Подготовка за малкия човек - тема 12

• 52 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
И за мен е излишна покупка.
За жалост, пакетчетата в Лидл ме съм ги виждала много отдавна. Но от ДМ или Джъмбо може да се купят

# 166
Торбичката на хигиенния кош е цяла. Като ръкав, съответно със завъртането вие правите отделните отделения. Горе долу една касета стига за 3-4 пълни коша.

# 167
Касетата представлява един найлон ,не е пликчета.Отваряш ,слагаш памперса и връзваш,и така и на следващия.Зависи колко найлон хващаш,колко връзваш и кой р-р памперси ползваш.
Може ли снимка на пликчета от ДМ,не съм виждала.

# 168
  • Германия

Абсолютно нищо особено, просто малки ароматизирани торбички

# 169
Само да допълня нешо по темата ИзоФикс, може да е полезно за някого.
С първото ни дете, старата кола на мъжа ми нямаше изофикс, купихме “ИзоФикс” лайсна и сами я монтирахме на колата ни.
Има видеа в Ютуб, лесно и бързо става. Ние и двамата не сме големи майстори и се справихме без проблем за 15минути. Та ако някой държи да има седалка с ИзоФикс, може да види дали сам не може да си сложи на колата.

# 170
Само да допълня нешо по темата ИзоФикс, може да е полезно за някого.
С първото ни дете, старата кола на мъжа ми нямаше изофикс, купихме “ИзоФикс” лайсна и сами я монтирахме на колата ни.
Има видеа в Ютуб, лесно и бързо става. Ние и двамата не сме големи майстори и се справихме без проблем за 15минути. Та ако някой държи да има седалка с ИзоФикс, може да види дали сам не може да си сложи на колата.
Wednesday28, може ли да споделиш малко повече за това от къде сте я купили, какво представлява точно и ако може линк към клипчето. Може и на ЛС Simple Smile

# 171
Частите за ИзоФикс за колата поръчахме от EBay, не помня цена, но не е било скъпо. Беше преди 4 години. Видеа има доста в Ютуб. Трябва да се гледа модела на колата. Да не подведа някого, понеже не съм експерт. За нашия модел кола, се оказа много лесно. Реално свалихме едната задната седалката, фиксирахме и те се провират ИзоФикс накрайниците, за тях после се фиксира седалката.
Това представлява частта, която поръчахме:

# 172
Ina_Ih, а защо мажете, ако няма нужда? Лятото може и да идва тежка козметиката.
Честно да ви кажа не знам. За повече хидратация уж. В началото беше много суха кожата и за това продължавам.

# 173
  • София
А защо изобщо са нужни отделни пликчета за памперси? Няма обособени контейнери за целта. А да държа 4-5 памперса, особено наакани, блях...!

# 174
  • Германия
А защо изобщо са нужни отделни пликчета за памперси? Няма обособени контейнери за целта. А да държа 4-5 памперса, особено наакани, блях...!

Ами мисля, че това спада в категорията “всеки си решава”, или?

Ами вие какво ги правите памперсите, не ги ли “държите” някъде? Или всеки един по отделно го изхвърляте навън в контейнера? Аз лично не виждам смисъл от излишно разхищавне, пластмаса е все пак, а в пликчето има място за повече от един памперс. На вас като ви е “блях” не правете така и готово 😁

# 175
  • Beyond the stars
4-5 наакани памперса понякога са до обяд Grinning Аз за всеки памперс до контейнера пред блока не ходя, ама на вас нищо не ви пречи при добро желание.

# 176
  • Германия
4-5 наакани памперса понякога са до обяд Grinning Аз за всеки памперс до контейнера пред блока не ходя, ама на вас нищо не ви пречи при добро желание.

Оо, вие много акате 😂😂😂 при нас положението далеч не е толкова акано 💩 по един път на 2-3 дни я има нещо, я не 🤣

# 177
Тео,ти можеш да ги мяташ през прозореца значи.Ние ще тръмбоваме до контейнера .

# 178
С риск да ви скандализирам, имам кош с капак под мивката, монтиран в шкафа. Мятам ги там при останалия боклук и се изхвърля веднъж дневно. Няма грам миризма. Блякс не блякс, това е положението. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
С риск да ви скандализирам, имам кош с капак под мивката, монтиран в шкафа. Мятам ги там при останалия боклук и се изхвърля веднъж дневно. Няма грам миризма. Блякс не блякс, това е положението. Stuck Out Tongue Winking Eye
И при нас е така.Всичко в коша под мивката и се изхвърля сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт