Нашите second hand находки - тема 43

• 89 885
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Много благодаря за календара Grinning

# 541
В петък ходих към Шик и се изненадах на лятното зареждане - тениски, рокли без ръкав, сандали даже .. само бански липсваха. Е, що така толкова рано? Пък аз още якета търся.
Не съм фен на Зара, отбягвам ги, както и на изкуствените материи като акрил и полиестер, обаче видя ли перли ... мое е.
Скрит текст:

Снимките са от нета, цвета като на втората. Хвърлила съм я за пране, обаче на етикета е само ръчно, което няма как да се случи. Мисля, че са достатъчно здраво захванати и ще издържат ръчен, фин или вълнен режим в пералнята.
И на детето една Зара трико блуза с къдрици по целия ръкав в морско зелено, но не мога да намеря снимка. Общо взето ден на Зара ... и нищо друго за жалост.

# 542
  • Mostly in my mind
как обичам и аз перли - на дрехи, на бижута. Simple Smile

# 543
На мен ми идват твърде рано летните стоки.В началото на март в мания,пълно с къси панталонки.Laughing

# 544
На мен ми идват твърде рано летните стоки.В началото на март в мания,пълно с къси панталонки.Laughing
Хич не ми е рано, че заминаваме на море след по-малко от месец. Май ще намина да видя какво има в нашата Мания

# 545
Аз отдавна съм на вълна лятно, толкова ми се носят рокли. Макар да си намерих два чифта дънки за бременни, блуза за бременни и такава туника за по лев-два, вече много искам свободни рокли, че и килцата са в повече. Ще мина и аз да разгледам, благодаря Simple Smile

# 546
Толкова много рокли не бях виждала не знам от кога. Ама скъпня шЪ мУ сЪ низнаЙ

# 547
Момичета, виждали ли сте сносни пердета в някоя ву в София 🙂

# 548
  • Велико Търново
Момичета, честит празник! Щастливи, обичани и с прекрасни находки да се хвалите! Аз пак идвам с обувки - топли, топли, от преди няколко часа 😁🤗 11лв

И 4 броя чорапогащници с опаковките неотваряни за 2.80 общо ☺️
Прекрасен ден ви желая!

# 549
На лятна тематика съм :

# 550
# 551
Момичета,  знаете ли каква е цената на килограм в Мания Шумен ? Опитвам се да намеря,  но неуспешно. Expressionless
Някой да препоръча добра втора употреба във Варна? Heart

# 552
  • Варна
Отдавна не съм се отчитала. Минах през Бултекс и забърсах раираната блузка ще я ползвам за спане, а бялото поло- защото нямам много бели дрехи, а се налага понякога да имам бяла блуза. Двечките за 6.70лв.

Иначе за ВУ във Варна -аз ходя в Бултекс основно, много им е чиста стоката, в Мъпетите и рядко в Хумана. Така, че препоръчвам Бултекс! Ааа, забравих Шано- на центъра, там всичко е с индивидуална цена.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 16:00 от Daisy_D

# 553
Дамите от София биха ли ми казали къде има магазин на drehata.bg? Нещо не намирам в интернет инфо..

# 554
Аз знам два на Дрехата - при ВМА и на Г. Делчев при Южния.
Във втория съм ходила преди 2 години, голям боклукчарник беше, сега май са го пооправили.

Общи условия

Активация на акаунт