💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 075
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Sofia
Скрит текст:
На мен ми е интересно. Чудя се на Том (хаха) какво й харесват. Може би наживо не звучи толкова дразнещо.
Ами тя е дете. Чистосърдечно, незлобливо. Да, има малко странен начин на изразяване, ама те днешните тийнейджъри повечето са така Grinning В сравнение с останалите, които си мерят постоянно его-тата, тя е направо душица.
До момента определено така ни я представят. А ако наистина е такава, дано впоследствие не се промени. То всички, до един момент поне, сме били едни сладички, чистосърдечни, незлобливи Animal Hatching Chick

Обаче Любо си я харесва май, както и тя него People Couple
Да Simple Smile и на мен така ми се струва, личи си и от снимките на Смайли.Simple Smile  Няма лошо, нека се харесват младите. 😊

# 1 231
  • Сред мелниците
Скрит текст:
Отварям си фейсбука и ми предлага за приятел Христа. ..
Хахаха!
Явно спешно набира аудитория. Таман 5 човека, които са ми близки споделиха същото! Добре, че нямам фейсбук да не се комплексирам, че не ми се предлага и на мен.
В предаването има ли някакъв елемент на зрителски вот, че се е активизирала така?

Нищо подобно няма. Според интересите и приятелите, които имаш във ФБ, ти излизат други профили, които биха те заинтересували.

Дали?
Доколкото ги познавам, не е според интересите им, нито са активни потребители.
Единият, впрочем е известен лекар на средна възраст.
 Смешното е , че веднъж влязоха в къщи - аз гледах Игрите. На екрана беше точно Христа
и той попита " Тази да не е претърпяла челен удар?"
 Умряхме от смях, защото това наистина е неговата специалност и сигурно е виждал доста такива, за да направи подобна асоциация.
Аз , нали съм си  плагиат , онзи ден постнах същия израз за нея, тук в темата...Но някой от феновете й с нежно сърце явно ме докладава  и ме изтриха Laughing Язък за хубавия израз!

# 1 232
  • София
Говорейки за Ваня, тук пее "Hero" на Тодор Славков:

# 1 233
  • Испания
Чудомир

Димитър

# 1 234
Ауу, каква пунктуация! Animal Hear No Evil

# 1 235
  • София
Дали няма да излезе някое кроасанче от тези две кифли?

# 1 236
Влади на снимките много ми харесва Relaxed В предаването не го дават често и почти не го забелязвах, но всеки път като се пуснат негови снимки тук ми хваща окото RelaxedGrinning
Ивана и Димитър много си отиват на тази снимка.

# 1 237
Всички тия копи-пейст материали от източници под път и над път убиват всякакво усещане за "реалити". Лично аз вече загубих интерес към тая режисирана бутафория. Дано продуцентите го осъзнаят за следващия път.. ако има. Приятно гледане.. Wink

# 1 238
Дали няма да излезе някое кроасанче от тези две кифли?

Пълно с ванилов крем....Примерно.😁

# 1 239
  • Sofia
Ивана кога се води, че е влязла в конфликт с Вайс, както се писа тук? Преди 4 дни е публикувала клипче с него в Instagram...

# 1 240
  • Испания
Писах, че го имаше в стори преди десетина дни. Дати не записвам. Както имат разправии, така след това се изглаждат нещата.

Следя профилите на участниците заради темата и за да споделям с вас. Ако не искате, няма да си правя труда.

# 1 241
  • Sofia
Е, значи всичко е било бутафория. Може би са го направили, само за да привлекат внимание.

Останалата част от коментара ти не я разбрах. Пиши каквото прецениш, разбира се. Останалите правим същото. Wink

# 1 242
Писах, че го имаше в стори преди десетина дни. Дати не записвам. Както имат разправии, така след това се изглаждат нещата.

Следя профилите на участниците заради темата и за да споделям с вас. Ако не искате, няма да си правя труда.
А не, не. Продължавай, моля те. Нама как да следя профилите на всички, а ми е интересно!
Който не е доволен да НЕ чете!
И само защото един е против не си заслужава и обяснения дори!
Толкова добре направена и най - вече подържана тема!

# 1 243
  • София
Ваня пее прилично. Дали не е участвала и в някое музикално риалити или тепърва предстои? И какво баш за този се е кандидатирала... че и Hero му пее... точно като някоя златотърсачка стои там.
И на мен са ми интересни подробностите. Някак запълват пъзела за образите им.

# 1 244
  • Sofia
Смайли, продължавай моля те, на мен също ми е интересно, а и добавя "още нещо" към профила на участниците. Simple Smile
На който не му харесва, да не чете!

Общи условия

Активация на акаунт