Есенно слънце вънка грее, ДЕКЕМВРИйче сладко с глас се смее! 😄🧡🍁

• 14 694
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
За сега съм резервирала заведение, ще видим как ще е. Купила съм почти почти всичко.

# 136
  • Пловдив / София
Няма да правя РД на заведение. Даже и да не беше короната, в това зимно време винаги върлуват вируси.
Още повече, че РД е на 09.12, а на 10.12 сме на консултация и ще му правят ваксина.
Пък и нищо не разбират на тази възраст.
Другата година не че пак всичко ще разбират, но ще е маалко по-различно.

# 137
  • София
Аз не съм правила рожден ден с гости, бяхме си вкъщи и беше супер. Излишни дертове на главата... Не благодаря.
Ще се запълни темата с рожденници 😊 Жив и Здрав да е Ники и да има прекрасно детство!
Не ползвам фейсбук и изпуска много явно.
Мами да ви питам, пред дилема съм, дали да правя рождения ден на малкия на заведение или да сме в много тесен кръг вкъщи 🤔
Не знам вече с тези вируси, телевизия не гледам, но все повече познати се разболяват и малко ме напряга това...
Вие как бихте постъпили?

# 138
  • Гърция
Ledena kukla Да ви е жив и здрав и много да ви радва!🥰🤗🥳
Аз на 16 имах рожден ден и си спомних, миналата година по това време в 36г.с  ме  приеха в болницата с контракции.
На 15.11вечерта,на 18.11 ми махнаха серклажа,на 21.11 ми предизвикаха раждане с окситоцин,опита се да ми пукне водите и не успя😄 Моето момиче реши на 26.11 Да се роди!Сега като се замислям моето раждане цели 5 дни траеше🙉😄Нали се роди жива и здрава това е най-важното.Всяка година си пожелавах да имам детенце и ми се сбъдна!🙏❤🙂

# 139
  • Гърция

На 26.11 Мария-Стелла Навърши 1 годинка❤
Партито беше в къщи с 3 дечица и майките им. Мина много добре а Маристела беше много щастлива.Без да рънка,като прави обичайно.
Аз пак, както винаги едно притеснение,нали сама правех подготовката,украсата а тя не ме оставя да дишам не да правя подготовка😄И викам край,ще дойдат гостите а нищо не съм свършила.Добре че дойде моята приятелка 2 часа преди събитието и успяхме.Имах ужасно главоболие от притеснение и вълнение.Партито беше от 17:00 до 20:00Баща и беше на работа,нямаше  как да липсва от работа.Изчакахме го до 22:00 Поне за някоя друга снимка да направим.
Приятно изкарване на предстоящите рожденици!❤

# 140
Честит Рожден Ден, Мария-Стелла! Да бъде здрава! Безгрижно детство с много игри и усмивки!🎂🎉🎈

# 141
Здравейте, днес Николай стана на 1 годинка, повечето от вас знаят и благодарим за хубавите пожелания с които ни обсипвахте целия ден. Но нека се разпишем и тук.
Страхотна торта Simple Smile 🥰🌞🎉🎉🎉бъдете здрави

# 142
честита годинка на Мария-Стелла Simple Smile да расте здрава и щастлива BirthdayWear CrownGift

# 143
Честит рожден ден Мария-Стелла Hug

# 144
Честит Рожден Ден на Мария-Стела🎁🍰🎂🥳🥰
Да ви е жива,здрава, любознателна и добра.Да ви радва много ,и да има безгрижно детство.
Страхотно име сте  и измислили😊

# 145

На 26.11 Мария-Стелла Навърши 1 годинка❤
Партито беше в къщи с 3 дечица и майките им. Мина много добре а Маристела беше много щастлива.Без да рънка,като прави обичайно.
Аз пак, както винаги едно притеснение,нали сама правех подготовката,украсата а тя не ме оставя да дишам не да правя подготовка😄И викам край,ще дойдат гостите а нищо не съм свършила.Добре че дойде моята приятелка 2 часа преди събитието и успяхме.Имах ужасно главоболие от притеснение и вълнение.Партито беше от 17:00 до 20:00Баща и беше на работа,нямаше  как да липсва от работа.Изчакахме го до 22:00 Поне за някоя друга снимка да направим.
Приятно изкарване на предстоящите рожденици!❤
Да е здрава, щастлива и да расте безгрижна и игрива.

# 146
Честита 1-ва годинка на Мария -Стела!
Да е здрава, игрива и весела!
Здраве и щастие за цялото семейство!
🎈🎊🎈🎉🎈🎊🎉🎈🎊🎉🎈🎊🎉🎈🎊🎈

# 147
  • Пловдив / София
Честита първа годинка на Мария Стела.
Да е здрава и расте щастлива и безгрижна Animal BeetleBirthday

# 148
Момичета, вярваме или не, но измина цяла една година, откакто сме с нашите мъници. Да са ни живи и здрави Simple Smile Оцеляха покрай нас и ние оцеляхме покрай тях!

От седмици насам все някоя празнува своето щастие, а тепърва през целият декември ще е Празник за някоя от нас. Затова честитя на всички от сърце тази радост и ви пожелавам да сте здрави и обичани жени, за да могат децата ви да растат безгрижни и щастливи.

Щастлив Декември Heart

# 149
Честита да е Мария - Стелла! Да е много здрава и щастлива.
И Катлея на 27.11 навърши 1 годинка. Кога мина.. Не знам, като миг.
Няколко дни преди рождения си ден, направи първите си стъпки. Сега задобрява вече, но бавно, много е предпазлива.

Общи условия

Активация на акаунт