Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 785
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Да им минава, Славе. А Ванко- Калпазанко как е?

# 466
Славче, палчета и за вас.
Днес не ми е ден, но и това ще мине. Сега съм си сипала чаша вино и след половин час съм в леглото. Да изобщо ден нощ,  нищо не значат за мен. Сутрин в 3 съм пушка.

# 467
  • Бургас
Да им минава, Славе. А Ванко- Калпазанко как е?

Той поне е добре!
Аз съм като Валката.Страх,ама безумен и парализиращ страх ме е завладял!Едвам дишам и се движа!Ако не е Криста да я водя и взимам от училище,изобщо няма да се покажа навън.

# 468
Славе, стискам палци! Hands Pray Щом са минали силните симптоми, въпрос на време е и да имат отр.тест.
Ще ти изпращам снимки на сняг оттук, ама с кеф бих се разменила с теб. Хич не го долюбвам тоз сняг.

# 469
  • при късмета
Славе, бързо да види отрицателния тест, да се поуспокоиш. Стискам палци на всички, които имат нужда. А против страх, пишете по-често Hug

# 470
  • София/Севлиево
Здравейте момичета.
Радвам се,че при Валя нещата се подобряват и от сърце пожелавам скоро всички болни да са здрави.
Аз си карам стимулацията,седя на топло,ММ ми бие инжекции и само до клиниката и до мястото,откъдето си вземаме храна,ходя.Нещата вървят добре и се надявам другата седмица да ми направят освен пункция и трансфер.

# 471
  • при късмета
Добро утро!

Ели, успех, пожелавам ти нещата да завършат по-добре и от както вървят
Вале, как сте?
Хайде и останалите на кафе Hug

# 472
Добро утро!
Ели пожелавам ти мнооого късмет!
Вале как е дружината днес?
Славе Kissing Heart
Почвам да правя списък за пазаруване за РД на Кратун - ще имаме 2 вечери Laughing На самия ден мм е на работа, но ние ще уважим детето, а после в почивката ще празнуваме пак. Та ще правя 2 торти Laughing Добре, че се снабдих с малка форма за 6 парчета.....

# 473
  • София
Добре са.
Мими е много уморена, казват че е нормално.
Аз или се разболявам, или тотално сдадох багажа психически. Мисля, че и двете.

# 474
  • при късмета
Вале, вероятно е второто, много притеснения и стрес ти дойдоха Hug Радвай им се, че се оправят и ти ще си по-добре. Аз пак да питам имате ли нужда от пазаруване? Ако не от супермаркета, то лекарства имате ли достатъчно от изписаните? Мога да взема от каквото и да имате нужда и да ти го донеса

# 475
  • София
Благодаря, ма ко.
Засега се справяме.
Болна съм, не мога, да, стана, всичко ме боли

# 476
  • при късмета
Ще го пребориш, Вале, няма да се даваш. С теб сме и всичката ни положителна енергия е насочена към вас Hug

# 477
Дръж се, Вале. Малко остана.
Може ли някой да ми отговори какви са ония боцкави неща от кафето на Ма ко. Видях ги в Сандански в парка, но за мен  бяха нещо непознато и ново.

# 478
  • при късмета
Мария, това е от едно растение, но не знам какво е точно. За декорации често съм го виждала да се използва.

# 479
Вале дръж се ,понеделник ще си оздравяла.
Мария от дърво са топчетата, ама как е името му ,не знам.
Ма ко супер е кафето.
Славе горе главата ,зора е минал при докторите.
Аз си напазарих,прибрах се  обаче главата ме заболя.Опашки по аптеките ,валеше та ме понамокри,сега вътре на топло.

Общи условия

Активация на акаунт