🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Завършил е 97-мо училище, което е в Люлин.

# 676
И как уликите трябваше да ни заведат до Борко?
Иначе вървеше текст отдолу с обяснения кой е, що е, ама не видях да обясняват нещо по уликите.
Обича целувки (Kiss), лилавото (Deep Purple), други змии (Whitesnake). Любимецът му е пилот -  Брус Дикинсън, това го разгадаха веднага. Уликите от първото предаване с нищо не си ги обяснявам. Пишеше долу, че си е скъсил косата като е почнал да работи в Куку Бенд, но не знам къде е било загатнато това.
Дали не се е раздел с косата си като е бил на 26 нямаше ли нещо такова 🤔
На надписите отдолу пишеше, че е роден на 26 февруари

# 677
Голяма изненада, трябваше да го оставят още... исках книгата да отпадне.

# 678
Голяма изненада, приличаше ми по глас на по-възрастен мъж, който не е певец.

# 679
Ами в първите улики имаше нещо от сорта, че е хапан два пъти от змия и се е обърнал към вярата.. та да се сетя за Борко,малко трудно.

# 680
  • Испания

Спечели заедно с Нели конкурса "Аз пея в Ку-ку бенд". Слави го накара да си отреже косата.

# 681
Това ми е необяснимо и до ден днешен-как рокаджия започва да пее чалга. Какъв рокаджия изобщо си бил?! Той и Тома от Мюзик айдъл.

# 682
Завършил е 97-мо училище, което е в Люлин.
В уикипедия пише:
Цитат
Завършва средното си образование в колеж по мениджмънт „Братя Миладинови“ София.

# 683
На надписите отдолу пишеше, че е роден на 26 февруари
И аз първо това си помислих, но сега го навързах. Днес му четох биографията, за да си потвърдя, че е той, но нищо не открих и затова залитнах, че може и да е Калки.
Писаха, че е роден на 26 февруари - това е зодия Риби, оттук и жокера, че обича рибки. Другото за златните рибки си е било за запълване на време.
Не знам това, че не е знаел 26 лета, че може да хапе какво означава и че е опитвала два пъти, няма жертви. Единственото, което навързвам супер косвено е, че е водил две предавания в рамките на Шоуто на Слави. 2008 не се е познавал с жена си, а пее от доста по-рано.

# 684

Спечели заедно с Нели конкурса "Аз пея в Ку-ку бенд". Слави го накара да си отреже косата.

Жалко за страхотната коса. Според мен много му е отивала Smile

# 685
  • Испания
Хубав мъж е. Поне на мен ми харесва. С дългата коса прилича на Стоян Михалев, когато беше с дълга коса.

В това видео вокалите му пее Алекс Раева.

Вече свикнах да го гледам с къса коса.

# 686
Сега очаквам и други хора на Слави да цъфнат в капките или  в някои сериал на Халваджиан.
С хонорар разбира се . Заровиха томахавките след като Слави се махна от бтв.

# 687
В това видео вокалите му пее Алекс Раева.
Те работиха доста години заедно. Затова за мен е странно, че не го позна.

# 688
Ама хич няма ефекти... Wink Да не би сега да звучи по същия начин?
Не звучи, защото вече не си преправя гласа. Няма нужда.

Жалко че отпадна, първата му песен много ми хареса. И храста харесвах. Цветните костюми ги махат първи.

# 689
Толкова да ми харесваша Змията след първото изпълнение и ме е много яд, че отпадна. Днес не се познаваше толкова, но върнах пак първото, ми ясно си личи Борис, и на мен като на Алекс ми беше ужасно познат този глас и сега като знам кой е, си го чувам идеално. Аз исках бебето да се маха, много ми е недодялано. Жалко, както с Поли ме беше много яд и сега и с Борис. Пуууу...

Общи условия

Активация на акаунт