Факт.
Истериите, обаче, не към ФФ.

Защото той иска и търси съвсем различни неща в живота, и в отношенията мъж-жена.
Детето при мен е "последствие", следствие на любов и узряла вече връзка.

Вземете си стая.💜💜
А Жребче ме дразни и не е мой типаж.
Кристина не е мой типаж - доста по-голяма от мен, с ремарке сериозно - две деца, брак, куп обструкции.
Това не си го причинявам, бидейки абсолютна волна и свободна птичка, някои му казват "електрон".

Това, че е юристка, не е достатъчно, чак се чудя как е станала, и къде е учила.

Може би в Югозападния, и кой й е дал дипломата.
Напълно е възможно да греша, да е отличен професионалист, а в личните взаимоотношения да й куцат безобразно много неща (друг вариант е да се прави тук на улава, ама ме съмнява), въпреки че е "хванала кьоравото", и е "успяла" по нечии критерии.
За дърляне и лаф е екстра, ама от разстояние, не знам на 4 очи, ще се траем ли.

Всичко ми харесва, колко пъти да повтарям, че не преритвам, все едно.

Също е важно и себеусещането на всеки човек. Едни на 30 години се чувстват престарели и закъснели за всичко и сами си задълбочават проблемите, други пък на 50 гребат с пълни шепи от живота. Плюс това, че е много важно и как човек се поддържа с храна и спорт, дали пуши и пипе прекалено, дали води нездравословен живот или обратното и т.н., тъй като всичките тези фактори обуславят и как ще изглеждаме и ще се чувстваме на определена възраст. Има хора, които със запуснатия си начин на живот изглеждат състарени с 1-2 десетилетия спрямо истинската си възраст; също и някои лачени каки на по 45-50, подир които и 25-годишните мъже се заглеждат на улицата.