Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 47 470
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Ако не искаш сиво, трябва да избягваш 1 след точката.
Хубави бежово-перлени цветове са 2 и 7 след точката. Примерно 11.27. 10.7, 12.27 и т.н. Или пък някакъв допълнителен перлен коректор (обикновено са розов или виолетов).
3 и 5 след точката пък докарват златисто-оранжево. НЕ са перлени също.

# 661
на такава основа ще хванат ли шампоаните, показани горе от Ванеса?  Искам цвят ягода и праскова да взема?

# 662
  • София
Прекрасна коса! Ще хванат със сигурност Wink

# 663
  • София
Кристина, уникална коса - мечта Blush

# 664
Naraia,няма проблеми да си ползваш оксиданта на Колестон с други бои. Това е просто оксидант. При Колестон бежовите отенъци са точно 6 и 1. Ако не искаш да е сиво опитай с 12/61 т.е.1 да е втората цифра след наклонената черта.

# 665
Christina,ще стане страхотно с ягодата.Много красив цвят си направила,браво на фризьорката!

# 666
Здравейте, блондинки Simple Smile
Преди година преминах от черно към светло ( около 8-ца). Косата ми доста пострада и все избива жълтеникаво. От няколко месеца съм в медната гама( 7/46 и 8/64 на Лакме). Иска ми се да направя чиста 8-ца. Трябва да взема чиста осмица(8.00) и да добавя зелен и син коректор към нея, така ли?

# 667
  • София
Naraia, такъв номер не съм виждала да имат Колестон. Може би имаш в предвид 12/16?! Anyway, мисля че по-добре да зарежеш Колестон, особено ако основата ти е тъмна. Естествения ми цвят е сравнително светъл и въпреки това с Колестон се получава топло русо,студените отенъци се измиват бързо.
Грешката е моя 12/16. Ами имам оксидант цяла литър и ми се искаше да го ползвам та за това търся хубав цвят. Иначе съм ползвала 12/89 май беше, но мноого сиво стана.
А за Матрих имате ли впечатления?

Какъв ти е естествения цвят че ти се получава сиво с този номер на вела колестон и имаш ли бели коси?
Защото аз целя сиво у пробвах този цвят на вела но се получи жълто

# 668
Благодаря, момичета, поръчах праскова, понеже ягодата не е налична в Нотино, а там цената беше най-добра - 18 лв, в Арлен е 31лв. Дано се получава добре, че това пусто жълто непрекъснато се появява, то си е направо оранжево де.. А в Пинтерест ми останаха очите в прасковеното русо, много свежо и изчистено

# 669
  • София
Благодаря, момичета, поръчах праскова, понеже ягодата не е налична в Нотино, а там цената беше най-добра - 18 лв, в Арлен е 31лв. Дано се получава добре, че това пусто жълто непрекъснато се появява, то си е направо оранжево де.. А в Пинтерест ми останаха очите в прасковеното русо, много свежо и изчистено

То прасковата си е розово+оранжево, няма ли да стане още по-жълто newsm78

# 670
Знам, но изглежда красиво Heart Eyes моето оранжево е грозно определено Grinning ще видим как ще стане де

# 671
И аз си го поръчах току що този тониращ шампоан на Шварцкоф праскова. Моята коса скоро я изрусих още в сравнение с преди. Ще се опитам от телефона след малко да кача снимка. Харесвам руси коси с розов оттенък.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 11:11 от gerinceto

# 672
Дано някой качи снимка, да видим как е с прасковата. Ягода няма никъде.
Геринце, моят цвят се получи горе-долу като твоят последното боядисване. Много красив кадифено рус! Blush

# 673
здравейте , някой знае ли , кои салони във София работят със тази  марка боя  OWAY ROLLAND HCOLOR

# 674
  • Варна
Водят се зелени салони работещите с Oway..... Виж на сайта на Кристиян оф рома/вносителят/ или ги питай.

Общи условия

Активация на акаунт