💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 319
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Екатерина страда от разстройство на личността. Тя е пасивно- агресивна. Провокира околните, а след това рИве как те са я отритнали, нагрубили и т.н. Тя настройва хората срещу себе си. Вижда у всеки човек враг, а всъщност най-големият й враг е самата тя.

Тя че нещо не й е наред е явно, ама другите нали имат претенции да са нормални. Изключително недостойно е да се опитваш да уязвиш някого с това, че няма деца, така че тая с джуките няма какво да се тръшка, че нейните са били наречени паразити. А оня дечко, който врещи като коза, защото някой не може да му търпи вдъхновенята да готви помии, докато племето е умряло от глад, какво да го коментираме? И заплашва Мира, че ако не му ходи по гайдата, тя ще е следващата? И двамата са изключително долни. Това, че някой те е провокирал, не може да е оправдание за всичко. Ето че има и непровокирани. Даже Ивайло си взе поука от първите дни и не се занимава с Катя.

# 766
Снощният епизод беше боза. Рейтингът на предаването го вдига лудата Катя и като цяло племето на Рибарите.
А относно коалицията на Ваня с оня Борислав... много ми лъхаше на сценарии, както скандала на Любо и примадоните Димитър и Сюзан.
А от Вайс съм разочарована много.

# 767
  • Варна
стремежа на всеки кастинг за реалити е да съберат колкото се може повече и различни откачалки - ако са нормални хора няма кой да ги гледа !

# 768
  • SF
Разговорите им са режисирани. Къде бяха другите от племето, когато Ваня и Борислав говореха на шезнолниге? Този разговор, който нито е скрит, нито е нашепнат, се чува от всички, които са на двора или на верандата. Останалите участници са били помолени или да се съберат от другата страна на къщата, или да влязат в баните и да пуснат душовете. Simple Smile

Христи и Екатерини все съм срещала в живота си. Неприятни са ми, но мога да се скрия от тях или да ги подмина, да ги пренебрегна. Истински се страхувам от сблъсък с типове като Николай - бурни, невъздържани, шумни, арогантни, нападателни, винаги на педала. Много нервен тип. Навярно е наострен така към всички и всичко заради дефектите в говора, които са му готови, видими комплекси. Не бих обръщала внимание на външността, подигравката с тялото си и глупавите татуировки, говорни дефекти, докато самият човек не ме накара да го ненавиждам заради всичко, което е.

# 769
Снощният епизод беше боза. Рейтингът на предаването го вдига лудата Катя и като цяло племето на Рибарите.
А относно коалицията на Ваня с оня Борислав... много ми лъхаше на сценарии, както скандала на Любо и примадоните Димитър и Сюзан.
А от Вайс съм разочарована много.

Напълно подкрепям това мнение Hands Thumbsup Основните им сюжетни нишки се въртят около Екатерина и съм готова да се обзаложа, че ще направят всичко да я задържат възможно най-дълго във формата. Такъв талант като нея не се губи просто така.

# 770
30 минути грозни сцени и рибни обиди. Николай е за наказание, а Христа да се качва на планктона и да го ползва като сал в открито море.
Екатерина и "умно и сценарно да провокира" няма как да обърне мнението ми, при все, че е сложила подпис на договор, завличайки сестра си и участвайки в тия подмолни простотии.

За играта. Мнителна съм, но ми се стори, че "трасето" на топчето на Ловците беше с по малко или по-лесни препятствия. Второто и третото топче почти не показаха как го минаха, а някак лесно вкараха. И да, победата беше за целия отбор, а Ваня държа благодарствено и себеизтъкващо слово все едно е лична.
Наставленията и командите на Любо бяха много по-точни.

За профилите в социалните мрежи сме коментирали, но:
Тодор е с пресен инстаграм профил, с пуснати 5-6 снимки за ден. Много вероятно жена му да го е направила.
Николай също не е имал инстаграм. И той го пуска с 10-20 снимки за ден. Има хубав котарак и хубава сестра.

# 771
  • SF
Сценарий е, разбира се. Всички разговори са по сценарий. Как е бил заснет "тайният поверителен разговор" между Вайс, Сюзън и Митко? И "хайде да се сваляме" на Ваня.

Единственото нещо, което харесах снощи, беше отговорът на Борислав, че не мисли, че това би изглеждало добре на публиката.

# 772
Тръшкането и истеричнният рев на Екатерина и те ли са по сценарий?

# 773
  • София
Със сигурност има и вкарани сенарии, но честно казано, като събереш на едно място група хора, от които минимум 50% са дебили по един или друг параграф, не ти трябва кой знае какъв сценарий, просто столче и пуканки.

# 774
Като говорим за разговор по сценарий, най-нелеп ми беше разговорът между Тодор и Милен в стаята, където коментраха вчера-онзи ден играта на Ваня. Тодор успява някак си да изглежда непринудено, но на Милен никак не му се получи, хич го няма за актьор. Като дете на новогодишен концерт рецитираше мнението си. Кому е нужно това.

# 775
Липсва ми Юлиян! Липсват ми и игрите му с Пламен. Красота за окото.
Сега направо си стана Бай Брадър. Тайни мисии, сестри, интриги и между другото някоя друга битка, да оправдаят заглавието.

# 776
Липсва ми Юлиян! Липсват ми и игрите му с Пламен. Красота за окото.
Сега направо си стана Бай Брадър. Тайни мисии, сестри, интриги и между другото някоя друга битка, да оправдаят заглавието.

На хиляда процента подкрепям.

# 777
Тази съсухрена Христа верно ли е на 35г?

# 778
  • SF
Като говорим за разговор по сценарий, най-нелеп ми беше разговорът между Тодор и Милен в стаята, където коментраха вчера-онзи ден играта на Ваня. Тодор успява някак си да изглежда непринудено, но на Милен никак не му се получи, хич го няма за актьор. Като дете на новогодишен концерт рецитираше мнението си. Кому е нужно това.

На зрителите, за да са наясно с настроенията и чувствата на участниците.
Иначе трябва да има камери навсякъде и глас зад кадър, който да разказва. Вилата, фермата, гората не могат да бъдат накичени с камери и микрофони. Места за криене - бол. В тоалетните няма как да има камери, но участниците могат да си говорят в банята.
И вместо да го направят така, Боби и Ваня се изтягат в градината и "непринудено" започват разговор: Ооо, новия, как си днес? Как се чувстваш? Предлагам ти сделка, имам план за нас...

Тези разговори се водят скришно, тайно, а не насред двора, без да са сигурни, че останалите на са на 3 метра от тях и не чуват всичко.

# 779
Такива битки харесвам като снощната - отборни, с добра предварителна стратегия и да се съревновават отборите, но без физически контакт. Изключително грозно ми беше да гледам мъже и жени да се бият, дърпат, скачат отгоре си, както беше в предната игра. Също не харесвам и когато старта за дадена игра не е равен за всички. Визирам например играта, на която Александър и Ивайло, които са високи към 1.90 м., трябваше да се състезават с Ева и Тодор, които са към 1.60 м. Дървените трупи бяха нагласени като за по-ниски хора - едните започнаха старта си изправени, а другите, високите поначало почнаха приведени, тъй като имаше условие къде да стоят ръцете им. Редно беше трупите да бяха съобразени с височината на играчите.

И като писах за Александър - той няма ли нови мемоари? /последно четох за втората елиминационна битка/. Интересно ми е да чета неговата гледна точка за игрите, а нямам инстаграм да го следя.

Общи условия

Активация на акаунт