Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 54 717
  • 749
  •   1
Отговори
# 510

доктор Туна водя Sunglasses

фотосесия от Неверният

още от Щастливият доволен красив  Отшелник Heart Eyes

# 511
Ех, Чачко колко е щастлив. 😀
Най им завиждам на актьорите за хубавите зъби.
Ако имах много пари, първо това щях да си направя. 😀
После да обиколя света. 😀

# 512
Харесва ми "Неверният". Смелостта на пубертетката Дерин, наивността на Волкан и играта, която започна Асия. Първата жертва вече падна - майката на Волкан. Асия отлично знаеше, че сърцето ѝ няма да издържи на "грешката", направена от сина ѝ. Едва забележимата ѝ усмивка на бдението след смъртта на Салиха беше уникална.
Мерт също е интересен - очаквам всеки момент да забрави за професионалната си етика и да разкаже на Асия това - онова за приятеля си.
Кога ще е вечерята от първата сцена на еп. 1 - чакам я с огромно нетърпение. 20-те дни според мен минаха, в еп. 5 трябва да я покажат.

# 513
KanalD спира Yeni hayat и пуска Bir Annenin Günahı скоро.
https://www.instagram.com/p/CG7TnyMgTPJ/
https://www.instagram.com/p/CG909Z9lOjR/
Първия нали уж си беше подобрил рейтингите и щеше да продължи?
Спират и сериала на Толгахан на четвърта серия. Joy
Гледам по тв-то са давали Nasipse olur, ако го намерите пишете.
https://www.instagram.com/p/CG7hYwLgeeN/

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 14:16 от ~Carolina~

# 514
Бяха обещали, че нема да спират Нов Живот дадоха му шанс ,но заради тъпите рейтинги и вкус го джаснаха.

А,Дума на Честта не е Официално обявено още. Жалко ко стане така ,защото сериала има потенциал и е красиво направен на острова.

Пепелче и аз така Grinning
Ко имам възможност ще обиколим света.
Но в това тежко вирусно ковид време дори да си богат ,света ще замре наново с мерките.  Даже вече почна Disappointed
Известните изкарват добри кинти но минуса на славата е че ти се ровят в живота ,снимат те и така.

А,Чачи е щастлив личи. Това е неговата страст и хоби . Нека да е свободен ,като птица ,никой да не му прекършва крилете.Heart

Новини от пресата от уважаван журналист.
С една дума Киво и Чаатай са на море с яхтите си и ловат риба , гмуркане. Двамата са аркадаши с общо хоби .
Та журналиста пише ,че релаксират от стреса преди натоварения график .
Съвсем скоро Къванч и Чаатай Улусой ще се завърнат на снимачната площадка с нови проекти.
За Киво знаем филм и сериал по Нетфликс. Сериала е за морският биолог Арман ,ще е приключенски . Харесвам такива неща ,а Киво не се съмнявам че ще се справи страхотно .

Ча си засне социалния филм с премиера 2021 год.
А,какво ни е подготвил още  със сигурност ще е различно и ще бъде красииииив.
Дали на роден или на платформа екран ? Rolling Eyes
Най добре на платформа да не зависи от рейт и цензура и да се вихриии.Stuck Out Tongue Winking Eye
Само да сме здрави всички и да няма пречки.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 16:15 от femmi2

# 515
Турчолята звучи много грозно. Постарай се друг път да не го пишеш. Обидно е.

# 516
Каро изобщо не съм го писала с тази цел. Сега ще редактирам думата щом така го приемате.

# 517
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз изгледах Уважение заради Нежат Ишлер. Много съм объркана - хем е необичаен и интересен засега, хем пък едно тягостно чувство ми остави...Но пък са малки епизодите. Това ако беше два часа и половина като другите, нямаше да го издържа.
Нежат е остарял, милият. Но ще има следи от невероятния му чар.
Доста откровен е сериалът, за пръв път май виждам да се пуши и да се говори толкова открито за секс.
Не мога да кажа дали ми хареса, но определено ме заинтригува.

# 518
И аз ще си го пусна сигурно утре. Той обича такива роли като нашия Блатечки. Wink
Гледах Неверния. Милата Йелиз (не й помня името в сериала, жената на Мерт) пак се направи рижава, но пак ми прилича на перука. Smile Милата, колкото и да се напъва, мъжа й преследва Асйа.
Джанер съвсем е заприличал на дядка, не знам кога се състари толкова, доскоро изглеждаше добре. Трябваше да изберат някой друг симпатичен актьор (не Ерко Петеккая, че ми писна от него Smile) за тази роля.
Хареса ми как Асйа се озъби на другата си "приятелка" Йозге (не й помня името в сериала, докторката).
Само не мисля, че тя е виновна за смъртта на бабата и не мисля, че е злорадствала, както някои писаха тук. Не мисля, че някой би си отмъщавал по тоя начин. Дори за сериал е прекалено.

# 519
~Carolina~, аз писах. А какво е твоето обяснение? Даже и да не е лекар, човек би спестил разказа за какви ги върши синът на сърдечно болна жена, която бере душа в болницата. И накрая - не плачи.

