Страшки от форума - 2

• 79 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В отчаянието си хората какво ли не правят. А плацебо ефектът е доказан при някои заболявания.

# 616
Съдържанието на парата не е ли винаги едно и също - H2O
Защо тогава съществуват инхалаторите?

# 617
  • Сф
В отчаянието си хората какво ли не правят. А плацебо ефектът е доказан при някои заболявания.
Mисля че говорим за доста млади хора. Не бих казала , че е от отчаяние, а по-скоро от невежество. Човек при здр.проблем ходи на доктор, не седи върху зелки..то и от пешкири забременяват иначе, вярата е важна  Simple Smile спор няма.

# 618
  • Варна
Изгорила се?! Искаш да кажеш, че си е попарила...ммм...пеперудата?!?! Какво ли не вършат хората...

# 619
  • Сф
r=HighSpeed link=topic=1251927.msg42783665#msg42783665 date=1620105330]
Изгорила се?! Искаш да кажеш, че си е попарила...ммм...пеперудата?!?! Какво ли не вършат хората...
[/quote]

Цитат
Това е което знам но при мен нямаше резултат освен че първия път се изгорих за да седна на по-гореща пара за по-голям резултат
хмх, а после лежат след секса по гръб със заключени крака, да не изтече семето...
Излизам от темата, че се присетих и за аспиринчето като контрацептив..а скоро имаше и за любовна магия с МЦ..

# 620
Абе, всъщност е популярна подобна практика из различни култури, незнайно защо и как е възникнала явно независимо на много места:
https://hcatodayblog.com/2018/07/12/vaginal-steaming-safe-ob-gyn-weighs/
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vaginal_steaming

# 621
  • Сф
Ау, нося нещо ново, разсъних се Scream , как можа авторката да изпльоска рано, рано ценностната си система.

Цитат
Ако има бой и пиене, винаги съветвам : напускай го, ако има само бой без пиене, съветвам: гледай да не го дразниш, старай се повече, ако няма интимност съветвам: намери си любовник дискретно, или си купи вибратор, в зависимост от емоционалността на жената...тоест имам си ценностна система...Лейди, това  дето 13 годишната е изпила един шот блъди мери, ще го подмина...но не съм ок, да знаеш..

# 622
  • Mediterraneo
Е, поне е заклет трезвеник явно.
Значи, да обобщя- ако те бие, но не пие, можеш да го задържиш.

# 623
Има ли съвет и в случай, че само пие? Grinning

# 624
Пиенето е по-лошо от боя. Ако пие по чашка вечер, направо развод. Няма пет-четири.
От боя най-много да те вкара в болницата/гроба, а с пиене ще се наложи да му правиш компания.

# 625
Mисля че говорим за доста млади хора. Не бих казала , че е от отчаяние, а по-скоро от невежество. Човек при здр.проблем ходи на доктор, не седи върху зелки..то и от пешкири забременяват иначе, вярата е важна  Simple Smile спор няма.
И как ще ѝ помогне лекарят във случая? Ще ѝ отстрани тръбите, ще я прати на инвитро, ще я направят на решето от бодене за изследвания, и инжекции разни, ще я наблъскат с хормони иии...
След един, два, три, четири... опита и една торба пари, които ще им нарине, вероятно  ще успее.
    Ами и аз бих клечала над зелка, ако това ми е последната надежда преди инвитро.
     И жените, които си знаят че са със запушени тръби, не само са били на лекар, но и салпигография са правили. Защото това с рутинен преглед и УЗ не се вижда.
     И лежането по  1 час след контакт си има мед. обяснение. Ама айде да не навлизам в подробности и за семенната течност...
     Май в тази тема има доста невежи по темата. Да се чуди човек как сте родили деца. Ами вземете да се образовате, че...Stuck Out Tongue Winking Eye
     ПС: Години на ред се смяташе че калните бани и разни минерални басейни помагат при сраствания и запушвания на тръбите. Не знам дали са го отхвърлили в последствие.

# 626
Калните бани и минералните басейни най-много помагаха в случаите с мъжки стерилитет, ако се сещаш за какво ти намеквам.
За запушени тръби не съм чула да помагат, пък не е като да нямам познати с точно този проблем, които са пробвали какво ли не...

# 627
Аз не съм раждала деца, ама сигурно и защото не съм клечала над зелка. Flushed

# 628
Калните бани и минералните басейни най-много помагаха в случаите с мъжки стерилитет, ако се сещаш за какво ти намеквам.
За запушени тръби не съм чула да помагат, пък не е като да нямам познати с точно този проблем, които са пробвали какво ли не...
Знам че преди години лекари са ги препоръчвали, а до колко са помагали...
Последните години не съм чула да се коментират, и може да са решили че са неефикасни.

# 629
Ефикасни са, защо да не са ефикасни? Но при други репродуктивни проблеми, не и в точно този случай.

Общи условия

Активация на акаунт