Магазини Pepco 3

• 58 417
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ванилия, същите якета, които гледаш на 50, 70 или 100 лв. , като пуснат код за 25 % или 20 % на профила  плюс намаление на секция якета, палта или връхни дрехи или пък с талон за върнати дрехи 15 % и нещата се получават достатъчно намалени.
Последното яке за дъщеря ми от 40 стана 30 лв. И е страхотно като цвят, с добра изработка.
Но предлагам да спрем, не влизаме в темите, за да се лъжем за цените.
Щом казваме, че се обличаме себе си и сем.  си на цени под 50 лв.за връхни дрехи, допусни, че  това е така. Мир. Simple Smile
От Пепко последно взех рамка за снимка с място за 3 снимки 6 лв. Оттогава - нищо друго.

# 91
Нали все пак говорим за продукти на редовна цена, не мисля, че е редно да се съпостявят с такива на намаление или с други отстъпки. ✌
Защото иначе сравняваме ябълки с круши.

Сори за офтопика, но като стана дума - в НМ вече приемат ли стари дрехи, защото покрай короната знам, че бяха спряли?

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 15:36 от Вαнилия ♡

# 92
В Хм преди няколко седмици по уредбата още си вървеше съобщение, че временно не приемат стари дрехи...
Имаше много симпатични пухкави кутии за бижута в Пепко преди седмици, едва се въздържах. Blush

# 93
  • Пловдив
Приемат, да. Имам 5 талона вече  Wink

# 94
Редовните цени на НМ са високи, но ако следиш намаленията и ползваш кодове, много добре се получава.

# 95
  • При елфите ...
В Пепко Ямбол дали има такива кошове...

# 96
Редовните цени на НМ са високи, но ако следиш намаленията и ползваш кодове, много добре се получава.
Намаленията не започват ли януари месец? И за какви кодове става дума? За първи път чувам... 🙄

# 97
  • София
Намаленията не започват ли януари месец? И за какви кодове става дума? За първи път чувам... 🙄

Може би имат предвид онлайн магазина на НМ. Веднъж влязох в сайта, разглеждах, изпрати ми код за безплатна доставка. Но имаше ограничения - не можело до офис, само до адрес. Зарязах ги.

# 98
Не се интересувам от редовните цени, интересувам се от това, което плащам и което влиза в гардеробите ни. Не виждам смисъл от сравняване на редовни цени на Pepco и др. марки.

# 99
Има тема за НМ, който се интересува, да заповяда там.
Тук е Пепко.

# 100
  • Mostly in my mind

Може би имат предвид онлайн магазина на НМ. Веднъж влязох в сайта, разглеждах, изпрати ми код за безплатна доставка. Но имаше ограничения - не можело до офис, само до адрес. Зарязах ги.
Лесно се отказваш. Simple Smile
Както казва Дева, може да видите темата за НМ.

# 101
Някой да е бил скоро в Рерсо в гранд мол във Варна? Имали есенно-зимни долници за 3 годишно момченце?

# 102
На мен ми пращат неща от Пепко,защото ние нямаме. За сега нямам оплаквания от качеството. Има обаче разминаване в размерите. Последно една пижамка за малката-110,тя е 105 и й е огромна! Вече не знам какво да поръчвам. 😆 Клинове,дънки с ластик горе,ватирани,долнища,блузки,доволна съм от всичко. Заслужава си и като са намалени-имаме потник за 1,50,много сладък. И ХМ не са много по-качествени,за детските пиша. Изместват се ръбчетата от прането,развличат се,та за мен са на едно ниво по качество. Пиша за мен,да не ми скочите сега. 😁

# 103
Скоро взимах бебешки пуловер от Пепко и само налагайки два еднакви размера един върху друг видях, че има някаква разлика в сантиметрите. Та хич не се и учудвам. Не мога да се сетя случвало ли ми се е друг път и с други марки. Но така или иначе има мега сладки детски дрешки в Пепко за моя вкус и като добавим ниските цени, просто не устоявам 🤣
Бях писала скоро за едно ватирано долнище, което стана на топчета след първото пране. Оправих го с машинка за пилинг на дрехи - от Лидъл от тази седмица, ако някой се интересува Simple Smile стана като ново! Да видим дали обаче няма да е само до следващото пране 🤣
Любопитен факт е, че машинката беше по-скъпа от долнището, но пък нямах и исках такава 😊

# 104
Ами то хубаво има разминаване,но майка ми и сестра ми отиват и ме питат кой размер,аз им казвам 110,а идва нещо за 125-130 см детенце. Ако съм аз,ще отворя и ще видя,че е голямо,но те купуват каквото съм казала. 😁 Нищо де,ще имаме хубава пижама с бухалче за следващата или по-следващата зима. 😂

Общи условия

Активация на акаунт