Студенти в UK - 12 и 3/4

• 69 768
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Аз правих количествен тест за антитела 45 дни след първи симптоми.

# 676
  • София
Да и на мен ми казаха, че така се прави, но дали някой го е правил и какъв е реда, защото ако имаш естествени антитела не мисля, че е нужно да се ваксинираш. Поне колегите в болницата в която работя не се ваксинират. Голяма каша е с тази пандемия.
Забравих, кураж на всички мами които трябва да изпращат децата скоро, аз до като пътува не мога да спя, ям нищо само я следя до къде е стигнала всичко наред ли е изобщо съм като кълбо нерви.

# 677
  • софия
нека тя да разпита местните или да се обади в здравните власти да разпита. Със сигурност който иска да си направи тест за текущо боледуване, може да даде заявка и най-късно на другия ден получава пакета за собственоръчно взимане на проба, която после връща за изследване към здравните служби. Но за антитела дали има такава или подобна процедура не зная.

# 678
Момичета, от лабораторията дадоха тази бланка и резултат за пътуването. Дали е ок в условието си да е на английски?
Скрит текст:
...

Виждам проблеми навсякъде вече, не се търпя просто.
Този "Служебен лекар" на латиница ме побърква.
Момчето ми току-що премина с бързия антиген тест. Утре ще споделя какво е било по-нататък.

# 679
  • София
Цитат
Момчето ми току-що премина с бързия антиген тест. Утре ще споделя какво е било по-нататък.

Здравейте,

Бихте ли споделили в коя лаборатория направихте бързия антиген тест и на каква цена? Необходимо ли е предварително записване?

# 680
https://poliklinikabg.com/testove-covid19/

Записах час за същия ден, взе си резултата в рамките на десетина мин. 30 лв струваше.

# 681
  • Варна
Storytime, всичко е наред надявам се при момчето ти.
На лондонското летище бавят ли много пътниците заради проверките?

# 682
Всичко е наред, в кампуса е вече, ще си стои в стаята десет дни. Голямо чакане е паднало на летището, разпитвали са подробно. Към момента дали е актуална възможността за намаляване на дните за изолация с тест? Не мога да открия списък с  лабораториите, в които може да стане това.

# 683
Към момента дали е актуална възможността за намаляване на дните за изолация с тест? Не мога да открия списък с  лабораториите, в които може да стане това.
Актуална е. Eто го списъка.

# 684
Storytime, някой мисля беше писал малко по-назад, че ако искаш да се освободиш с тест на 5 ден, трябва още преди да отидеш в Англия, да бъде така попълнен някакъв документ- т.е. да се знае предварително, че ще се прави такъв тест.  Ако не е попълнен, се попълва и праща наново документ. Аз поне така разбрах.

# 685
  • Варна
И ние я оставихме на летището. Минала е проверките и са в самолета.

# 686
Storytime, някой мисля беше писал малко по-назад, че ако искаш да се освободиш с тест на 5 ден, трябва още преди да отидеш в Англия, да бъде така попълнен някакъв документ- т.е. да се знае предварително, че ще се прави такъв тест.  Ако не е попълнен, се попълва и праща наново документ. Аз поне така разбрах.
Да, описано е подробно в онзи линк, който пуснах на Flash по-горе.
"If you decide to take part in the scheme after you have arrived in England, you will need to complete another passenger locator form."
Гледам, че списъкът с лабораториите е набъбнал сериозно, откакто проучвахме и поръчвахме през декември.

# 687
Благодаря на всички за съдействието-изпратихме ключовете за Шотландия с Български пощи -любезно и бързо обслужване без ирония пиша,е кога ще ги получат в Шотландия е друг въпрос ,но 10 лева с БП е супер в сравнение с 113 лева с DHL.Както се казва "майки в трудност се познават"

# 688
Здравейте, знае ли някой има ли възможност да се изпратят лични неща (дрехи, обувки и др.) от Англия - град Рединг до София. Синът ми си е тук и за сега няма изгледи да се връща в университета и всичко му седи в стаята на общежитието.

# 689
  • София
http://www.dostavka-anglia.com/office-guildford/
Проверете само дали има промени заради Ковид и Брекзит.
Също така някой на място трябва да се погрижи да е опаковано според изискванията.

Общи условия

Активация на акаунт