Отговори
# 240
Ами явно договорът вече е развален по някаква причина. Еда си тръгва и е решила да направи добро като събере "влюбените птички". И понеже Серкан явно не е предприел стъпка към Селин, Еда подтиква нея.
Ето ни жив пример за поговорката " Не прави не поискано добро" 😀

# 241
Според мен в реалния живот отдавна да са двойка, но за нуждите на сценария протакат до безкрай и трупат серии. Още малко и малоумни ще ги изкарат и двамата .Особено Еда. Ако един мъж иска една жена , която му се предлага на всичкото отгоре, няма сила която да го спре, камо ли да има нужда от мама и Еда да го уреждат. Дано да не протакат до безкрай

# 242
Добър вечер и от мен,
Относно Серкан, аз и преди съм писала, че в личен план му липсва емоционална интелигентност. А иначе според мен и той и Еда са също много неопитни в любовта и това им пречи да са по-уверени и сигурни в чувствата на другия. Досега знаем само за последните им връзки: Дженк и Селин. Серкан е на 30г., бил е със Селин три години и със сигурност е имал и други връзки, най-вероятно по-мимолетни, защото е работохолик. Дженк пък беше направо смешен. Като се сетя как нелепо щипеше Еда по бузите. Аз на нейно място бих го зашлевила... И как грозно скъса с Еда пред очите на новото си гадже. Серкан за първи път в Еда видя истинска, изненадваща и вълнуваща жена. Еда пък се сблъска за първи път с харизматичен и омагьосващ мъж (с чаровна усмивка, невероятен глас и хубави ръце). На това отгоре с техните шеговити караници и като постоянно се дразнят един друг е трудно да се ориентират в истинските си чувства. Серкан сам каза, че вече не знае кое е игра и кое е истина. Но както казват не дестинацията, а пътуването е най-важно и на мен точно това пътуване един към друг на Еда и Серкан най ми харесва, както и това невероятно притегляне, което имат още от първия епизод.
Много ми харесаха техните докосвания този епизод. Еда хвана два пъти много естествено Серкан за ръка (втория път направо преплете ръката си в неговата, когато говореше за тяхното бъдеще). Серкан я погали и прегърна с толкова нежност, когато тя сподели за родителите си. За мен тези моменти и жестовете им са най-показателни за тяхната близост.

За лека нощ, слагам един линк към импровизираната сцена:
https://twitter.com/iremdklr/status/1306354487477624834?s=21
И линк за цялата реклама на BMW с Керем:
https://youtu.be/NYNj4lOuRQQ
Първите цифри на колата са 34 като колата на Серкан..
ПС. Този път и Бурак от екипа имаше guest appearance в епизода😂.

# 243
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Според мен в реалния живот отдавна да са двойка, но за нуждите на сценария протакат до безкрай и трупат серии. Още малко и малоумни ще ги изкарат и двамата .Особено Еда. Ако един мъж иска една жена , която му се предлага на всичкото отгоре, няма сила която да го спре, камо ли да има нужда от мама и Еда да го уреждат. Дано да не протакат до безкрай

Катрина, всичко, което казваш е така, но не в ромкомите.Simple Smile Там всичко е по други, по-красиви и по-забавни закони. Затова ги гледаме с нахилени и замечтани лица, щото в живота всичко (или почти) е доста по-различно. А малките момичета в нас  си искат приказката.
Красивите екранни лъжи са малкото ни бягство от истината. Щото не вярвам някой да си мисли, че 30-годишни мъже и жени изживяват любовта си като 16-годишни ученици. (Даже си мисля, че и 16-годишните вече са по-печени, по-дръзки и по-практични.)

Кукичка, под дългия ти пост направо мога да се подпиша - точно така ги усещам и аз героите и събитията.
Изключвам написаното за фрагмана само, защото умишлено не ги гледам.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 11:02 от Светълчо

# 244
Добро утро! 🦋

Попаднах на това в ИГ, много ме разсмя. 😂

# 245
Точно както в представите на Еда 😀

# 246
Колажът ме подсеща, че по време на интервюто, като помолиха Еда да опише Серкан с една дума, той със сигурност вътрешно очакваше да го нарече робот Satisfied Иначе и двамата си отговориха честно - любов Heart

Също така вчера забравих да напиша, че много ми хареса парадоксът как Айдан преобрази Еда, за да накара Селин да ревнува от нея и да се върне при Серкан, а всъщност постигна обратното на това, което целеше - Еда завъртя още повече главата на Серкан Wink

# 247
  • Яко в Матрицата...
Също така вчера забравих да напиша, че много ми хареса парадоксът как Айдан преобрази Еда, за да накара Селин да ревнува от нея и да се върне при Серкан, а всъщност постигна обратното на това, което целеше - Еда завъртя още повече главата на Серкан Wink
Взе ми буквите от клавиатурата Joy
Точно това си мислех, че всички около тях - искат или не - правят така, че двамата да са все по-запленени един от друг.

# 248
Много ми се иска вече да ги видя влюбени, свободно обичащи се.. а не да си крият чувствата и себе си зад договора..

# 249
Взе ми буквите от клавиатурата Joy
Точно това си мислех, че всички около тях - искат или не - правят така, че двамата да са все по-запленени един от друг.
Само си мисля, но пък и много ми се иска да се окажа права за отношението на Айдан към Еда, та мисля си, че всъщност Айдан се включи в "играта" да откаже Селин от женитбата с Ферит, първо, за да помогне на сина си за отстраняването на Ферит от делата на холдинга, второ, тя много добре разбра, че Серкан е повече от влюбен в Еда, а Айдан е от майките, които ще направят всичко за щастието и доброто на детето си, и трето, разбира се не на последно място, Айдан харесва Еда, тя е умна жена и любяща майка и много добре усети положителните промени, не само в Серкан, но в цялото им семейство след като Еда влезе в живота им. Много силно се надявам, когато Робокоп и Цветното момиче най-после се изяснят и си признаят огромната любов, която изпитват помежду си, Айдан да ги подкрепи и като грижовна и обичаща майка да се радва искрено на тяхното щастие.

# 250
Сега, като споменахте, че бълнуването може да е за брат му - всъщност има логика. Но какво ще го е предизвикало? От една страна е много романтично да се е разболял от мъка по Еда. Но от друга - това е странно за персонажа Серкан. Не знам дали няма да дойде една идея преувеличено. Не знаем как са подредени хронологично събитията във фрага. Може бълнуването да е преди заминаването на Еда и да няма нищо общо с нея. Но все пак смятам, че Серкан ще я догони и ще й разкрие чувствата си. Много е рано да ги разделят и да има скок - реално те не са се събирали.

Аз мисля, че може да е предизвикано от това, че на когото се довери и обикне, и той  напуска живота му😥😥😥 Обожавал брат си, допусна Еда близо до себе си, обикна я........

# 251
Гледат се, но не се "виждат"... Говорят си, но не се "чуват"...

Сами една пред друга,

сами една за друга в жажда и притома,

те — сянката на мъж и сянка на жена...

Моята интерпретация на едно прекрасно стихотворение от Яворов... За объркването и разрушената комуникация... За страданието, когато произнесените думи са едни, а вътрешният ти глас говори нещо друго... Когато няма чуваемост и когато не разбираш и не разгадаваш знаците и кода, подадени от другия... Когато сякаш не си ти самият, а някаква твоя сянка или бледо подобие е заело мястото ти.. В такава ситуация просто е  нужно друго място, друго време, друга ситуация в пространството, за да се възстанови хармонията... И, надявам се, сценаристите да ни я предоставят...
И само още няколко щрихи, ако позволите...  Първо, още в епизода, когато Серкан се развика на Еда, бях на мнение, което така или иначе не написах поради други причини, че един уважаващ себе си ръководител, без значение дали провиненият е близък или не, е нужно да запази хладнокръвие и да провери първо нещата и ситуациите, а след това да взема решение и да обвинява директно. И, както казва Тодор Колев в един наш известен филм, - "Лошо, Седларов/имай предвид Болатов/, лошо... " Ясно е, че Серкан Болатов има много трески за дялане... Много машинна смазка ще му трябва... И двамата /Еда и Серкан/  бяха шокирани от новината за сватбата между Ферит и Селин...   Серкан изтъкна хиляди причини, но не посмя да си признае, че най-голямата му болка е, че ще загуби Еда... Защото знае, че тя брои дните... Погледна крадешком напрегнатото й изражение, но не разбра, че нея също я заболя... От факта, че им остава само една седмица време... В един последващ момент Серкан се разбесня, но не призна, че истинската причина за това е, че ще трябва да се раздели с Еда...   Еда притихна.. И реши да се жертва... На всички ни е ясно, че когато обичаме някого, сме склонни да пожертваме собственото си благополучие, за да направим щастливи хората, към които  са насочени нашите чувства... И Еда го направи... С разочарование и болка в душата, но го стори... Защото Серкан я провокираше и постоянно й натякваше, че тя трябва да му осигури първо достъп до Селин /по време на награждаването в Анталия/ или пък в настоящия случай Еда да направи нещо, с което да спре Селин да замине за Италия... Сигурно съм старомодна, но все си мисля, че първо мъжът трябва да прояви силата да застане пред жената... Да се заяви като мъж и съответно дамата да прецени дали може да повери себе си, мечтите си, сърцето си на човека отсреща... А Еда има толкова много, което да повери на Серкан... И той, от своя страна, ревностно да го пази... Енгин и той -"Присмял се хърбел на щърбел.." Опитва се дава съвети на Серкан, а сам той не знае какво да прави, изпада в комични ситуации, та е нужно да ползва съветите на Джерен... Абе.. да вземе ухажорът на Фифи да ги събере и двамата, че да им даде напътствия и уроци как се сваля жена и как решително и стремглаво се действа в подобни ситуации...Simple Smile Може да е щурак, но ми харесва неговата амбициозност и неотстъпчивост... А още повече ролята му на шут, който единствен си позволява да характеризира и да прави уместни хапливи забележки по повод  Серкан... И защото е шут, никой не му се сърди сериозно и не го взема насериозно...  Харесва ми образът му, изграден, визуално и психологически, като пълен антипод на образа на Серкан ... Отново браво на Айшето...Hands Clap

