Чувствам се като стара мома

• 25 769
  • 857
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
С необвързаните жени над 35+, които нямат деца, с които контактуввам, всички тиктакат и само за това говорят. Сега какво искат ергените тях въобще не ги вълнува. Те искат дете. Истерично. И аз ги разбирам.
Ясно ми е това.
Факт.
Истериите, обаче, не към ФФ. Wink
Защото той иска и търси съвсем различни неща в живота, и в отношенията мъж-жена.
Детето при мен е "последствие", следствие на любов и узряла вече връзка. Wink

Скрит текст:
ФФ, мога да те посъветвам същото за теб и Кристина.
Вземете си стая.💜💜

А Жребче ме дразни и не е мой типаж.
Явно с теб си приличаме.
Кристина не е мой типаж - доста по-голяма от мен, с ремарке сериозно - две деца, брак, куп обструкции.
Това не си го причинявам, бидейки абсолютна волна и свободна птичка, някои му казват "електрон". Wink
Това, че е юристка, не е достатъчно, чак се чудя как е станала, и къде е учила. FlushedRolling Eyes
Може би в Югозападния, и кой й е дал дипломата.
Напълно е възможно да греша, да е отличен професионалист, а в личните взаимоотношения да й куцат безобразно много неща (друг вариант е да се прави тук на улава, ама ме съмнява), въпреки че е "хванала кьоравото", и е "успяла" по нечии критерии.
За дърляне и лаф е екстра, ама от разстояние, не знам на 4 очи, ще се траем ли. Sweat Smile

Скрит текст:
ФФ иска да го запознавам с една дружка, еми няма да стане, тя иска дете и то веднага. Харесва ти, не ти харесва това е положението. Такива дето са и губили времето има бол.
Желая й успех. Simple Smile
Всичко ми харесва, колко пъти да повтарям, че не преритвам, все едно. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:01 от FragranceFanatic

# 496
  • София
Много интересна тема! Авторката НЕ е стара мома, в никакъв случай и не бива да се чувства така. Срокове на никого не бива да поставя обаче. Мъжът отсреща може да започне да изпитва съмнения тя обича ли го или го взима там за разплод само, щото добри гени, нали.
Изключително добро мнение на Невена прочетох в началото, с изключение на частта за "поставянето на срокове" - не съм съгласен, повечето мъже биха се отдръпнали. Не казвам всички, но си е риск.
Последните страници обаче гледам - май е станало един малък тиндър, а;) Как се влизаше в Тиндър Stuck Out Tongue
Има разлика в поставянето на сроковете - дали на себе си или на мъжете. Например чакаш 1 година за дете и си тръгваш.
Изцяло става въпрос за поставянето на срокове към мъжете. За другото съм съгласен.

# 497
  • Агент под прикритие
Когато си поставиш срок, но не кажеш нищо за него и после си тръгнеш без обяснение, става весело. Когато имаш такъв и кажеш за него, става още по-весело, особено ако другия не е на същото мнение.
Всеки обаче се натиска да играе на сигурно, нo точни тия започват обикновено с призивите за поемане на риск. Grinning

# 498
  • Пловдив
Жребче, хубаво не гледаш на жените като на жени за временно ползуване, обаче, доколкото си писал, не си бил женен и нямаш деца. Как гледаш е едно, а как процедирате повечето мъже е съвсем различно. Много мъже пишат същото като тебе и като тебе имат върволица връзки, но за никоя от тези жени не сте се оженили и нямате деца. Вярвам, че всичките жени са си променили отношението или са се запуснали, макар че по улиците не виждам много запуснати жени, а промяната в отношението обикновено идва след поява на детето (каквото в твоите връзки е нямало).

За 32г без деца, като авторката, такава връзка е загуба на време.
Една поправка в едно от изреченията ти: "Как гледаш е едно, а как процедират някои мъже е съвсем различно." Wink Мен няма нужда да ме вкарваш в този списък, тъй като съм на обратния полюс откъм поведение - винаги съм себе си, постоянен и не играя игрички, нито съм неориентиран в стремежите си.

