Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Heart DecorationДобро утро грешници Flowers Hibiscus Kiss Nature Sun With Face

Едно кафенце като за начало

Мойта първа среща с Джан беше Пълнолуние и от там като се започна ,изгледах всички негови проекти на един дъх.Толкова многопластов е Джан,няма сериал със сериал,които да си приличат героите му,просто гледаш и си викаш,това ли е този Джан който гледах в предишния сериал,познаваш го по енергията и харизмата на човека Джан Яман. Simple Smile Two Hearts

Гозденцето пак се вихрила по нощите благодаря за всичко ,което ни носиш от тук от там.
Какво да кажа за думите на Ляле Башар,ами описва всичко с малко думи на ГОЛЯМ ЧОВЕК. Two Hearts

Ели  много се смях с бог Джанос,от къде ти идват такива идеи не знам,но са все оргинални браво момиче Hands Clap

# 76
# 77
Добро утро и от мен!
Джан харесах в РП, на който попаднах в рекламен анонс по БТв. И аз, като повечето от вас останах с широко отворени очи и силно пристрастена към нашето момче. Не съм гледала по-ранните му проекти - само отделни сцени, но може би някой ден ще намеря време и за тях. МГ го гледам, когато момичетата от ФБ групата публикуват епизода с БГ субтитри, защото зная само 3 думи на турски...е, понякога се случва да гледам само картинки, но не е същото, когато не разбирам диалозите.
Интервюто - точно това очаквах от Джан, точно така си представях ситуацията около него. Обичам интелигентни и стабилни хора, а той е такъв. Харесва ми премереното му самочувствие, без излишно набиване на неговите успехи в съзнанието на околните. А външният му вид е бонус и то какъв! Този човек е извънземен!

# 78
Ето и моята първа среща с Джан в снимки! Camera
Blue Heart Когато го видях по БТВ

Blue Heart 20 минути след началото на
Ранобудна птичка

Вивиян, като видя някоя снимка на Джано и получавам факсове от Кораба майка... или от бог Джанос, кой знае Joy

# 79
Ели, щях да се задавя с кафето от твоя пост SatisfiedSweat Smile

Моята първа среща с Джано беше съвсем случайно миналото лято. Една приятелка ми прати песен по Youtube, заради самата песен...обаче клипчето към нея беше компилация от моменти от РП. Разбира се, аз тогава не знаех дали е филм/сериал или просто някакъв случаен миш-маш, но в момента, в който зърнах Джан и ченето ми увисна, даже може и лигичка да се е проточила...

Веднага се разрових в коментарите и разбрах, че е от сериал. Аз преди това бях гледала Джан в Любов на инат, но тогава не ме беше впечатлил изобщо, затова когато ми казаха, че това е същият актьор, ми беше трудно да повярвам.

Имах късмета тогава да изгледам цееееелия сериал наведнъж, така че за около 3 седмици заживях в света на Санем и Джан, съпреживявах, ревах, смях се, изкарах си сумати песни, които си слушам и до днес...
Започнах да уча Турски, за Бога!

Не знам дали да си признавам и още нещо, но айде, тука сме си само свои хора...
Като свърших с последния епизод, бях толкова емоционална, че за да туширам абстиненцията от края, реших да си извадя всички красиви и поетични цитати от дневника на Санем или стихове и откъси от книги, които се споменават по време на сериала. Писах ли писах, изгледах го за втори път, а после и за трети.

Като научих, че ще има нов сериал с Джан, бях много щастлива, макар че знаех, че в този си образ ще е също толкова различен, колкото и в предния.
В началото се съпротивлявах и си казвах, че магията е изчезнала и вече не е този Джан, който ми разтуптя сърцето, ама...

Останалото, както казват, е история

# 80
Покрай снимките от първата ни среща с Джан Grinning се вдъхнових да събера всички негови снимки с животни Blush
Представям ви едно пате в света на котките, кучетата и кончетата Animal Baby ChickAnimal Kissing CatAnimal DogAnimal Horse
(С Тесла са бая снимките, за тях в отделен пост Grinning)

# 81

Flowers Hibiscus Здравейте!

