода: ролята на гост-артиста Yum
Ти си чао на епизода: Каан, няма да ни липсваш Smiling Imp
Агент на епизода: Мело - сватбен агент Satisfied
Кака Сийка на епизода: Ердем и Мело
Първа резерва на епизода: Фифи можеше още малко да поиграе (или можеби аз съм пристрастна към нея)
Лаф на епизода: "Искаш ли и на теб да ти взема едно?" - Алптекин на коментара, който Серкан му направи за коженото яке Laughing (Само си го представих как от мускули не може нито да си пъхне ръцете в ръкавите, нито да закопчае копчетата Kissing Smiling Eyes )
Любима сцена: всички с ГГ, но най-силни ми бяха Айдан и Еда с взаимното подаване на ръце - много girl power Hands Punch момент и най-най любима сцена - Еда при пробата на роклите Broken Heart

Предположения по фрагмана за следващия епизод:

Думите на Еда, че ако иска да остане в живота му, няма нужда от предложение за работа, а от "не си тръгвай", според мен се отнасят за Селин, а не че Еда говори от собствено име. Всъщност в разговора с Алптекин, Серкан каза, че ако се наложи, ще вземе акциите на Селин и ще я изкара от управлението на холдинга, но ако иска може да продължи да работи като ПР...Т.е. съвсем е евъзможно Селин да не може или да не иска да накара Ферит да подпише предбрачния договор и Серкан да пристъпи към реализация на заканата си, предлагайки ѝ да продължи да работи при него. Нещо, което естествено тя едва ли би приела и вероятно ще иска да си тръгне...

В тази сцена Серкан сякаш чете нещо (очите му се движат трескаво като при четене). Може Еда или Селин да са му оставили някакво прощално писмо, например.

При предполагаемото заминаване на Еда ясно мога да различа само Джерен и Ердем, но има още 2 жени до тях. Едната е в ляво от Ердем и от нея почти нищо не се вижда (можеби Фифи), а другата е можеби Айфер.
Скрит текст:
Ако Мело беше на мястото на Айфер, имах супер теория защо и закъде заминава Еда, но в случая вероятността е нищожна... все пак ще я споделя, де - можеше Айфер да е заминала за Мардин след новината за сватбата между Еда и Серкан и  финансовите ѝ проблеми, за да потърси помощ от бабата, а Еда, афектирана от всичко, което се случва със Серкан, да тръгне след леля си. Серкан я спира на автогарата, но както знаем има някаква форма на агорафобия и не обича места с много хора. Спира Еда, но го хваща криза и думите му: "Остави ме мен. Нека да дойда с теб" да са във връзка с това. Въпреки че Серкан май все още не знае, че Еда е в обтегнати отношения с баба си Rolling Eyes Както и да е.

Предполагам също така, че страхът на Серкан да каже "остани" е свързан с брат му (за който така и не разбрах мъртъв ли е или само ги е изоставил)

# 237
Nature Stars Здравейте, звездички!

Hearts С голям интерес изчетох вашите виждания за образите на ГГ! Ако трябва да започна анализ на епизода сцена по сцена, мога да го направя! Но ще ви стане скучно, защото онова, което напиша, ще е повторение на вече написаното от вас! Така че, по добре да направя допълнение към целия ни сборен анализ!

Revolving Hearts Серкан и Еда, две изгубени души, които съдбата  е събрала, за да повярватв  себе си! Нали няма нищо случайно?! Все още продължавам да мисля по въпроса "Защо и двамата са такива?! " По пътя на логиката  си имат всичко, което е нужно на един млад човек, за да успее в живота! Красота, ум, талант, упоритост, стремеж към успех ... да не изброявам повече, всички знаем какви качества имат! Но все пак защо са такива различни, особени?! Открих аналогия в миналото на двамата!

Flowers Leaves Серкан - още като малък е преживял най страшната травма да загубиш близък, който е бил идол за теб. След трагедията всеки всеки от родителите се е затворил в себе си. Алптекин се е заел с бизнеса и не е обръщал внимание нито на жена си, нито на детето си. Майката така и така не е преживяла загубата на сина си и се е затворила за години в рамките на дома си. Надали е имала възможност да наблюдава подрастващия Серкан и да го дари с любов и подкрепа. Момчето е трябвало само да се възпитава, само да се справя и то така, че да отговори на високите критерии на баща си. С две думи, превърнал се е в робота, който може да мисли логично, но да забрави за чувствата си. Серкан е станал идеален по всички показатели, но не е имало кой да му каже, че с тези свои качества, той може да има не само власт и пари, но и да бъде щастлив! Не вярва, че може да има любов и щастие, защото не ги е имал в детството си! За него ако обичаш някого, значи да го загубиш! Не можеш да бъдеш щастлив, съдбата ти е да бъдеш реалист с разум и логика! Но любовта винаги създава хаос! Серкан е объркан, мислейки, че "идеалната жена" е достатъчна за един живот!    Но Еда?! Сърцето бие с друг ритъм за нея!
   Flowers Leaves Еда - има аналогични съвпадения в живота си. Богато семейство, загуба на родителите, по някаква причина и баба си. Останала е без любящи родители, които да й кажат, че може да има щастие в живота, не само загуба! Останала е с леля, която я обожава, учи я да успява и да побеждава, подкрепя я в в училище, дарява я с много любов и разбиране! Но едно не е успяла да направи за Еда - да я научи да вярва в себе си, че може да бъде щастлива!  Може би леля има любовно разочарование и затова незабележимо е прокарала идеята, че Еда не може да срещне истинска любов, да обича и да бъде обичана. За това момичето не осъзнава, че с красотата си и таланта си може да я ревнува дори една "идеална жена" като Селин! Еда не вярва, че може да бъде обичана и щастлива! Как да повярва в постъпките и думите на Серкан?! Той не веднъж й показа, че е нещо специално за него! Търси очите й, следва я, утешава я с нежна прегръдка ... колко красиви моменти имат! Според мен той не веднъж й направи признания, тя беше невярващата! Не можа да нарисува образа на Серкан като влюбен в нея мъж!

Revolving Hearts Милите сладки гълъбчета са израстнали като личности, талантливи, умни и успешни, но са загубили нещо много ценно - вярата , че в живота може да има не само разум, но и чувства, любов, взаимност, щастие! Никой от тях не е отворен за любовта и щастието, защото никой не им е казал, че ги има и че може да ги срещнат в своя живот! Ох, толкова много любов носят в себе си, само трябва да повярват, че я заслужават! Тогава ще я забележат!
Flowers Cherries Да, животът им не е бил щастлив, те познават само загубата! Как да вярваш в любовта, когато никой не те е научил?! За това и двамата страдат, когато са я срещнали! А тя наистина съществува - в замечтаните погледи на Серкан и възхищението в очите му, когато я види! В откритите очи на Еда, гледащи с любов! За нея те си нарекоха желания под падащите звезди на Анталия!
 Тези желания са вик на самотните им души и няма как съдбата да реши нещо друго!

Frowning1 Ох, отново съм многословна! Цял ферман! Може би не успях да изразя добре това, което усещам за Серкан и Еда!  В стремежа си да дам отговор на въпроса "Защо са такива?!" , аз се изгубих ... ! Някога ни учеха с малко думи да казваме много неща! Но това не е правило, когато става въпрос за любовта - във всичките й форми и нюанси! Да,  50 нюанса, но все още в черно!
Flowers HibiscusДа чакаме червените чаши! Два броя, моля!!! Flowers Hibiscus

Gift Heart До скоро! Kiss

# 238
  • София
За трейлъра това, което се вижда е, че Енгин казва на Серкан пак, че е влюбен, Серкан пак предлага работа на Еда, Еда отказва. Явно е дошъл денят преди сватбата, щом се стига до отчаяни мерки. На Еда явно й е писнало да гледа как Серкан страда за Селин (или поне тя така си мисли) Scream щом отива да разкрие на Селин, че годежът със Серкан не е истински. Което е доста крайна мярка - нали не трябваше да казват на никого?

Мен тази последна сцена от фрага не ме оставя на спокойствие! Забила се е в мислите ми и ги дълбае на дълбоко! Много, наистина много крайно решение от страна на Еда! Вече десет епизода гледаме една Еда, на която се наслаждаваме, възхищаваме, заедно с която се радваме или страдаме, съпреживяваме, една героиня с невероятни качества и изведнъж това признание! Как мислите, какво би провокирало това действие на Еда? Защото определено след това признание си тръгва, както вече сте отбелязали!
Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 06:00 от nrgmama

# 239
Добро утро в петъчния ден!
Да започнем с по кафе:blush:

Общи условия

Активация на акаунт