🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 31 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Имам все по-силно усещане че булката е Златка Райкова. Още като излезе на първото предаване казах че е тя на мъжа ми( преди улики и преди да пее). Замислям се да не е Преслава,другия път ще го мисля.
Светлината смятам че е Стефан Илчев. Баща му е моряк ,а това беше намекнато в уликите,пък и още от началото ми се струва че не е жена.
Златният все още смятам че е Маги Халваджиян. На всички които кажа мислят че не е така,макар че аз уликите си ги нагласям точно за него(писала съм ги тук и друг път).
За другите от събота нямам много силни предположения. Много хора твърдят че Ангелът е Есил Дюран,но понеже не съм я слушала много отдавна нямам никаква идея.

# 151
Сега успях да се върна на предната тема и да видя какво сте коментирали за Булката- според мен много неща пасват за Невена Цонева в такъв случай, видях сходни с моите предположения. А и в първите улики имаше нещо пак за мястото, където живее и май се коментираше, че е извън града, доколкото знам живеят в къща, извън София.

# 152
Ааа, ама изберете си - или Булката, или Ангелката някоя чалга.
Не ние избираме хората под маските Simple Smile Много са неприятни предрасъдъците на някои потребители.
Аз успях да разпозная само Стефан като Светлината, но четейки вашите предположения се опитвам да навързвам уликите. Много ми хареса предположението за Стефан (на Гала).
Преслава е била доста пухкава, но в момента е много слаба, ръцете и краката ѝ са клечки.

# 153
Не смятам, че Булката е Златка. Тя тренира и бедрата й са развити, на Булката краката са слаби и то доста.

# 154
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Между Невена и Златка, втората е много по-вероятна булка.
Деси Слава не е Макаронът, друг ни трябва за там. Уликите нямат нищо общо с нея, освен южна България.

# 155
Може пък пък и Златка да е, не знам, нито съм я слушала как пее, нито пък и знам биографията. Но ако вървя по логиката на миналия сезон, може да е както участваше Гани (и нея толкова я бях гледала, впрочем).

# 156
Беше шеговит коментара ми, но гледам гилдията пак се обиди. Идеята беше да спрете да изреждате фолкаджийки, щото една нарочена вече има. Ако има втори може да е някой от мъжете - за цвят.
Иначе, учудвам се как може да не се знае Маги Дж., но то и за Светльо останах с отворена уста.

# 157
Евенце, не помня да сме се запознавали и да съм ти споделяла дали принадлежа към някоя гилдия Simple Smile Ако съдиш по снимката и потребителското ми име, то само потвърждаваш думите ми за предрасъдъците.
Като гледах първи епизод и аз предположих Златка за булката, но сега повече клоня към Невена. Звучи като певица булката, може по-късно да избере песен, с която да покаже гласовите си заложби.

# 158
Видях, че сте обсъждали Крум Савов  и за това дали е бил в публиката. Направи ми впечатление, че жена му беше там (няколко пъти я дадоха), но него не го видях. Та в този ред на мисли за мен би било много логично той да е под някоя от маските.

# 159
Иначе, учудвам се как може да не се знае Маги Дж., но то и за Светльо останах с отворена уста.

Може да се учудваш колкото искаш. Аз не виждам как Маги Коятоидае може да се сравнява със Светльо Витков по популярност. Не само не тичат в съседни коридори, ами ако Светльо тича на градския стадион, тази Маги тича по пътечката на село. Десетки хора участват в разни реалитита, които никой не е длъжен да гледа, камо ли да помни. После 5-6 участника записват по някоя песньовка и до там. С какво трябва да ми е известна Маги? Запомних я заради странната фамилия. Нито ще я разпозная по лице някога пак, нито като глас, нито ще я видя някъде.

# 160
Аз съм си заплюла Златка за Хищницата. Подхожда ѝ Grinning

# 161
За мен Булката има заложби, заради които отхвърлям Златка. Златка пее, но според мен не чак така добре. Отделно моторите - това е явна улика, която никак не ми се връзва с нея.

# 162
Аз съм си заплюла Златка за Хищницата. Подхожда ѝ Grinning
Бюстът на Хищницата не е голям.

# 163
За мен Булката има заложби, заради които отхвърлям Златка. Златка пее, но според мен не чак така добре. Отделно моторите - това е явна улика, която никак не ми се връзва с нея.
И аз съм на това мнение . Като чух в събота изпълнението овърлих да е Златка . Която и да е под маската жената се занимава с музика . Преслава също не мисля че е въпреки уликата с кантара.

# 164
Преслава поне се омъжи този месец и сега се разрових - харесвала и моторите. По бие на нея, отколкото на Златка.

Общи условия

Активация на акаунт