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 17:46 от mury9

# 252
Здравейте и от мен. До сега не съм се включвала, но едно нещо ми се върти в главата от последния лайф на двамата ГГ, както ги наричате вие 🤭 Серкан е все още с пръстена, което вероятно означава, че не е развален този прословут договор... Или поне той няма да го свали следващите два епизода (11,12). Относно пък теориите за това дали Еда се е върнала при болния Серкан или е мираж, забелязах, че докато е до него тя плаче и силно се надявам, че няма да е мираж, но както и вие по-горе казахте - ще очакваме неочакваното..

# 253
  • София
Еда притихна.. И реши да се жертва... На всички ни е ясно, че когато обичаме някого, сме склонни да пожертваме собственото си благополучие, за да направим щастливи хората, към които  са насочени нашите чувства... И Еда го направи... С разочарование и болка в душата, но го стори...

mury9, тук си много права и знаете ли какво - Еда е изключително добра по сърце и душа, много чист и честен човек. Малко са жените (хората като цяло), които действат така. Замислете се - влюбен си, но любовта ти се изплъзва и вместо да направиш всичко възможно да я задържиш, ти я пускаш, защото мислиш, че не е споделена, че принадлежи на друг. Еда искрено иска Серкан да е щастлив и вярва, че Селин ще го направи такъв. Вярва, че Серкан обича Селин и иска да е с нея. Вместо да прави мръсни номера или някакви опити да го задържи, тя му помага да се събере с "любимата си". Възхищавам й се на емоционалната интелигентност, сила и доброта. Както казах преди време, Еда не е типичната добра ГГ - наивна и глупава, която реве до откат. Напротив. Еда се уважава и от една страна иска щастието на Серкан, защото действително го обича, но от друга поставя и собственото си спокойствие и благоденствие на масата - защото Еда не е жена, която ще дели любимия си с друга, тя не желае подобна съдба, това според мен е и причината да бяга от Серкан. Не би искала да е влюбена в мъж, който копнее за друга.

И нещо относно последния фраг, което забелязах след поредното му гледане - лакът и пръстените на Еда, докато говори със Селин и със Серкан по телефона, са същите, когато го милва, докато бълнува. Wink Значи със сигурност има връзка между тези сцени. Не мисля, че Серкан я вижда в мислите си, мисля, че тя действително е там. Но кое след кое следва, не знам.

# 254
Здравейте отново, мили момичета!

Най- искрено Ви благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus
Коментарите на всички Ви са прекрасни. Heart
Няма какво да допълня относно епизода, само ще кажа, че ми хареса много.
Тези двамата колко се обичат, но не се разбират. Не се откриват един пред друг.
Кога ли ще съберат смелост, за да разкрият чувствата си? Кога ли ще оставят гордостта и егото си на страна и ще позволят на сърцето да говори? Аз вече нямам търпение това да стане. Heart Eyes А сряда е толкова далече. Confused

Не ми излиза от главата песента на Кенан Доулу - Тенджере капак. Точно на нея танцуваха Серкан и Еда на годежа им. За пореден път съм удивена от Айтекин Аташ. Толкова добре подбира музикалния фон просто нямам думи.
Сякаш песента е писана за тях двамата.

"Чудна си, когато се смееш заради нас.
Винаги се усмихвай от сърце.Ти си от тези, които придават цвят на живота.
От тези, които така хубаво обичат. Важна си за нас! "

"Загубил съм се в очите ти."

"Времето е спряло, а аз така омаян съм."

"Пример за тенджера и похлупак сме в този живот.
Ти започни - аз ще довърша, не се обръщай назад.
Вече сме дошли в този град на любовта,
ти на тази спирка сам не ме оставяй, моля те."

Но ще успее ли Серкан да спре Еда,  признавайки чувствата си?
Ето това изграям от нетърпение да разбера.

Извинявам се лиричното ми отклонение, момичета.
Имайте хубав остатък от деня! Heart

Общи условия

Активация на акаунт