Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 206
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Принцеса, аз като се правя с 8.1 безамонячна слагам 4-5см.син коректор на Инебрия. Първия път се опасявах да не стана синя, но уви.Всичко е под контрол Simple Smile. Тези дни упорито ми се върти в главата да се наклепам с 9-ка,че тази осмица нещо ми тъмнее, но пък не искам сякаш да сменям марката боя, че косъма добре изглежда. Тъкмо поизхвърлих поизгорялото от кичурите и пак ме на легна русата вълна, ама пусто с тези бели коси(как да ги прикрие човек)!!!! Simple Smile

# 376
  • Варна
Иве 9-ката няма да вкара пигмент в белите коси. Знаеш моя поход в случая-препигментация.
Над знам ти хубавата косичка Heart. Явно верно телевизора ти е за ремонт Grinning. Налага се да се съобразим с ЕГН-то и неумолимия му ход-факт. И аз години наред се борех за това пусто студено русо и все след 10 дни бях жълта като патка. Накрая се отказах,намерих компромисен вариант при който хем белите коси са покрити хем не стават жълти след 10 дни и не се налага да матирам и плескам щуротии до 101.
 Наскоро една специалистка в друга тема каза,че косата ми не била еднородно русо-ами не е ама си е моята коса и си я харесвам такава. Няма как след месец белите коси и тия естествен цвят/който при мен е 5-ца/да изглеждат еднакво. При мен стои като на кичури и в никой случай не е чак грозно тъй,че съм ОК със себе си и душевното равновесие си е в норма

# 377

И аз идвам с глупав въпрос.. искам да вдигна леко русото, за да стане по хаотично, но се чудя за изсветлител на арома от 1-3 тона или от 3-5....че това по дължините е било от 3-5 тона, но сега не мисля да нанасям по целите дължини, ами просто да тупирам и леко да го повдигна....и след това боя 😃 който може и иска нека даде някакъв съвет
Благодаря
С този цвят спокойно може да си вземете боя която да изсветли до три тона Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 10:13 от bubanka

# 378
  • В полите на Пирин планина
prinzesata, твоят цвят е много добре, даже бих казала, че изглежда отлично!
Аз обичам косата да не е напълно еднаква на цвят - стои по-естествено и раздвижено. Моята също става като на кичури, но това изобщо не ме притеснява, а даже е много хубав ефект, осоебно за чупливи и къдрави коси.

Marinela00, искаш по-светло като цяло или само в корена?
Не ти трябват изрусители и блондори. Само с боя съвсем лесно може да станеш по-светла.

# 379
Danchitka, потърсете добър фризьор или направете цялостно блондиране, лично според мен, в случая е по-добрия вариант. За омбре или балеаж, каквото е това, е нужно преливане на цветовете т.е. поне 3 нива, а вас просто са ви изрусили косата без преливане и без матиране. На тази основа дори да сложите боя (в никакъв случай Престиж) резултатът пак ще е все едно не сте се боядисвали от 6 месеца. Всъщност тези техники седят най-ефектно на чупливи коси, а вашата е права и за да изглежда така ще трябва всеки ден да я правите.

Благодаря за мнението! Честно казано не мисля, че искам да ми слагат блондор и на корена.. Имам чувствителен скалп. Дали само с боя би станало изсветляването на корена в моя случай?

# 380
  • София
Danchitka, за това което ди показала на снимката - балеаж с дълбок корен, не се налага да се слага блондор по скалпа тъй като цвета е тъмен. По-скоро боя, според мен не силно изсветляваа тъй като корена на снимката е на ниво 7ца мисля.

# 381
Danchitka, за това което ди показала на снимката - балеаж с дълбок корен, не се налага да се слага блондор по скалпа тъй като цвета е тъмен. По-скоро боя, според мен не силно изсветляваа тъй като корена на снимката е на ниво 7ца мисля.

