Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са протоколите за карантина и как училищата информират родителите за случаи на зараза?
Какви са мненията за ефективността на дистанционното обучение и мерките за предпазване от COVID-19 в училищата?
Какво представлява дистанционното обучение и защо е въведено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са протоколите за карантина и как училищата информират родителите за случаи на зараза?
-
Какви са мненията за ефективността на дистанционното обучение и мерките за предпазване от COVID-19 в училищата?
-
Какво представлява дистанционното обучение и защо е въведено?
-
Какви са основните мерки и протоколи при карантина в училище?
-
Какви са причините за въвеждането на дистанционно обучение в училищата?
и кът дори да си отвориш лаптопа и да изкараш два учебни часа съвсем нормално. Сега, не казвам-местете се в мола, просто знам, че аз лично съм работила от мола, а детето ми е учило от мола също, карала е онлайн часове по език от плажа (буквално) и това не е попречило. Все пак, аз съм гласувала доверие, защото имам почва за това, доказана във времето. Та една от причините родителите да не искат децата им да са на ДО е, защото им нямат доверие и смятат, че няма да се мобилизират и да си учат. Една част може да имат основание, но една доста голяма част нямат такива, просто са закостенели и не приемат идеята, съответно децата им нямат думата.