Тук не съм ви писала за Парлак,та тя...шегувам се,шегувам се,ще оставя това за някоя друга група,може и за нея вече да има такава!😂🤗
Щом има добро настроение и много ми допадна "свободна тема",ще ви следя 😳и аз!😊🚀

, се стига до сравнения с Джан.
. Как му ходи бяло..

(да не говорим как си обогатих речника с турски обиди, мога спокойно да си изпрося боя ако отида пак в Истанбул
) 
. Как му ходи бяло..
Демек всичко му е ТОП!
с надпис "-Two wrongs don’t make a right"
В РП, преди да ги намокрят пръскачките, Джан гледаше Санем с най-пълния с обич мъжки поглед, който съм виждала. Само още в едно дизи съм срещала подобен поглед на главния към главната.
Косата - дълга, къса я има бол човека, и много му отива, ушите, очите, тялото с ризи и без ризи сме обсъдили от до... но в тая тема да споменем още нещо красиво в Джан - ръцете. Сега ще искате доказателствен материал, а на мен снимките са ми слабото място, на мен да пиша и преписвам ми дай, та... някой друг да помогне тук. Но и ръцете на Джан са много красиви - изобщо човека е без забележки. Каквото не се вижда на тази снимка ще си го представяме. 

В РП, преди да ги намокрят пръскачките, Джан гледаше Санем с най-пълния с обич мъжки поглед, който съм виждала. Само още в едно дизи съм срещала подобен поглед на главния към главната.