Какво разбираш под "върволица връзки"? Simple Smile Не зная след какъв период е общоприето една връзка се счита за сериозна, но съм живял с 4 жени на семейни начала, като най-дългата ми връзка продължи 4 години, друга беше 2,5 години, една за 9 месеца и една за 3 месеца. Това, че не се е стигнало до дете, го отчитам и като плюс, предвид, че приключиха някои връзки в даден момент. Спестил съм си главоболия. Simple Smile Миналата година пък имах връзка с жена за половин година, но всеки си живееше поотделно. Всичките по-кратки връзки и излизания с жени в периоди на взаимно опознаване по кафенета, ресторанти, кина и разходки, без живот на семейни начала, едва ли се вписва в това понятие, но и няма нужда. Като е добре да спомена това, че няколкото такива по-кратки връзки или опити за връзки са били в последните 7 години, когато повечето време бях в чужбина и честите ми пътувания и отсъствия бяха и фактор за прекъсването на взаимоотношенията ни. Затова и не бих посъветвал авторката на темата да се връща в Англия, ако основната ѝ цел там ще е работата и не допуска да срещне мъж там. То и аз така си казвах, като бях на 33 години: "Ще ида навън да поработя малко и да изкарам някой лев, пък след 2-3 години ще се върна в България.". Само дето времето има странния навик да тече три пъти по-бързо, отколкото сме очаквали, и накрая останах там 6 години. Simple Smile

А колкото до това кога човек "трябва" да се чувства млад... Ами, няма такава зависимост. Всеки се чувства млад или стар според моментната си възраст. Като бяхме на по 14-15 години, учителят ни по физическо възпитание на възраст 25 години на всички ни се струваше вече чичко; само защото беше с около 10 години по-голям от нас. Smiley Също е важно и себеусещането на всеки човек. Едни на 30 години се чувстват престарели и закъснели за всичко и сами си задълбочават проблемите, други пък на 50 гребат с пълни шепи от живота. Плюс това, че е много важно и как човек се поддържа с храна и спорт, дали пуши и пипе прекалено, дали води нездравословен живот или обратното и т.н., тъй като всичките тези фактори обуславят и как ще изглеждаме и ще се чувстваме на определена възраст. Има хора, които със запуснатия си начин на живот изглеждат състарени с 1-2 десетилетия спрямо истинската си възраст; също и някои лачени каки на по 45-50, подир които и 25-годишните мъже се заглеждат на улицата.

# 499
ФФ, ще взема да разпечатам твоето мнение и да го дам на мъжа ми, за да види какво мислят хората за мен.
Така грам няма да ме ревнува, когато искам да излизам, защото ще знае, че никой ме не ще. Тоест той е единствения балък на тоя свят, което не говори много добре за него.

# 500
ФФ, колко да си приличаме с теб като типаж? Може да грешиш за мен.
Някои твои разсъждения за живота съвпадат с моите, но други - не.

# 501
  • Пловдив
ФФ, ще взема да разпечатам твоето мнение и да го дам на мъжа ми, за да види какво мислят хората за мен.
Така грам няма да ме ревнува, когато искам да излизам, защото ще знае, че никой ме не ще. Тоест той е единствения балък на тоя свят, което не говори много добре за него.
Според мен си си много добре. А и някои жени подценяват силата на искреността и осъзнатостта! Рядко има жена, която ще чуеш да каже "Да, сгреших за нещо в миналото, но съм извлякла изводи от грешките си и сега се старая да живеем по-добре като семейство!". И другото адски подценявано нещо е това, че малцина осъзнават значимостта на умението в една връзка двамата да се нагодят един към друг и да са склонни на разумни отстъпки в името на общото щастие! За което само похвала получаваш от мен! Simple Smile

