Магазини Pepco 3

• 57 873
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
По-скоро шева ме замисля,да.5 лв струват инак,което е приемлива цена за боксерки.

# 571
Днес след обяд наминах край Пепко, но си взех само едни чаени свещи, за които платих 2лв. Чак после видях, че по етикет струват 2.50лв...Дали няма да стартират някакво намаление,което още не е обявено?...Утре може пак да отскоча до там.

# 572
Обикновените мъжки слипове, дето са 3 за 5 лв. са здрави.

# 573
Аз имам приятелка в Пепко,ще я питам.Все ми обажда за намаления
Мерси ,Брадли,дано!Да грабвам значи още.

# 574
Вчера ми направи впечатление , че на два/три артикула имаше залепени червени етикетчета с цени "след намаление" с точно 0.50 ст.разлика от основната цена. Едното беше някои свещи, май ароматни от 2.50 на 2 лв. Предположих , че е заради откриването.

# 575
  • Русе
Днес след обяд наминах край Пепко, но си взех само едни чаени свещи, за които платих 2лв. Чак после видях, че по етикет струват 2.50лв...Дали няма да стартират някакво намаление,което още не е обявено?...Утре може пак да отскоча до там.
Колко бройки са?

# 576
Ако са едни мънички стъклени, квадратни - бяха 4 бр.( от 2.50 на 2 лв.)

# 577
Пакета малки чаени свещи за 2.50лв. е от 18 бр.
От същите има и големи пакети от по 50бр. на 5лв.
И са единствените, които излъчват аромат, поне според мен, особено ябълката и канела.

# 578
На мен няколко пъти ми се случва да платя по-малко отколкото е на етикет, без да има обявено намаление.
Не знам грешка при маркирането на цените ли е или не слагат етикети с намалената цена, но нямам против 😁

Тези дни гледам доста снимки качват от нови магазини, добре заредени с хубави неща и завиждам.
Добре, че поне си взех украса за елхата преди да затворят при нас. Поднових цялата елха в розово злато и много ѝ се радвам, много са красиви играчките за нищо пари.

# 579
На мен лятото щяха да ми таксуват намален разкошен плюшен гащеризон за момиче (черен плюш с брокат, официален)- беше от 17,90 лв намален на смешната цена от 1,99 лв Stuck Out Tongue Winking Eye А взех 2 броя и беше съвсем друго като ги платих за 4 лева двата Grinning Показах на касата стикерите за намаление. Явно не всичко им излиза автоматично намалено при маркиране и трябва да се гледат стикерите.

# 580
Да,някои отстъпки се правят ръчно от упр или главен касиер .Така с моята тениска от 2.50,направиха ми ръчна отстъпка и то викаха заместник управителя.

# 581
Оф , и 5 лв не струва това като качество Sad
Скрит текст:

# 582
  • Варна
Лампичките са от миналата година. Тази година дали има и на каква цена са горе-долу сега?

# 583
6 лв. Има и за 20

# 584
Пийк,аз с големи щампи не купувам,нещо не биват.До сега едно боди и една блузка се свиха само,блузката й е до гърдите и още две бебета може да влязат вътре.Ма за бърсане на прах бива,и тя е с щампи.Един комплект от клинче,блузка и рогца взех и две рокли за фотосесия,клинчето тясно ,хич не е еластично.Ще проверявам и за еластичност вече.

Общи условия

Активация на акаунт