Имам предвид ако искам да съм блонди изцяло. Ако тръгна оттук с боя само корена ще остане оранжев, дължините светли 🤣 не знам вече не мисля, че някой с 1 ходене ще оправи положението дотук

# 382
  • Варна
Кой го казва това,че корена ще стане жълт само с боя. Показвала съм назад снимки само с боя и коректор на моите корени. Кажи към каква боя си се ориентирала/с престиж и подобни супермаркетски щуротии по-добре не пробвай/ и ще се опитаме да помогнем. За незапознат човек бих препоръчала Лорвен-читава боя и цветовете се получават без много гимнастики.

# 383
  • София
Аа ок, ами реши първо какво искаш. Показваш балеаж, след което искаш цялостно блонди? Така никой фризьор не може да ти помогне.
Ако не понасяш блондор в корена избери балеаж с дълбок корен.
И не знам коя е тази фризъорка която си е помислила че това което ти е направила е балеаж, но най-добре да смени професията.
Както казах, ако искаш истински балеаж иди в салон Inspire.
Имат facebook страница и можеш да разгледаш как работят с реални снимки

# 384
  • Lost in a fairytale ...
nad_tab, косата е станала тъмна заради пепелния коректор и количеството от него. Не се притеснявай, до няколко измивания ще падне по-голямата част от него и ще си дойде на нивото, което трябва да е.
Аз съм с много тежка ръка, коректор колкото грахче, сантиметър - все ми се вижда малко и редовни си ходя лилава. На миналото боядисване, без да искам, улучих дозата и стана много красив цвят. Записах си всички пропорции, обаче ето на - грахче син коректор - аз изплясках около 5 грама, грахче лилаво за дължините - пак отиде 2-3 грама и си ходих няколко дена с лилави дължини Joy Сега има само лек нюанс тук-там и след измиване ще си е 6 косата. Хубавото на светлата коса е, че не държи много цвят Joy

# 385
  • BG-DE
Имам един "проблем", с който се боря вече 3 месеца и нищо не ми се получава 😔 От близо 6 месеца се правя с 9-ка и 6% но преди това бях с 7-ца и отзад имам един участък, който си седи рижо тъмен и по никакъв начин не иска поне малко да изсветлее. Всеки път го мажа обилно, последно даже с 9%-ва смес и нищо. Не е много драматично, защото е отвътре и не се вижда но просто ме дразни. Някакви идеи как да го бутна 🤔

# 386
  • София
Мажат ме с Кюн, обикновено смес от 1511, 1517 и 1519, ако помоля да сложи 1-2 см.лилава боя на Гарниер ще се махне ли жълтото/оранжево?
Мислех другия път да помоля да ме намажат само с 1511, но ми казват, че още повече ще жълтее.
Със суперизсветляващите на Кюн ми казаха, че ще ми се съсипе съвсем косата Confused
Но това в корена много ме дразни.

# 387
Имам един "проблем", с който се боря вече 3 месеца и нищо не ми се получава 😔 От близо 6 месеца се правя с 9-ка и 6% но преди това бях с 7-ца и отзад имам един участък, който си седи рижо тъмен и по никакъв начин не иска поне малко да изсветлее. Всеки път го мажа обилно, последно даже с 9%-ва смес и нищо. Не е много драматично, защото е отвътре и не се вижда но просто ме дразни. Някакви идеи как да го бутна
Пробвай следващото боядисване първо там да сложиш боя, ако досега си почвала от предната линия

# 388
  • BG-DE
Винаги мажа първо там, затова ми е странно как не иска малко поне да мръдне, коренът е по-светъл и седи като лента 😔

# 389
Аа ок, ами реши първо какво искаш. Показваш балеаж, след което искаш цялостно блонди? Така никой фризьор не може да ти помогне.
Ако не понасяш блондор в корена избери балеаж с дълбок корен.
И не знам коя е тази фризъорка която си е помислила че това което ти е направила е балеаж, но най-добре да смени професията.
Както казах, ако искаш истински балеаж иди в салон Inspire.
Имат facebook страница и можеш да разгледаш как работят с реални снимки

Сега отивам на консултация в Inspire до Парадайс мол да видим

Общи условия

Активация на акаунт