Есенно слънце вънка грее, ДЕКЕМВРИйче сладко с глас се смее! 😄🧡🍁

• 14 694
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • Гърция
Здравейте момичета!
В понеделник бяхме на преглед
.От юли не  бяхме ходили с мерки 12,250гр и 81см м.Пораснало моето момиче❤педиатъра каза че се чува все още шума на сърцето.Пуснаха и кръвни изследвания и се оказа,че има анемия.Изписаха и сиропче желязо. Питах ги, урина ще пускаме ли ,казаха не.Тук на годината правят изследвания.Бях ви писала ,че не яде това количество храна,което е нужно за нейната възраст.Всякъкви варианти съм опитвала.Казвам на педиатъра,че неиска да яде друга храна,и че 70%е на кърма.А той ми вика браво,за това че я кърмя, и че до 2 год.е препоръчително да се кърми.Поръчах за рождения ден окраса,прибори,подаръчета за децата, които щяхме да поканим за рождения ден.Но от 06.11 до 30:11
сме пак в Карантина цяла Гърция.😕

# 121
qankasiderova много кофти.
 Аз също съм купула украса ,торта поръчах, ще направя подаръчета и за децата, за големите ще има магнитче за хладилник. Ресторанта още не сме резервирали, ако не е там ще е вкъщи в по тесен кръг.

# 122
  • Пловдив / София
Янка, не е толкова страшна анемията. Вярвам със сиропа ще я овладеете.

Иначе за РД, кофти е, да, но няма какво да се направи. Може да го отпразнувате в семеен кръг. Те и без друго мъниците още нищо не разбират.

А иначе, аз си мисля, че до пролетта ще разпускат и затягат мерки и после лятото ще се “появи” чудодейната ваксина. Ще видим, де. Но искрено се надявам 2021 да се нормализира животът

# 123
Не съжалявайте, ако планираните партита за РД на мъниците отпаднат, обстановката не е за подценяване. Ето ние имахме един гост с две деца , с които празнувахме в събота и в сряда ни съобщи , че е с ковид 😫 и сега се водим контактни...Така, че ще се надяваме на по-спокойни времена и шумни празненства.

# 124
Не съжалявайте, ако планираните партита за РД на мъниците отпаднат, обстановката не е за подценяване. Ето ние имахме един гост с две деца , с които празнувахме в събота и в сряда ни съобщи , че е с ковид 😫 и сега се водим контактни...Така, че ще се надяваме на по-спокойни времена и шумни празненства.

наистина ли, Ирмир!? малшанс! стискам ви палци да сте здрави и устойчиви на този вирус Heart

# 125
Irmir, желая ви здраве!
Ние не плануваме голямо тържество. Само най-близките. Ще съчетаем с прощъпулник, за ужас на майка ми, която постоянно пита кога ще правим питка. Валето ходи доста активно, но ще направим всичко заедно.

# 126
Моята свекърва е коронясана. И викам на мъжа ми - какво ли не направи за да не гледа детето 😂 това в кръга на шегата. Бъдете здрави и се пазете!

# 127
  • Гърция
От няколко дни и давам сиропчето и всякъш  проявява  интерес към храната,но не иска зеленчуци,плодове,а само месо,риба,леща с ориз.
Тук на острова са малко болните,а в  града който  живеем  няма болни  все още.
Само 4 дечица щяхме да поканим 2 от които са ни съседи.Нямаше да правим голямо тържество.Така или иначе в къщи планувахме да е.
Irmir,дано всичко бъди наред Бог да пази!

# 128
  • Пловдив / София
От няколко дни и давам сиропчето и всякъш  проявява  интерес към храната,но не иска зеленчуци,плодове,а само месо,риба,леща с ориз.

То явно детето си знае. Wink
Месото и бобовите, както знаеш, са задължителни при анемията.

# 129
С покачване на хемоглобина ще му се отвори апетита.

# 130
  • София
Здравейте, днес Николай стана на 1 годинка, повечето от вас знаят и благодарим за хубавите пожелания с които ни обсипвахте целия ден. Но нека се разпишем и тук.

# 131
Здравейте, днес Николай стана на 1 годинка, повечето от вас знаят и благодарим за хубавите пожелания с които ни обсипвахте целия ден. Но нека се разпишем и тук.
Да Ви е жив и здрав,малкият пораснал юнак! Пожелавам му прекрасни моменти и безгрижно детство,изпълнено с много усмивки и весели игри! Balloon

# 132
С малко закъснение, честит празник! Да е много здрав, щастлив и с късмет порасналият Николай.

# 133
Ще се запълни темата с рожденници 😊 Жив и Здрав да е Ники и да има прекрасно детство!
Не ползвам фейсбук и изпуска много явно.
Мами да ви питам, пред дилема съм, дали да правя рождения ден на малкия на заведение или да сме в много тесен кръг вкъщи 🤔
Не знам вече с тези вируси, телевизия не гледам, но все повече познати се разболяват и малко ме напряга това...
Вие как бихте постъпили?

# 134
Ще се запълни темата с рожденници 😊 Жив и Здрав да е Ники и да има прекрасно детство!
Не ползвам фейсбук и изпуска много явно.
Мами да ви питам, пред дилема съм, дали да правя рождения ден на малкия на заведение или да сме в много тесен кръг вкъщи 🤔
Не знам вече с тези вируси, телевизия не гледам, но все повече познати се разболяват и малко ме напряга това...
Вие как бихте постъпили?
И ние мислехме за заведение,но и при нас вече има страшно много познати,които са с ковид. Аз започвам да се плаша доста,защото като гледам и колко млади хора си отиват.Решихме да сме в семеен кръг,дано не се объркат нещата. Ние сме чак на 12ти декември и не знам как ще е обстановката тогава. Само дано сме живи и здрави всички. Здраве и на вас и семействата ви!

Общи условия

Активация на акаунт