# 502
Кристина, извинявай. Но имам един въпрос - софиянка ли си?
Твоите разсъждения за мъжете са много ограничени, сякаш идваш от малките градове, където е характерно малкото количество качествени мъже.
Като те чета, се чудя в една и съща София ли живеем.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:25 от Дракарис

# 503
Никой не засегна най-старомодния начин, когато роднините те сватосват.Изпитан и работещ.Казваш на мама, леля, съседката, че искаш да се задомиш, стой и гледай каква дейност се развива.😃
Сега пояснявам, че не се шегувам.Доста често научавам от познати, че са се запознали точно така, доста работещ вариант.Предварително е ясно кой какво работи, какво е завършил, женен/а, разведен/а, родители, рода и черните овце се знаят.

# 504
ФФ как доста по-голяма от теб Кристина? Тя е на 40, ти не си ли на 35-40. Не ми звучиш като да си на 25. Прави впечатление, че и други потребителки ни мяташ към 50-те и отгоре. Малко е комично предвид, че ти си към 40-годишен. Нещо... Smile

Кристи си е най-добре. Влиза тук – пусне някоя безсмислица за разпускане от битието и после си се кефи. Ич даже не ѝ вярвам вече на написаното. Това тук е някакъв вид терапия от типа на "ако можех какво бих направила, ама все пак не мога и не искам". Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:32 от Босилка

# 505
Жреб, много готин напоителен, но житейски пост. Simple Smile

Ххаха, Дракарис, кой за какво си мисли. Wink
Визирах, че ти не харесваш Жреб, като типаж, а аз Кристина.
Права си, и е съвсем нормално - за някои неща да имаш обща гледна точка с някой, за други - не толкова. Еднакви хора няма. Важното да има нормалност, колкото и трудно да е вече, и двамата да я привиждат, а вече си се натъманяват, ако им е гот заедно. Simple Smile

Криста, пак се засягаш ми се струва.
Стига, де.
Не се вторачвай в мен (знам, че съм готин, умен и т.н), но можеш да му принтнеш и на Невена, Ема, Базилика, Феникса, Мисито (Горждъс), Пирончо, и др.
Няма да се концентрираме около никоя персона, лафим си и сме приятели.
Но ти си го търсиш и провокираш малко по-така хора. Не знам защо не разбираш.
Но, да, реално ще се огранича вече толкова често да ти пиша, че се изпада в тъпи ситуации.
Ако случайно нещо съм те обидил, не съм целял това.
Ако от нещо си се почувствала засегната, кажи, ще ти кажа вълшебната думичка на всеослушание публично, нямам проблем с това. Съвестта ми е чиста. Simple Smile

# 506
  • France
Не зная след какъв период е общоприето една връзка се счита за сериозна, но съм живял с 4 жени на семейни начала, като най-дългата ми връзка продължи 4 години, друга беше 2,5 години, една за 9 месеца и една за 3 месеца.
Това обяснява много неща.
На колко си години всъщност?

# 507
Дракис, в София живея, аз лично не контактувам, но слушам какво говорят хората. И да не ми е добро мнението, но то си е мое.

# 508
Не зная след какъв период е общоприето една връзка се счита за сериозна, но съм живял с 4 жени на семейни начала, като най-дългата ми връзка продължи 4 години, друга беше 2,5 години, една за 9 месеца и една за 3 месеца.
Виждам тук прогресия надолу.
4 > 2,5 > 0,9 > 0,3

# 509
  • Пловдив
Какви "много неща" обяснява? Smiley
 На 40.

Виждам тук прогресия надолу.
4 > 2,5 > 0,9 > 0,3
Виждаш това, което ти се иска да мислиш. Описал съм периодите, започвайки от най-дългата връзка на семейни начала в общи квартири. Ако трябва да ги подредя според последователността им във времето, тогава изглеждат така: 9 месеца, 3 месеца, 4 години, 2,5 години (после заминах и работих в чужбина в следващите 6 години). И още една връзка 6 месеца миналата година, но без живеене заедно.

Общи условия

Активация на акаунт