🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 784
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Скрит текст:
Двете предавания са коренно различни - в Капките ти се пада определен образ, който трябва да имитираш и да се постараеш да звучиш и да се движиш едно към едно като него, докато тук имаш повече свобода да танцуваш и пееш като си искаш, но да се отдалечиш максимално от себе си.
Боби между другото танцуваше доста добре в Dancing Stars ако не се лъжа
Скрит текст:
, така че това не е изненада за него. Спомнете си участието на Жана Бергендорф в Капките и това в Маскираният певец - коренно различни едно от друго, нали?

Да.

Полуфинал /пасо добле/  

Мюзикъл

# 76
  • София
Според мъжа ми баба Яга е Калин Сърменов. Висок е, актьор, бил е вокалист на Контрол (и Чувал чувал 😁), което обяснява избора на първата песен. Не знам дали е толкова пластичен само, но доста неща пасват. Аз само за тази маска нямам предположения, но ми звучи логично.

# 77
Май само аз се радвам, че Плашилото остана. Може певчески да не е добре, може да е спънат в движенията, но ми  е доста по-интересен от Златният и не ми е такава мъка за слушане като него.

# 78
...
С “Ангелът” да не станне като с “Розата”( до последно се надявах да е Роберта и ....Жана) , та може и да не е Есил Дюран...
...

Много се надявам Ангелът да не е Есил Дюран. Прекалено очевидно е, след като самата маска прилича на нея.

# 79
Май само аз се радвам, че Плашилото остана. Може певчески да не е добре, може да е спънат в движенията, но ми  е доста по-интересен от Златният и не ми е такава мъка за слушане като него.
Не си само ти. И аз бях за него пред Очите или Златния.

# 80
А не, не си само ти. И аз харесвам плашилото. Златният никак не ми допада.

# 81
  • Далечният изток
И аз се радвам, че Плашилото остана, любопитен ми е, както и Баба Яга. Другите от снощи не особено.
Мисля, че Калин Сърменов е много по-висок от Яга....

# 82
Намерих старо видео от Мюзик Айдъл 2, в което Пламена, Нора и още едно момиче пеят точно Lady Marmalade и ми стана супер смешно. Първо, защото явно когато подобен тип формати са били новост за нас, ни е изглеждало ОК, даже впечатляващо, подобно "ниво" на формата и това, което стилистите са... хмм... сътворили (причинили на) с момичетата. И второ, защото в едно видео са И Пламена, И Люси, И Азис, И Есил. Joy

https://www.vbox7.com/play:bd90dbe4 Ето ги всичките скици на едно място ...как са ги барнали горките, не мога просто. Фънки се раздава яко. Прическата на Азо. Където и да погледнеш, няма да сбъркаш в това видео Joy Joy

Та, както и да е, на мен също Пламена ми се струва прекалено неизвестна за публиката. Но все отнякъде трябва да започнат да се опитват да я бутат, ако това е целта, въпреки че шоу за познаване на ИЗВЕСТНИ личности не е най-удачният вариант за начало. И все пак не мога да отрека, че ми напомня главно на нея - тя се движи и пее така, държи си ръката на кръста постоянно. Също "битката с кантара" при нея е по-медийно разгласявана, защото при нея е било много, много зле и е говорила за това. Гласовете им с Невена могат да се сбъркат, но Невена е леко дървена. Браво, ако е успяла така да се разчупи. Може всяка от тях да е.

https://www.instagram.com/p/CEuoYenDtmg/ - За сравнение с танцуването и сценичното поведение.

За Поли съжалявам, много позитивен образ ми беше Храстчето, както и тя самата, имаше кой друг да отпадне преди нея. А Виктор ми беше много готин в панела, иска ми се да е за постоянно там.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 14:38 от Mihaela_VD

# 83
Ама аз не знам защо спрягате Златният като той не беше сред 3-мата за отпадане. Незнайно как се измъкна.
Много са ми съмнителни Ягата, Плашилото и Златният - преправят гласове яката и ходи ги гадай.
Сега се замислих, ние тук от 100 човека на кръст не може да ги познаем, ми американците, дето почват в сряда, сред милиони и пак нацелват тук-там. 

# 84
Според мъжа ми баба Яга е Калин Сърменов. Висок е, актьор, бил е вокалист на Контрол (и Чувал чувал 😁), което обяснява избора на първата песен. Не знам дали е толкова пластичен само, но доста неща пасват. Аз само за тази маска нямам предположения, но ми звучи логично.

И аз си мисля, че е той. Гласът прилича и в театъра, ако сте го гледали, е много пластичен и има подобно хиперактивно поведение, когато ролята позволява.

# 85
На мен най-мистериозна ми е Змията и съм почти сигурна, че в събота ще пее с коренно различен тембър. Фахрадин Фахрадинов май отдавна не се е мяркал някъде, не е чак толкова популярен според мен и едва ли са го набутали в този формат, макар че миналата година имаше подобен случай с Иван Звездев и Енчо Данаилов.

# 86
  • София
Какво ще кажете за това изказване на Райна във връзка с предаването?
На мен ми е малко пресилено и темпераментно. Чак пък "да я използва някой за параван". Мисля, че е нормално всички известни изпълнители да се спрягат, особено в началото. Не разбирам, защо така се пали.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 18:46 от malina_smile

# 87
  • Испания
Какво ще кажете за това изказване на Райна във връзка с предаването?
На мен ми е малко пресилено и тумпераментно. Чак пък "да я използва някой за параван". Мисля, че е нормално всички известни изпълнители да се спрягат, особено в началото. Не разбирам, защо така се пали.
Скрит текст:

Какво да кажа? Защото е проста, а и неграмотна /както се вижда/.

# 88
Райна и нейните вечни фасони🙄

# 89
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Райна е психично нестабилна много отдавна, за това и вече никой никъде не я кани. Иначе като е спечелила Вип денс е била точно двойка с Фахрадин, това не го помнех.

Общи условия

Активация на акаунт