Паническо разстройство - 46

• 32 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ей сега ви завидях пак за сексоманията. При мен желанието е под нулата. Не, че ако случайно се появи има с кой де.

# 586
Ей сега ви завидях пак за сексоманията. При мен желанието е под нулата. Не, че ако случайно се появи има с кой де.

И аз нямам либидо ама съм решила да се насилвам, за да започне да ми харесва

# 587
Ми либидо и паника се вдигат от фантазии и желания Simple Smile И вървят ръка за ръка. Принципно както каза Джери, в тоя живот само смилянски фасул не се яде. Иска си и наденица, стекче, домашна луканка и т.н. Но не самички. В комбинация. Даже в Англия имаше едно такова лечение със суинг терапия, но беше много странно като препоръки.

# 588
Аз нямам проблем с либидото, но за групови сбирки, да не говорим за ходене по чуждо не се наемам. Опитвала съм, но колкото силни са отрицателните, толкова силни са и положителните емоции при мен. Яко пулс, кръвно, абе луда работа. Да не стане като смъртта на поета (сещате се, за Вазов говоря😀). Аз за всичко съм така откак се помня. Каквото и да правя, влагам много чувства.

# 589
Аз нямам проблем с либидото, но за групови сбирки, да не говорим за ходене по чуждо не се наемам. Опитвала съм, но колкото силни са отрицателните, толкова силни са и положителните емоции при мен. Яко пулс, кръвно, абе луда работа. Да не стане като смъртта на поета (сещате се, за Вазов говоря😀). Аз за всичко съм така откак се помня. Каквото и да правя, влагам много чувства.
Е от това не се умира. Просто така ще си до края. Пулса и кръвното нормално да са така, при всеки са, просто мозъка ти го регистрира. Затова като един приятел - преди големи изживявания пропранолол, клонарекс 0.5, виагра и напред в боя Grinning

# 590
Леле тази тема хвърчи!
Ще си задам въпроса и се връщам да чета.
Решила съм пия инозитол,но може ли да споделите вие какъв пиете?
На прах или на таблетки,ако може и марка директно да посочите.

# 591
Леле тази тема хвърчи!
Ще си задам въпроса и се връщам да чета.
Решила съм пия инозитол,но може ли да споделите вие какъв пиете?
На прах или на таблетки,ако може и марка директно да посочите.
MyProtein имат нелош на прах. Най-добро е на NOW таблетките.

# 592
Добре де Георги, пропранолола ясно, ама клонарекса, респективно ксанакса и тем подобните не притъпяват ли още повече либидото? Ако ще съм по-спокойна , но няма да изпитам нищо, какъв в смисъла? Иначе добре ме успокояваш😀. Моя за извинение всички които считат това за отклонение от темата. Аз не мисля че е отклонение. Сексът много помага за справяне с депресията.

# 593
Добре де Георги, пропранолола ясно, ама клонарекса, респективно ксанакса и тем подобните не притъпяват ли още повече либидото? Ако ще съм по-спокойна , но няма да изпитам нищо, какъв в смисъла? Иначе добре ме успокояваш😀. Моя за извинение всички които считат това за отклонение от темата. Аз не мисля че е отклонение. Сексът много помага за справяне с депресията.
E затова е виаграта. Като диазепам и диария. И да объркаш работата, не ти пука Simple Smile

# 594
Днес новия холтее
От макс 170 на 140 удара
От среден пулс 100 на 87 удара
Каза да не намалям бета блокера и да чакам още облекчение
Дали ще изчезне още тревожността след това...

# 595
Днес новия холтее
От макс 170 на 140 удара
От среден пулс 100 на 87 удара
Каза да не намалям бета блокера и да чакам още облекчение
Дали ще изчезне още тревожността след това...
Възможно да намалее , но няма да изчезне. Аз днес тренирах и успях да докарам 175 пулс с бягане, обаче ме подкараха палпитации, предполагам е липса на тренираност. Ако беше друг проблем, щях да припадна вероятно. Интересно е, че или съм станал устойчив на ГТР , или незнам какво друго може да е.

# 596
Георги, извинявай за тъпия въпрос, но би ли обяснил защо Инозитола предизвиква газове?

# 597
Георги, извинявай за тъпия въпрос, но би ли обяснил защо Инозитола предизвиква газове?
Защото е захар по молекулярна структура. Води се нещо средно между витамин В8 и аминокиселина, но е захар от сложен тип и разграждането предизвиква процес на ферментация.

# 598
Бе що си мерите кръвното и пулса като ненормални  
Бетаблокерът се пие до живот и успокоява. Не се мре от него!

Бе хора, излизайте, не лежете така. А сексът къде Ви е.
Поздрави от нас! Сали знае кой е до мен!

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:57 от Jerry F

# 599
Георги,  а тази ашваганда 66 дали би помогнала при чисто физически симптоми като свръхреактивна нервна система, която реагира на храни, медикаменти и дори козметика? Реакцията се изразява със стягане в слънчевия сплит, едно физическо напрежение граничещо с раздразнение все едно си прекалил с кафето и оттам нарушен сън.

Общи условия

Активация на акаунт