Страшки от форума - 2

• 79 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Philomena - да бъдем откровени тук. Мислиш ли, че муньото ще се промени, ако тя си върне формата от преди раждането ( доколкото схващам, или си я е върнала, или доста близо) и ако тя вземе да прави секс с него? Аз си мисля, че той вече я смята за здраво вързана и че може да си прави каквото иска и да се държи както иска, защото тя няма какво да направи. Ти какво мислиш, ама честно?

# 691
  • France
Въобще не смятам, че липсата на секс е проблемът. И си го казах.

# 692
  • Пловдив
Въобще не смятам, че липсата на секс е проблемът. И си го казах.
ТЯ трябва да реагира, ама не със перфектно домакинстване и навеждане на глава, както тя прави. Значи до какво стигаме - сама си е виновна! Бой по кухата кратуна на мъжа, ама със здрава тояга!

# 693
Този е някакъв абсолютен боклук.
Много рядко си позволявам да давам такива съвети, но да къса и да хвърля и изобщо да не си губи времето и енергията с него.
Абсурд е да се промени такъв човек, според мене.

# 694
Тя, че темата е страшна - страшка е. Че тоя е боклук - боклук е. Но ми е много трудно да съчувствам на жени в такова положение. Да, сама си е виновна. Което пак казвам, не оправдава него.
Никой не може да ме убеди, че това е първото му проявление, че е помагал вкъщи преди бебето, че я е уважавал повече. Щом досега не е видяла проблем и не си е тръгнала, едва ли и сега ще послуша някой от съветите ви.

# 695
  • Пловдив
Досега според нея не се е държал така. Ако е вярно - защото не я е бил вързал. И затова сега си показва рогата. Значи му показва пак, че не е вързана. И има шанс да го вкара в пътя.

# 696
На чужд гръб и 100 тояги са малко. Прави ми впечатление, че в реала за такива ситуации най-грозно съдят тези, които никога не са попадали в тях. То е лесно да си си намерил любящ съпруг, който не те е смачкал психически и все още си с всичкия си, и да даваш отстрани акъл какво ТИ би направил в такава ситуация.
Да, ама психическото и физическото насилие първо замъгляват разума, второ - жената скоро е родила, с малко дете на ръце и вероятно разбъркани хормони и здраве, трето - може да няма близки, на които да разчита за помощ и подкрепа поне временно и т.н. Не всяка жена във всеки момент от живота си може да е суперуоман.

# 697
  • Пловдив
Fearnot, а ако и кажем - отслабни, вкарай се във форма, оправи прическата, купи си ново бельо, не го занимавай да помага с детето и домакинската работа, бъди готова за секс всяка вечер ( и по няколко пъти), в леглото изпълнявай пълна програма - това според теб ще и помогне ли? Тоя мъж дали ще почне да я носи на ръце?

# 698
  • Варна
Винаги ми е било забавно каква велика сила се приписва на тия пусти бушуващи хормони. Също като понятията предродилна и следродилна депресия и бебешки пубертет. Зад всички тях стои едно и също нещо, но айде, няма да задълбаваме, че ще стане война тука.

# 699
Прави ми впечатление, че в реала за такива ситуации най-грозно съдят тези, които никога не са попадали в тях.
Не попадат, защото не го допускат. Не че не са имали такива мухльовци около себе си.

# 700
Той няма да дойде тук да му кажем какъв е .
Все съм си мислила, че не съм попаднала на любвеобилен мъж, ама пред такива е бил прав , като ми казваше , че живея като принцеса.
Защото не ми е ново, казвал ми е   и от тези коментирани неща.Ама като се озверя насреща се  е връщал в руслото на приемливото.И си признавам, най ги е казвал ,когато секса  липсва, по моя вина.Това мъжете са животни заради него.
Може да не е чак толкова зле човекът, може на него да му е зле и да реагира  първобитно и  цинично.Тя може би трябва да неглижира малко къщата, едно ядене там да има, да не почват с лошо вечерта, пък да се примири, че няма да е любов,  а едното чукане.Да го почнат, пък ако и това не помогне, сте прави да бяга.
Но една година без интимност  му е много ,дори да е намирал заместител.То е отчуждение  и първоначалната ми мисъл като видях темата и  ,бе да почват да се ухажват ,че са си чужди.

# 701
Готова съм да се хвана на бас, че преди не са имали проблеми, защото принцът е бил обгрижван напълно. Тя се е старала да се представи за идеалната домакиня – чисти, готви, глези го, защото го обича. При двама души това не е трудно.
Проблемът идва след това – когато се появи детето и грижите се прехвърлят върху него. Плюс факта, че жената вече не е в същата перфектна физическа и психическа форма, както преди бременността и раждането. И принцът се чувства излъган, че е детрониран от наследника си, че вече не му се поднася всичко на тепсия, ами имат претенции към него да взима активно участие в домакинството и обгрижването на детето.
И като се прибави и безсексието, ето ти поредното нещастно семейство, чието оцеляване ще е въпрос на големи компромиси от двете страни или подчинението на жената и превръщането ѝ в изтривалка на мъжа.
Ако има възможност жената да замине някъде и да го остави сам да се грижи за детето няколко дни, ама без чужда помощ – младежът може и да се осъзнае. Ама надали. Такива говеда не се осъзнават.

# 702
Да, сякаш пък са много тези, които биха си оставили бебето за няколко дни при такъв тип отношения да го гледа подобен индивид.

# 703
  • Пловдив
Да, сякаш пък са много тези, които биха си оставили бебето за няколко дни при такъв тип отношения да го гледа подобен индивид.
Добре, хващам си бебето и излизам. Прибира се благоверния - мен ме няма, съответно звъни, къде си? - ооо мили, пия кафе с Мимето - давам му да чуе Мимето; защо не си наготвила - бях на разходка с бебето - защо не си изпрала  - пак бях на разходка. Със седмици няма да пипвам у нас, пера на бебето, прготвям си нещо набързо и излизам, да меря улиците с дни, да си чета книга в парка докато бебето спи. Хейде да видим мога ли, не мога ли, аз определено мога. Сега остава въпросът тя може ли.

# 704
Винаги ми е било забавно каква велика сила се приписва на тия пусти бушуващи хормони. Също като понятията предродилна и следродилна депресия и бебешки пубертет. Зад всички тях стои едно и също нещо, но айде, няма да задълбаваме, че ще стане война тука.

Е хайде кажи, де. Така и така си почнала.

По коментарите на някои дами тук наистина си личи, че не са попадали на насилник.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 11:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт