Магазини Pepco 3

• 58 518
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
А снимка на колежанския стил? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
Долче,шегуваш ли се или искаш ? Joy

# 557
Одеялата са много симпатични на снимка❤ .....как са на живо?

# 558
  • Пловдив
Одеялата са много симпатични на снимка❤ .....как са на живо?
мнооого готини и меки.

# 559
А аз взех едни в колежански стил,много са хубави на външен вид,материята и тя май е ок,не обърнах внимание.
Ако може снимка .

# 560
Ей ги е ,колежански стил е ,нали ?

Мими,хубави ми изглеждат одеалцата,много са мекички и пухкави.

# 561
И на мен ми харесаха одеялата.
Но имам много и се въздържах.

# 562
Днес ходих в новооткрития магазин на Монтевидео - еми нещо не ми хареса, първо че е на втория егаж и едни стълби, и като стана тъмно, не може да слезеш- няма никакво осветление, отстрани едни стъкла, няма парапет, и вътре доста постен - миналата година като чели имаха много повече коледни неща - чиниите бяха свършили /питах -всичко било изкаранор послъгаха, защото точно 2 мин след това изкараха кашон с тигани/, взех 2 последни купички, чашите харесах - зелените , но досега имам 2 подарък, та се въздържах Satisfied , имаше 1 точилка с коледни шарки, ама много афиф ми се видя, няма как това да направи шарка и да остане на тестото, имаше като показаната червена силиконка - с това май не може да се меси, или поне аз не знам как, имаше печати и от големите, и такива с формички за сладки.
И да одеалцата са супер мекички и ми харесаха, ама пролетта си купих от тях и имам такива завивки, та не взех.
Покривките за маса - червени коледни не харесах материята - много изкуствена.

# 563
Покривките са си баш за една Коледа ,много ще се надърпа тая материя.
Ядеш и мяташ в коша ,не в пералнята.

# 564
Силиконовите точилки не са за месене, а за разточване.
Бобчита, друго нещо си е снимката Simple Smile

# 565
Долче, знам, че с точилка се разточва  Flushed
Просто не виждам как хем ще имаш основа да натиснеш, да разточиш настрани, нестабилна ми се видя - затова казах, че е възможно аз да не знам как се работи с нея, нямам опит.

# 566
Стори ми се, че прочетох нещо за месене- та затова уточних. Wink Разточвала съм и с бутилка от бира, та... Joy

# 567
Стори ми се, че прочетох нещо за месене- та затова уточних. Wink Разточвала съм и с бутилка от бира, та... Joy
С бутилка от вино е по -удобно . Аз умея да тегля и на ръце - като няма точилка .

# 568
Бобчи, наистина на снимка са готини, дано и като материя и качество са добре.

# 569
Бельото като материи е добре, но с шиенето има проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт