💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 082
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
и защо не могат да имат гребени и четки за зъби

# 1 066
  • Пловдив
Оффф, Игри на БИГ Брадър. Дребни души и и смях в залата да ни занимават със скандали за шампоани, 1 филийка, вода, хавлия. Просто ме е срам да гледам.

# 1 067
В Тодор ли се съмнява? Аргановото олио и серума за коса със сигурност му трябват.

Аз да си призная не знам какво е арганово олио.
Аргановото олио е за суха ,чуплива коса  по-лесно да се реше и да не стои бухнала

# 1 068
  • Испания
А наглата Йоанна искала "Оскар" след предаването.

# 1 069
  • София
как хубаво ги донастройват един срещу всички с тези пинсети и шампоани. Обаче мацката е права за храната - какво като са мъже, жените да не би да имат нужда от по-малко храна, нали са наравно в битките и всичко? Мъжете са мъже, а не деца, та мама да им отсипва от своята чиния. А и не знам на мъжете как не им присяда. Изобщо, заради историята с храната излезе най-гадното от всички.

# 1 070
А наглата Йоанна искала "Оскар" след предаването.
Златна малинка ще и дадем.

# 1 071
Рибарите отново ще са на реката следващата седмица май Smile

# 1 072
  • Варна
дано Любо да спечели

# 1 073
  • IT
Едната куку, останалите детската градина.

# 1 074
За първи път гледам предаването тази вечер. Тази година го изпуснах. Някой може ли да ме "светне" тази Екатерина мисия ли има, защо така ги дразни? Нещо сериозно ли са се скарали? Иначе разбрах, че сестра й има мисия да краде за нея.

# 1 075
Катя се къпе,Христа дудне,клошарска работа,шЕ Омра!

# 1 076
Абе масово да с червило...жените които не са в резиденцията.. Това не знам как да си го обясня?

# 1 077
А дали е възможно и дуелист и съюзник да отпаднат днес? Коментарите от промото, че това не са очаквали и само се връщат само двама натам ме теглят...

# 1 078
За първи път гледам предаването тази вечер. Тази година го изпуснах. Някой може ли да ме "светне" тази Екатерина мисия ли има, защо така ги дразни? Нещо сериозно ли са се скарали? Иначе разбрах, че сестра й има мисия да краде за нея.

Официално не са и го дали като мисия, но най-вероятно са и казали зад кадър.

# 1 079
  • Пловдив
Катя се къпе,Христа дудне,клошарска работа,шЕ Омра!
Ами това е толкова грозно... Обижда я явно на статус в живота и финанси. Демек от нисшето общество. Абе дъно са. На Катя й е криво, обаче, че така я хапят, макар и да ги дразни нарочно. Право в очите каза на Мира, че ще й даде шампоан и онази от яд не разбра. Не знам, защо са такива дребнави хората 😱

Общи условия

Активация на акаунт