Есенно слънце вънка грее, ДЕКЕМВРИйче сладко с глас се смее! 😄🧡🍁

• 14 709
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Марти, желая и на Катлея много здраве, щастие и игри.
Наистина как лети това време. Докато си обсъждахме бременни вълнения, а сега вече сме цяла година с бебоците. Дари вече си ходи, пада на 6-7 крачки 😄, но не я е страх.

# 151
честито, Марти Birthday

И моето хлапенце ходи вече от половин месец. Мисля да съчетая рожденния ден с прощъпулник, събираме си интересни предмети Simple Smile

# 152
Марти Честит Рожден Ден и на Катлея 🍰🎁🎂, да ви е жива, здрава и много щастлива!
Михаела браво на Дари♥️
Julia Roberts браво и на твоя мъник♥️
Дария още не ходи сама, държа я, направо ,,тича,, по паркета ,и в един момент се сърди ,че я държа и сяда на пода.
Бубка прави опити да става сама.
Имат по 6,8 зъба,но сега тръгнаха кътници и си е мрънкане целодневно.
Да ви питам вашите бебета спят ли вътре и по колко?При нас от месец няма спане вътре, само навън в количката.

# 153
Здравейте!💜
Честит да ни е новия месец!
И Денис навърши една годинка днес (01.12). 🤗
От няколко дни се пуска за по няколко крачици и става все по-смел. Прощъпулника мислим да е след 10тина дни, живи и здрави.
Днес големи емоции, голям ден, много се измори и рано рано заспа. 😁

Желая много много здраве, любов и весели моменти на всичките ни изминали и предстоящи рожденици и техните семейства!🥳💖

Иии виртуална почерпка, разбира се:

Сладурче, за съня- обикновено е с две дрямки. Сутрин става около 7:30-8. Заспива около 10 до към 11. След това спи след като се наобядва (горе долу към 12:30) до 15:00ч.
Но скоро мисля че ще махне първата едночасова дрямка.

# 154
Здравейте!💜
Честит да ни е новия месец!
И Денис навърши една годинка днес (01.12). 🤗
От няколко дни се пуска за по няколко крачици и става все по-смел. Прощъпулника мислим да е след 10тина дни, живи и здрави.
Днес големи емоции, голям ден, много се измори и рано рано заспа. 😁

Желая много много здраве, любов и весели моменти на всичките ни изминали и предстоящи рожденици и техните семейства!🥳💖

Иии виртуална почерпка, разбира се:

Сладурче, за съня- обикновено е с две дрямки. Сутрин става около 7:30-8. Заспива около 10 до към 11. След това спи след като се наобядва (горе долу към 12:30) до 15:00ч.
Но скоро мисля че ще махне първата едночасова дрямка.
Беърче Честит Рожден Ден на Денис!
Да ви е жив,здрав ,засмян и много да ви слуша!
О,вие добре дремвате.Ние сутринта от 10:30 до 11:15 и след обяд 15:30 до 16:30 ,но само навън в количката.Вътре не става изобщо 😞😵

# 155
Беърче, и на теб честит рожденик. Здраве, щастие, късмет, игри и положителни емоции.
Сладурче и Дари спи горе - долу по същото време и толкова дълго, но в къщи. Навън също спи, но и в нас няма проблем. Обаче и тя май се опитва да маха сутрешната дрямка.

# 156
Моето вече спи само на обяд.
Навън не я изкарвам много студено е при нас живея в североизточна България.

# 157
Здравейте, мами. Моето момче края на декември ще стане на 1 г. Какви предмети ще сложите за прощъпулника? аз мислех за отверка, черпак, химикал, докторски слушалки... Идеи? Знам, че има две мами тук, на които декемврийчетата са им породени. Знам и за една, която забременя с второ. Та да кажа едно тихичко - чакам второ. Дойде ми като гръм и е много рано още, но ще го гледаме. Аз съм с куче и мъж моряк и в шок 😂

# 158
Лелее, Shantal, честито! Лека и спокойна бременност ти желая и здраво бебче по термин! Simple Smile

За прощъпулника, направо прилагам списъка, който съм си запазила. Надали ще успея да подсигуря абсолютно всички предмети, но поне повечето мисля да.

