Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 115
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
При мен след години наред супер изсветляваща боя+ коректори/ син, зелен, лилав, сив/ , най- сивкав оттенък стана с комбинация от зелен и жълт. На 4-5 кичура, които са ми почти бели стана чак синкаво сиво.

# 511
  • София
При мен след години наред супер изсветляваща боя+ коректори/ син, зелен, лилав, сив/ , най- сивкав оттенък стана с комбинация от зелен и жълт. На 4-5 кичура, които са ми почти бели стана чак синкаво сиво.

Проблемът е че моята коса не е почти бяла а е кафяво-оранжева в едтествения си цвят и нищо не помага. И на фризьор съм ходила пак излизам жълта. Не знам какво да правя

# 512
Когато ме боядисваха с oway  ми смесваха 11,17 с 90,2 или 90,11, но задължително и 00 и 12 окс. Ставаше разкошно русо, но това беше преди ражданията. Grinning

# 513
  • София

Благодаря, че сподели, винаги съм пропускала зеления и жълт коректор, пробвала съм син, сив и лилав и косата или остава жълтеникава или черна, ако прекаля с коректора Mr. Green
В каква пропорция добавяш коректора жълто/зелено 1/1? Какъв процент от боята е коректор?

# 514
Естествената ми коса е на ниво 4-5 с упорит червен пигмент, ползвам само 12% оксиданти и 12ки бои. Пробвала съм всякакви комбинации, последния път реших да смеся зеления с жълт коректор 1:1 и се получи много добър резултат.

# 515
Може ли линк към тази обливка?
връщам се с резултат момичета ами имаше ефект, но не толкова силен колкото исках за това втория път когато си я направих изобщо не гледах пропорциите и стана по-наситено, добра е има ефект но малко изсушава косата

# 516
Момичета, знам че Вела Колестон има много почитателки тук, в Емаг има 30% на боите, оксидантите и др. неща и цената излиза много приятна -  https://www.emag.bg/campaign/top-brands-12-17-01-2021?ref=toolti … l%2012-17.01.2021

# 517
Здравейте, знам, че е тъп въпрос и не бива да се прави, но какво реално може да се случи, ако се смесят 2 различни марки бои? Конкретно за Пермес и Компания дел колоре питам. Имам от втората останала отворена, но взех цвят от Пермес, защото не открих подходящ перлен оттенък в Компания.... За корени става дума. Дължините са ми перфектно перлено русо, постигнато с много кичури и не искам да го пипам засега. Основата ми е тъмна с доста бели коси, особено отпред. Искам само корени да намажа с 10.7 на Пермес и 9.01 (мъничко) на Компания дел колоре. Ще смеся 9 и 6 оксидант, заради бялата коса.Глупост ли ще направя?

# 518
Аз смесвам различни бои.
Вие дали ще направите глупост не мога да преценя. Първо, явно искате да вкарате пигмент в бялата коса. С 9 според мен ще е трудно. Искате обаче и да изсветлите тъмните корени. За което явно е 9 ка оксидант. Обаче....като смесите 9 и 6 ще стате.....7.5? За мен принцино тези неща се правят отделно. Вкарвате си пигмента с боя, 8 мица някаква и слаб оксидант. После изсветлявате с другата боя.

# 519
Благодаря за отговора!
В Рибката момичетата ми дадоха идеята за смесване на 6 и 9, заради белите коси....

# 520
  • София
Аз последно смесих 8 и 10 и стана добре с белите коси даже.

# 521
Аз последно смесих 8 и 10 и стана добре с белите коси даже.
А оксидант?

# 522
  • София
Стандартен, който е в кутията на дрогерийните бои.

# 523
Здравейте, мацки!
Grinning Ползвам боите на wella professional, но нещо не мога да оцеля желания рус цвят. Искам да е светло русо,но не перхидролено(по златисто). Някоя ползва ли тези бои?

# 524
  • София
Здравейте, мацки!
Grinning Ползвам боите на wella professional, но нещо не мога да оцеля желания рус цвят. Искам да е светло русо,но не перхидролено(по златисто). Някоя ползва ли тези бои?

Аз ги използвам, но не успявам да докарам читав, студен по моите критерии цвят. Видяла ли си, че има златист коректор, предполагам с него ще стане ако го добавиш към боята.
https://www.emag.bg/boja-za-kosa-wella-professionals-koleston-pe … earch-Action=view

Общи условия

Активация на акаунт