Волкан прави това, което е правил баща му, затова Салиха се страхуваше, че Али ще ненавижда Волкан, ако Асия се разведе.
Усмивката 16:56 - 16:57. На стоп кадрите не може да се усети така, както когато камерата следи лицето ѝ.

Бахар и Деря

Ако някой желае да се възползва, макар и временно, от онлайн превод в свободен достъп, да следи групата. 10-15 минути преди началото слагат линк за гледане. Сама е много добра преводачка, гледах с нея "Хекимолу" предния сезон.

https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_157958

# 520
Не знам. Няма обяснение. Просто е искала да каже на жената какъв е сина й. Не мисля, че там се усмихва заради смъртта на жената или че си е отмъстила, може би се "радва"/ утешава от мъката на съпруга си, че го е наранила. Искала е да го жегне.
Наистина грозна постъпка, тези сценаристи не са ли могли да измислят нещо друго? Сина ти ми изневери, чакай да те убия, за да си отмъстя. Тя, ако ще си отмъщава така на всичките "неверници", няма да остане никой.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 23:27 от ~Carolina~

# 521

Тинеее , още ли харесваш този младеж ?
 Участва в агента , като гост звезда , сигурно се кефиш:laughing:

# 522
  • София
Фемиии, малко съм аут тея дни, но ви хвърлям по един поглед.
Още не съм си пуснала "Почит", исках да ми се отвори малко време, за да го изгледам на спокойствие, особено след мненията, които чета - че бил тежък, че бил откровен, че предизвиквал много размисли... Значи си трябва време, за да се изгледа спокойно, не става отгоре-отгоре. А пък и как ще гледам Боран отгоре-отгоре. Grinning

Чаатай почва да си възвръща стария облик, Феми, а дано. А Бурак Тозкопаран го харесвам много, страшно симпатичен набор е (роден 92, като мен Grinning), изглежда и много мил и възпитан човек. Малко разбута Диджле и Баръш, но пък ролята му е идеална, защото служи за показно на това, което кажи-речи всеки от нас е изпитал - когато изгубиш нещо, осъзнаваш колко ти е било ценно. Wink

Аз останах с "Доктор-Чудо", "Вратата", и "Червената стая", които гледам от-до. "Мениджърите" го карам на места по диагонал, пускам си само по-интересните моменти. "Невинните" ми става твърде тежък и психарски, обаче Езги Мола е върховна в тази си роля. "Рамо" не е лош към момента, но го гледам частично и единствено заради Есра и Мурат. Grinning Чакам "Alev Alev", и най-накрая тия дни да изгледам "Почит". Simple Smile "Домът" и "Дъщерята на посланика" вече са ми безинтересни, честно казано, хвърлям по едно око на фрагманите и после гледам само избрани моменти от сериите.

# 523
Тине ,Бурак Тозкопаран го знам от Парчетата със Еркан П.
С теб сме си гледали  сериала.

О,ще си възвърне облика нашият човек.
Почва нов проект и моето предположение ще е екшън ,като Ичерде.
Ама искам този път да бъде лош ,много лооош . Много му отива пистолета и да гледа бясно и влюбено.
И пак ще сме на тръни за кадъни, партньорки , става ли ,не става ли .

# 524
Цитат
Просто е искала да каже на жената какъв е сина й.

С пълното съзнание, че това ще я убие, а него ще го заболи. Усмивката е след думите на Деря, че Салиха е била всичко за Волкан.
Какво да измислят сценаристите, те са го показали още в постера - кръвта от брачната халка.

Оригиналът сега ми изглежда като бледо копие на римейка.

Но както и в Мениджърите секс сцените за турците са табу. Разликата в сценариите за тв и интернет платформа е огромна, затова съм доволна, че "Почит"/"Уважение" избяга от тв.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1322597921108467713/pu/vid/ … QYR09o.mp4?tag=10

Фрагманът на "Kefaret/Изкупление", рус. суб.

https://www.instagram.com/p/CHBKASMFzdM/

Цитат
Сериал под названием «Расплата», основанный на книге «Отель "Константинополь"» Зюфлю Ливанели, готовится выйти в эфир на канале FOX. Производство - 25 Film, режиссёр - Месуде Эрарслан, сценарий - Махинур Эргюн.

В главных ролях Нургюль Йешильчай и Мерт Фырат!
Нургюль Йешильчай играет Зейнеп - мать двоих детей и учительницу по музыке в средних классах. А Мерт Фырат предстанет перед зрителями в роли главного комиссара Синана. В сюжете раскрывается то, как Зейнеп расплачивается за беспечную жизнь, которая внезапно обернулась иной стороной.

💫 Зейнеп ( Нургюль Ешильчай ) - учитель музыки в школе , мать двоих детей .
💫 Синан ( Мерт Фырат ) - полицейский , бывший парень Ниль ( Эге Кокенли ) .
💫 Ахмет ( Юрдаер Окур ) - муж Зейнеп , который изменяет ей с Мельтем ( Озге Озджар ).

Сериал с максимальным темпом готовится к выходу на канале FOX.

Общи условия

Активация на акаунт