🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 31 411
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Да, много кофти тази седмица. Виждам на тезгяха Змията, Мозъкът и вероятно Книгата.

# 211
Да, много кофти тази седмица. Виждам на тезгяха Змията, Мозъкът и вероятно Книгата.
И аз така ги виждам, просто защото другите в съответните битки са по-добри, но никога не се знае до последно. Вотът на зрителите понякога е меко казано странен.

# 212
Едва ли Димо Алексиев би участвал пак.

Защо пък не.

От моите предположения 2/3 съм сигурен че са верни при това без да чета от другаде ги написах.
Да видим.

# 213
Я да си обновя списъка с предположения:
1. Булката - Невена Цонева
2. Баба Яга - Боби Турбото
3. Мозъкът - Диян Мачев
4. Палячи - Люси Дяковска
5. Змията - Ясен Зердев
6. Златният - Петко Димитров
7. Книгата - Янина Кашева
8. Бебето - Криско
9. Плашилото  - Башар Рахал
10. Ангелът - Есил Дюран
11. Светлината - Стефан Илчев
12. Хищницата - Християна Луизо
13. Макаронът - Деси Слава

# 214
Ангела е Есил Дюран . Както казва Азис трилион процента съм сигурна. Този глас Не е на Люси и телесложението.
Люси не може да пее като Есил ко ще да се съдере. Евалла на нея.
Светлината е Илчев ,Златният ,златния Петко .  За тези тримата залагам .
Почти съм сигурна че бебока е Криско.
Замислих се за Здравко .

# 215
  • Ню Йорк
Както някой спомена, много е дразнещо да вадят някакви участвали във формати преди години, дето никой не ги помни. Но за съжаление и в американския формат е същото, някакво блогъри, водещи и т.н. дето не са чак толкова известни на всички.

# 216
  • Варна
Кой Здравко? Ритонецът или приморският гларус?

Олеле не знаех, че Миро е получил инсулт, дано се оправи!

# 217

И аз не знаех , затова предположих че може да е той.

Дано се оправи!

# 218
  • Испания

Това беше през май. Да, оправил се е.

# 219
За приморския гларус става въпрос. Миналата година декември месец стана баща за трети път.
Мирослав не получи ли инсулт през февруари?

# 220

Другата събота между кои ще е битката.

+

костюма на

Ще отпаднат двама.

Засега не казват, кой ще е гост в панела.
Смайлче, не мисля, че двама ще отпаднат. Ще паднат две маски - Пилето + една от новите. Аз така го разбирам, де. Иначе бързо бързо ще свърши този сезон.

# 221
Баща за трети път ,има символика в маската и Здравко да е.
Криско също е баща и се гледат с бебока.

# 222
Много са ви странни предположенията... Все пак човекът, криещ се зад дадена маска, трябва поне малко да се доближава до поведението си и в реалния живот и да е поне малко разпознаваем от хората... Лили Иванова например никога не би участвала в такъв формат, пък камо ли да се облече като макарон или свещ, бъдете сигурни. По-скоро се ориентирайте по сценичното поведение на изпълнителите. Булката - Галка, Баба Яга - Башар Рахал, Златният - Цветелин Атанасов Елвиса, Мозъкът - Георги Мамалев и т.н. При гафа със Светлината аз не чух глас на мъж, ами на възрастна жена - например Силвия Кацарова

# 223
  • Испания

Смайлче, не мисля, че двама ще отпаднат. Ще паднат две маски - Пилето + една от новите. Аз така го разбирам, де. Иначе бързо бързо ще свърши този сезон.

Права си. Точно така казват в промото, а аз написах в бързината, че ще отпаднат двама. Благодаря за корекцията.

# 224
О, супер, значи ще отпадне един. На мен книгата ми е нелеп костюм и безинтересно присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт