Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 520
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Момичета ще поръчвам боя от Рибата. Много моля да ме светнете отново за окислителите. Все ги забравям как бяха. Ще взема някоя италианска сигурно. Още избирам.
За тъмен цвят 3 % ли беше окислител? Нямам бели коси само два косъма.
И дали ще ми стигне една боя.?

# 106
  • BG-DE
На твоятя дълга коса за да ти стигне една боя гледай да е в пропорция 1:1,5, а 3% оксидант е само за тониране ако искаш по-траен цвят е по-добре 6%.

# 107
  • В полите на Пирин планина
Мис, според мен ще ти трябват две бои, по-добре от тези от 100 мл. в Златна рибка. Оксидант - 6%. Няма смисъл от съотношение 1:1.5 (боя-оксидант) при тъмните цветове.

# 108
Мис, според мен ще ти трябват две бои, по-добре от тези от 100 мл. в Златна рибка. Оксидант - 6%. Няма смисъл от съотношение 1:1.5 (боя-оксидант) при тъмните цветове.

А в какво съотношение да ги смеся?

# 109
  • BG-DE
Ами както е по упътването, аз имах предвид, че при някои марки производителят е указал пропорция 1:1,5 и ако боята е 100мл + 150мл оксидант ще ти е достатъчно, Compagnia del colore например е такава.

# 110
Ами както е по упътването, аз имах предвид, че при някои марки производителят е указал пропорция 1:1,5 и ако боята е 100мл + 150мл оксидант ще ти е достатъчно, Compagnia del colore например е такава.
Да видях, аз към нея съм се насочила или Пермезе.

# 111
Пермесе е 1:1, но е много като количество и според мен ще ти стигне. Зависи как я нанасяш. За по-траен цвят 6% оксидант. Моя цвят изобщо не е паднал. Даже на белите косми, което много ме учудва.

# 112
Пермесе е 1:1, но е много като количество и според мен ще ти стигне. Зависи как я нанасяш. За по-траен цвят 6% оксидант. Моя цвят изобщо не е паднал. Даже на белите косми, което много ме учудва.
А щадяща ли е към скалпа и косата?
Аз ги питах от ЗР за Пермесе-казаха че е възможно да е ми стигне 1.

# 113
Аз по принцип не съм с чувствителен скалп и не знам до колко ще ти е от помощ мнението ми. Не ми направи никакъв проблем. Нито ми пресуши косата. Изобщо не я усещах, като след боя. Сложих и една доза Колорплекс.

# 114
И аз мислех, че не съм с чувствителен скалп, но явно съм, а от Пермесе ми се обели скалпа и пареше и сърбеше... Много неприятно...

# 115
И аз мислех, че не съм с чувствителен скалп, но явно съм, а от Пермесе ми се обели скалпа и пареше и сърбеше... Много неприятно...
Да. Мен много ме притеснява именно това в професионалните. Винаги досега са ми горялии щипели-само Лакмето не. Но пък много ми се иска да пробвам Пермезето такива суперлативи.

# 116
Ако решиш да го пробваш задължително пробвай някъде на малко място. При мен наистина нямаше никаква реакция. Изобщо не усетих нищо върху скалпа си, но ето, че при мама не е било така. При всеки явно е различно.

# 117
Там е работата че себореята ми в момента се е активирала и да не стане по-зле.

# 118
Ако имаш активна себорея по-добре изобщо не мацай с нищо докато не се успокои.

# 119
  • Някъде там
Според мен по добре пробвай боята oway,без амоняк е, сравнително трайна е, отмива се равномерно.

Общи условия

Активация на акаунт