ако не сте се разсънили след няколко кафета в компанията
на Грешния* не е случайно..трЕбва пак да си полегнете,
есента дойде,биоритмите се сменят..!!
Joy

# 82
Като се размечтах по времето на птичката, да пусна една реклама от тогава:

и нещо за изплакване на око, за да ви е лек следобеда:

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 12:56 от 𝕾𝖓𝖔𝖜𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝕭𝖊𝖆

# 83
А как обичам мъже с животни Heart Eyes а пък Джан с животно е взривоопасна комбинация ....

Моята среща с Джан пак беше от РП, но беше нещо като срещата на Ели.. първоначално, въобще не ме впечатли, казах си готин пич и толкоз.. амаа към 3-4 епизод вече си събирах лигите. Голям мъжкар бе значи, хем мъжкар хем пък нежен, е те на това викам аз комбинация Heart Eyes

После започнах да му гледам интервютата, стана ми интересно що за човек е, хареса ми и в реалният живот.
 Дълго се чудех дали да го следвам в Инстаграм, но след като установих, че на ден по няколко пъти му търся профила решението трябваше да бъде взето и признах пред себе си, че за първи път в живот си съм обсебена нездравословно от известна личност Head Band

Споделям един любим момент от РП, когато ревнуваше, а тя му каза, че само него намира за привлекателен, какъв поглед удари...  Разтапя..
https://tenor.com/view/can-yaman-can-divit-erkencikus-canem-can- … anem-gif-17282016

# 84
Днес бая си порових в интернет и попаднах на снимката по-долу. Гледам - висок, голям, добре поддържан, буди в мен желание да се съблека, да поплувам в морето, да изпия един коктейл под парещото слънце... Nature Sunny Nature Sweat Drops Tropical Drink
За кораба говоря, за кораба! А този брадатия нахалник, дето се е застанал пред корабчето и ми скрива гледката, не го знам кой е, но е адски нелицеприятен!

# 85
Ели и аз много се вглеждам в превозните средства.. Grinning
Момичета, погледнета само каква стойка, какви форми.. и плавни движения ............

газзз..обичам високите скорости и резките движения Grinning

И по моторите съм.. Grinning  формите гледайте и на това возило Grinning газзз Grinning

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 14:42 от grozdence.

# 86
Днес бая си порових в интернет и попаднах на снимката по-долу. Гледам - висок, голям, добре поддържан, буди в мен желание да се съблека, да поплувам в морето, да изпия един коктейл под парещото слънце... Nature Sunny Nature Sweat Drops Tropical Drink
За кораба говоря, за кораба! А този брадатия нахалник, дето се е застанал пред корабчето и ми скрива гледката, не го знам кой е, но е адски нелицеприятен!

Ели ,я си помисли пак  SmileySmileySmiley
На тепсия ти застанал ,ти с кораби ще се занимаваш.
Кораби под път и над път,но Джан е единствен. SmileySmileySmiley

# 87
Здравейте на всички!

Сутринта мислех да намина!Ами като ви зачетох,нямат край постовете! Wink А трябваше да излизам.
Гроздето Hug по нощите и на сутринта...Ели Hug Сони Hug и всички останали!Благодаря на всички!

Добре дошли на всички момичета,с които не съм писала в други теми с тях!  

По темата,която сте захванали за Джан. Започнах да го гледам от ''Пълнолуние''.Преди това нали бях гледала Йозге в ''Сезонът на черешите'' и реших пак да гледам!И започнах да пиша в темата за сериала.После изгледах ''Да обичаш на инат''.Така и до днес не съм спирала да го следя и да поддържам другата тема!По едно време бяхме останали малко момичета!Добре че започна РП! Simple Smile

СЦ за 14 еп.

бяхте пуснали снимка с ботушките....Wink

Приятен следобед!

ПП Докато пиша колко поста са изскочили,връщам се да ви чета...Wink

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:01 от Zlatina3

# 88
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Едната си пада по кораби, другата по коли и мотори ... Аз ще почакам Джан да пришпори някоя от совалките на Мъск. Щото си падам по звезди и други космически работи. Joy

Извинявам се, че се присъединявам чак сега към темата, но е по технически причини.
Не помня как, но загледах РП и Джан още като започна излъчването в Турция. Стигнах до четвърта серия и после така ме завъртя шайбата, че нямаше време да продължа да гледам. Докато не почна излъчването му по БТв. И тогава, като го почнах едновременно по телевизията и всички възможни варианти в нета, за отрицателно време го изгледах 1,2,3,4,5,6,7 ... пъти. Възползвах се от възможността, дадена с повторенията вървящи по друга телевизия на Пълнолуние, и го подпуках и него по същия начин - 1,2,3,4,5,6,7 ... пъти. Всъщност вече си ги повтарях според настроението ту единия, ту другия сериал, определени серии и моменти, докато чаках да почне МГ. Междувременно следях събитията от миналата есен с европейската обиколка на Джан и се опитвах да попълня празнините в знанията ми за случвалото се по-рано.
Харесвам Джан Яман защото хем е хубав мъж, хем е умен, хем може да играе. Това е най-кратко.

Скрит текст:
Ели, има неща в биографията на първа страница, които не са така. Довечера, ако успея, ще ти пиша на ЛС какво е за коригиране.

# 89

така си го представям Грешния мистър* като съсобственик
на адвокатската кантора..сигурно има клиент/ки с години напред
Joy

Общи условия

Активация на акаунт