У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (28)

• 72 376
  • 956
  •   1
Отговори
# 840
  • Свети Влас
Днес с брат ми гледахме " Варварин ", изобщо не разбрах филма, имаше само няколко по-гадни момента, но като цяло не е страшен.
https://www.imdb.com/title/tt15791034/

# 841
[video][/video]

Има ли някъде качен Челюсти 2022?

# 842
Ако говориш за стария филм, няма версия 2022, просто го пускат по кината отново.

# 843
  • IC 1101,Abell 2029
[video][/video]

Какъв е този Челюсти 2022?Няма такъв филм.Гледате реклами на оригиналният блокбастър,излъчван на IMAX.

# 844
Гледах Fractured
https://www.imdb.com/title/tt4332232/?ref_=nm_flmg_t_6_act
Хареса ми. Държа ме в напрежение, макар и да беше малко предсказуем. Но като цяло става.
Припомних си и Wind Chill
https://www.imdb.com/title/tt0486051/
Не е кой знае какво, но атмосферата е много добра. Зима, сняг, мрак.. Обичам подобни неща. Има си стряскащи моменти.

# 845
На НВО Мах - "Обитаван", някакъв германски сериал. "Злото се настанява в изоставен жилищен комплекс..."

# 846
Hausen е добро, доста мрачно обаче и изисква търпение.

# 847
А това?

# 848
А това?
Скрит текст:
Първия сезон е доста добър, много загадъчно, държи в напрежение и стават необичайни неща, няма да навлизам в подробности, че е спойлер 😁 Вторият сезон малко тъпче на едно място след като вече става ясно за какво иде реч, но пак е добра кримка с малко фантастика. Нещо като турбо Туин Пийкс Smiley

# 849
  • гр.София
Снощи гледах Barbarian... Ами много глупав филм, простотия като повечето ужаси в момента. Първите 40 минути са интересни и създава усещане за съвсем друг сюжет от това което стана след 40та минута натам...

# 850
  • Свети Влас
Скрит текст:
Снощи гледах Barbarian... Ами много глупав филм, простотия като повечето ужаси в момента. Първите 40 минути са интересни и създава усещане за съвсем друг сюжет от това което стана след 40та минута натам...
Аз така и не разбрах самият филм, не защото не бях фокусирана... Не харесвам филми, които не загатват как са стигнали до това състояние на даден човек...

# 851
  • Somewhere far away
Barbarian e един от добрите филми тази година. нищо общо с повечето ужаси!

# 852
Някой гледа ли вече Prey for the devil? Гледам от вчера го има и по торентите, но оценката му в IMDB не е впечатляваща.

# 853
  • София
Някой гледа ли вече Prey for the devil? Гледам от вчера го има и по торентите, но оценката му в IMDB не е впечатляваща.
Отдавна го чакам, още довечера ще си го пусна.

# 854
  • Свети Влас
Сега гледам " Молитва за дявола " определено е доста интересен, харесва ми за сега. Аз си го изтеглих с руска озвучка и на моменти дяволът говори на български.

Общи условия

Активация на акаунт