Водни боички - художник
Паста за зъби - зъболекар;
Книга – учител
Конец – шивач;
Химикал – писател;
Играчка самолет - пилот/стюард;
Компютърна мишка или клавиатура –  IT;
Дървено кубче – архитект, строител;
Спринцовка, слушалки, – лекар;
Дреха – дизайнер;
Отвертка – техник;
Гребен – фризьор;
Топка – футболист;
Маска – актьор;
Черпак – готвач, кулинар;
Вестник– журналист;
Диск – музикант;
Портфейл – банкер, финансист, бизнесмен;
Фотоапарат – фотограф;
Речник - преводач;
Елка/калкулатор - счетоводител;
Географска карта/глобусче - географ;
Изсушено цвете/листо - биолог;
Лупа - детектив;
Микрофон - репортер/ТВ водещ

# 159
Shantal_ тихичко честито.
Предполагам каква е в главата ти хиляди въпроси . Забременях когато голямата беше на годинка. Вчера гледах снимките и колко малка е била точно тогава проходи. Не е лесно няма да те лъжа нито бременността нито първата година. Но с времето нещата се уреждат.
Безпроблемна бременност докрая и се пази ☺️

# 160
Честити да са Катлея и Денис! Здрави, палави и щастливи да растат за радост на всички които ги обичат!
Шантал, честито и леко бременеене! Децата са благословия!

Вики също проходи, но все още въобще не е стабилна и продължава да пълзи като изтребител. Спи по един път дневно към 11.30 заспива за около 2 часа.
Споделете менюто на едногодишните ви мъници.
Нашето е: 6:00 АМ
9:00 каша/попара
13:00 обяд
17:00 грис с плод/мляко с бисквити и плод/ нишесте с плод
19:00-20:00 АМ за лека нощ Simple Smile

Излизате ли навън? Аз под 6 градуса не я извеждам.

# 161
Шантал, честито! Лека и безпроблемна бременност!
Ето го нашето меню:
8-8 и 30 - сандвич, палачинки, овесени ядки, КМ с банан и бисквити
12 часа - обяд.
16 часа СЗ - пак нещо такова като закуската. Нишестета, кисели и тн не давам.
Извеждаме я, да. Почти всеки ден. Вчера на - 2 си обикаляхме навън. Супер беше 😁

# 162
Благодаря за отговорите момичета ♥️
Трябва да измисля вариант да започнат да спят вътре иначе рискувам замръзване по улиците 😵
Shantal честито мила, лека и безпроблемна бременност ти желая ♥️
Нашето меню е следното
Сутрин 7:30-8:00ч АМ
10ч банан
13ч обяд.Супа или основно + десерт
16:30 КМ с бисквити, каша с прясно мляко или тиква с ориз
19:30 супа с пшеничен хляб+ десерт (грис,плодово мляко)+ АМ
Ако се събудят през нощта Ам

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 10:07 от sladurche today

# 163
Честито, Шантал Simple Smile сигурно не е лесно, но пък е за хубаво Wink

Беърче, честит Денис! мерси за списъчето, има интересни подсказки Simple Smile

Аз извеждам малкия все още всеки ден. На него му харесва, за мен също е приятно да се разтъпча. Опаковам го с одеалце и зимното покривало на количката, понеже не му слагам чорапогащник, а е само по панталонче и къси чорапки. Иначе е по потник, тънка блузка и якето отгоре (оказа се че доста топли, пухено олекотено). Слагам му и едно шалче, тип туба.

Хапва към 10:30 закуска - овесени ядки с кисело мляко и плод, домашна юфка със сирене, кускус със сирене, или мляко с бисквити; към 2-3 като се събуди - някаква наготвена от мен манджа, или печени зеленчуци; после в 4-5 хапва един плод и към 6-7 прихапва пак нещо, напоследък предпочита препечен хляб и домати, солети, бисквити, такива неща.

# 164
Мен ме мързи цялото това обличане на бебе кака и аз ме изморява. Самата аз всеки ден ходя до кухнята пеша и до магазина оставям ги на бабата.
Няколко пъти разболявах каката със зимни разходки и сега не рискувам. Извеждам ги единствено ако пекне слънце.

Общи условия

Активация на акаунт