Да ви кажа сигурно няма фен, който да не се е зачудил поне за миг защо Джан не отиде в Италия нито с Демет, нито с Йозге, щеше да е приет добре според мен и с двете. С едната сега участва в излъчвания сериал, който прави фурор, с другата приключва втори сериал. Сериалите му се гледат и са известни и двете и там.
В рамките на малко дни Демет отива сама в същото предаване, за мен не е приела да бъде заедно с Джан. Не зная нищо за отношенията им, но случилите се събития в Италия – и двамата гостуват, но отделно, не ми говори за нищо… дори близко до приятелско. Особено подходящо беше да отидат двамата с Демет, заради РП.
Няма как Демет да предизвика в Италия това, което Джан, не само заради езиковата бариера – в студиото е била, предполагам, с преводач, и сред феновете можеше. Но в непозната страна да се чувстваш обичан и да приемеш тази обич не е лесно за всеки тип характер. Тя е приела поканата за участие и толкова.
Докато Джан в тази страна може би се чувства по-добре от собствената си, е приет по-добре, отколкото в собствената си страна, е в свои води и е гражданин на света. Джан е лидер, самоуверен, с добро самочувствие, чувстващ се добре в кожата си навсякъде и търси контакт с хората, феновете, тълпата.
Така мисля. Мисля също, че каквото и да ги питат за отношенията им ще е заучено и предварително уговорено и ще говорят добре заради сериала и любовта на феновете към двойката.
Нищо не казвам, само хвърлям едно възможно предположение... Тъй като за мен всичко е в сферата на догадките и интуицията... 🙂
А колкото до "очевадно" пътуване на Джан с Демет до Италия това би подхранило допълнително слухове и то много, от които вярвам, че всички ни виждаме как се пазят. 🙂😛
С Йозге нещата са на чисто приятелско и колегиално ниво и предполагам, че чисто човешки не би било приятно за Серкан тя да го остави в ситуацията със спирането му със сериала и да хукне с Джан в Италия.