Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 47

• 31 954
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
и какво като си е там гарата Wink) То и летището е недалеч, ама не се е напълнило с АирБНБ туристи

# 421
Не виждам какво ви пречи затвора, те тия престъпници там не обикалят квартала все пак.

На мене, с култовия номер ВР, за две години в Банишора не са ми пипнали колата. Хайде да не си говорим градски легенди Simple Smile Чули сме, че Банишора е кофти и край - кофти е!

Пух, тия брокерски заплати дето ги виждаш в джобс не са легенди, но си зависят от това какво са продали през тоя месец. Ако имат 1-2 продажби ще докарат 5000 лв.

# 422
A защо затворът привлича престъпници? Да свикват с обстановката ли? Според мен би трябвало да го избягват Simple Smile Иначе гарата ясно.
Не обърках се, всъщност там на свиждане ходят същите хора, които ще видиш и в централната библиотека. Trollface

# 423
  • София
Ами не знам за справките от Мвр..., но се чудя на тях ли да вярвам или на това, че живея от 8 години е квартала и не познавам човек, на който да да напакостили.... А не знам ти какви хора виждаш и как ти изглеждат, но не съм забелязала в Лозенец да ходят с бални рокли по улиците 😁 Съвсем са си нормални хората... Не знам как трябва да изглеждат по твоите критерии, за да са ок

# 424
A защо затворът привлича престъпници? Да свикват с обстановката ли? Според мен би трябвало да го избягват Simple Smile Иначе гарата ясно.
Не обърках се, всъщност там на свиждане ходят същите хора, които ще видиш и в централната библиотека. Trollface

Мислех, че на свиждане ходят жените и майките, не други престъпници. И го правят през деня, не нощем. Все пак има засилена охрана.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 13:56 от Черна станция

# 425
Това са смешни разсъждения на ангро за затвора, до гробище не бих живял чисто заради депресионния ефект, но затворът си е напълно ок, дори и да не го местят скоро в Кремиковци. Свижданията са в определени дни, ест. около обяд, и естествено в целия квартал постоянно щъкат надзирателите, като отиват до супермаркетите да си купят нещо за ядене. Отделно РПУ-то е близо, а парцелът на прокуратурата зад Парк Вю също има охрана и видео. Аз като гледах обекти в затънтения край на МанЛи, дали някъв шано дилър не ми предложи стока в 12 на обяд, да му имам и прехвалеността на квартала...
Колата ппц може да ти я разбият навсякъде в Сф, ако не е с каско, даже и в най-сигурните квартали като Симеоново и Драгалевци.
В крайна сметка, ясно е, че Банишора не е Младост, ама всеки си има и някакъв бюджет в края на краищата, кво да правим...

# 426
  • Sofia
Това са смешни разсъждения на ангро за затвора, до гробище не бих живял чисто заради депресионния ефект, но затворът си е напълно ок, дори и да не го местят скоро в Кремиковци. Свижданията са в определени дни, ест. около обяд, и естествено в целия квартал постоянно щъкат надзирателите, като отиват до супермаркетите да си купят нещо за ядене. Отделно РПУ-то е близо, а парцелът на прокуратурата зад Парк Вю също има охрана и видео. Аз като гледах обекти в затънтения край на МанЛи, дали някъв шано дилър не ми предложи стока в 12 на обяд, да му имам и прехвалеността на квартала...
Колата ппц може да ти я разбият навсякъде в Сф, ако не е с каско, даже и в най-сигурните квартали като Симеоново и Драгалевци.
В крайна сметка, ясно е, че Банишора не е Младост, ама всеки си има и някакъв бюджет в края на краищата, кво да правим...

Не се заяждам, любопитно ми е какво имаш предвид ако колата не е с каско...

# 427
Вероятно има предвид, че може навсякъде да ти я задигнат, ако не е с Каско. Иначе за всички е ясно защо им слагат лепенки на колите от страната на челния прозорец на вътрешното огледало... Да се избягва да се пипат коли на определени застрахователи. Ужким маркирането беше забранено, но те пак си намериха начин да си отбелязват кои коли не бива да се пипат.

# 428
  • Sofia
Вероятно има предвид, че може навсякъде да ти я задигнат, ако не е с Каско. Иначе за всички е ясно защо им слагат лепенки на колите от страната на челния прозорец на вътрешното огледало... Да се избягва да се пипат коли на определени застрахователи. Ужким маркирането беше забранено, но те пак си намериха начин да си отбелязват кои коли не бива да се пипат.

Не съм забелязала каското да им пречи. Но да питам все пак  - застрахователите дали си търсят по техни начини хората, причинили някакво посегателство над коли (не визирам кражба, а по-скоро умишлено увреждане). Тези лепенки съм си мислела дали нямат вградени чипове за проследяване на откеаднати коли.

# 429
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ама гледам и повишителите и те се наредиха да пазаруват имоти.Замириса им на евтинки хапартаменти и хайде, и ние ще купим.Като паднели с 30% 50% ще се пазари.Не ,че нещо просто гледам как се променя нагласата на тълпата.От  ще поскъпват до безкрай, през няма да падат цените ще се задържат, и като падна с 30% и аз ще купя.
Попеа и ЧС баш с пенсиите нищо няма да купят, само си чешат езиците Grinning
Хе-хе, не ни мисли нас, ти гледай ти да купиш. че да не се лашкаш по квартири до пенсия Wink

Изобщо не се лашкам по квартири Wink
Викаш, на село си е най-хубаво Wink

На село си е най-хубаво, така е Wink Сега с дистанционната работа ми е перфектно. А в София си имам апартамент от доста време, така че недей да злорадстваш Wink
Да, без семейство и деца може и да е така. А и за какво ти са заведения, театри, изложби  и прочие измислици на цивилизацията.Laughing
Да ве, и с нетърпение очакваш да му се срине цената наполовина. ВЕрвам ти...Wink

Попеа, няма да ти се обяснявам Wink
То няма и нужда Wink

# 430

Не съм забелязала каското да им пречи. Но да питам все пак  - застрахователите дали си търсят по техни начини хората, причинили някакво посегателство над коли (не визирам кражба, а по-скоро умишлено увреждане). Тези лепенки съм си мислела дали нямат вградени чипове за проследяване на откеаднати коли.
Пробвай да оставиш нов автомобил на улицата без каско и съответната лепенка. Ще видиш за колко време изчезва.

# 431
Те и с каско, и със емнайсе защити пак изчезват, и то форевър, особено ако отидеш и в полицията.

# 432
Мафията си се знаят - коя група с чии коли работят - за това са лепенките. Нас, като собственици на автомобили, не ни вълнува, и не ни и грее особено.

# 433
Мафията си се знаят - коя група с чии коли работят - за това са лепенките. Нас, като собственици на автомобили, не ни вълнува, и не ни и грее особено.

Напротив, нас като собственици ни грее точно това. Маркиран ли е - шанса да го откраднат е по-малък. Това се получава именно защото мафията си се знаят - коя група с чии коли работят. Факт е, че тия немаркираните ще са цел на всички автоджамбази.

# 434
Днес четох една статия в Money.bg
"Исканията за отсрочване на кредити прехвърлиха 10 милиарда лева"
Още една малка причина цената на имоти да паднат с някой друг процент но колко времето ще покаже Wink

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 19:49 от sweet13

Общи условия

Активация на акаунт