Магазини Pepco 3

• 57 874
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Бях купила на мъжа ми боксерки още като работеха в мола, ами оказаха се мн добро попадение, че и му станаха ....😇😀😀
Бобчи може ли снимка на рокличките стана ми любопитно и ние плануваме фотосесия но й купих две от hm

# 586
  • Пловдив
И аз купих на сина ми 2чифта боксерки, одобри.

# 587
Аз вече купувам 110 размер, нищо че моя носи 98. 104 ми се струват с въз къси ръкави

# 588
  • софия
WinkYum
Лампичките са от миналата година. Тази година дали има и на каква цена са горе-долу сега?

такива лампички купих днес от хит за 1,40 /или 1,60/  и работят:wink:

# 589
Бях купила на мъжа ми боксерки още като работеха в мола, ами оказаха се мн добро попадение, че и му станаха ....😇😀😀
Бобчи може ли снимка на рокличките стана ми любопитно и ние плануваме фотосесия но й купих две от hm

Ето ги,много паснаха с декорите на фотографката,аз между другото за нас взех също от там тениска с къс ръкав за мъжът ми,с дълъг за мен,както и коледни чорапи .

# 590
  • Beyond the stars
Пийк,аз с големи щампи не купувам,нещо не биват.До сега едно боди и една блузка се свиха само,блузката й е до гърдите и още две бебета може да влязат вътре.Ма за бърсане на прах бива,и тя е с щампи.Един комплект от клинче,блузка и рогца взех и две рокли за фотосесия,клинчето тясно ,хич не е еластично.Ще проверявам и за еластичност вече.

Ммхм щампи и ламарина без еластичност са им основните проблеми Grinning
Накупих пижамки скоро на дребен, пипнах първата много ми хареса и после само по размер и десен още две. Едната се оказа супер ламаринена нееластична и тотално бляк.. Върнах я. Другите са идеални, за по 8лв, памучни готини десени, и не мърдат през пералня и сушилня. Та въпрос на пипане е работата Grinning

# 591
Тия феи някой взе ли си,видя ли ги? Днес ходих и не ги видях, пускаха по 20човека.Някои неща бяха намелени като шапки,но почти нищо друго.За тая година си взех мерака,нещо не се впечатлих от това,което видях.Тук там нещо ново има
Като тези

Купих 1 пролетна шапка, 2 калъфки и някои дрехи за подарък.

# 592
По отношение на комплектите...
Скрит текст:
Не говоря за пепковските. Но когато малката беше може би на 3-4 месеца майка ми ни изпрати комплект с клинче, пола, блуза и лента за глава. Лентата малка, блузата и ставаше за много кратко- отворът за главата беше малък, иначе щеше да става за повече. Клинчето го разбихме от носене, ставаше и до около година и половина (тя растеше предимно на височина)- последно го носеше като клин до коляното, като малка и беше като панталон. Sunglasses Полата- толкова широка в талията, че така и не можа да я носи много. Докато стане време да не и пада от кръста...стана и твърде къса. На Бг производител беше, иначе много красиво всичко, качествени шевове, хубава материя, не се сви и обезцвети...но оттогава оглеждам всички части от комплектите Grinning  

# 593
  • Русе
Лампичките са от миналата година. Тази година дали има и на каква цена са горе-долу сега?

Не ми харесва това, че не са мигащи, но дано са сполучливи. Ще ги окачаме утре отвън на къщата.

# 594
Оф , и 5 лв не струва това като качество Sad
Скрит текст:
Погледни от близо. Дребното много я искаше, та след внимателно оглеждане се оказа остатък от залепен хартиен стикер или етикет.

# 595
Аз не я взех.

# 596
Орион , не само ги видях феите, ами си взех и даже сами закачени вече.

# 597
Аз ходих да взема от феите.. Нямаше. Това преди 2 седмици, сигурно.
Питах една консултантка да ми ги покаже, че не ги виждам, имаха супер много работа и хора и ме отсвири, каза да търся... Sunglasses

# 598
Аз си ги взех преди 2 седмици от магазина в Казанлък, ама и в Пловдив в Марково тепе мисля , че ги имаше.

# 599
dolce miele,  виж на каква информация попаднах.

Мисля, че е нашия магазин, но не съм минавала от там тези дни. Ако ходиш пиши дали наистина са го отворили.

Общи условия

Активация на акаунт