Модни консултации - 48

• 44 662
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря дами! Simple Smile

Tyra, на мен якето ми харесва, въпреки че е малко задължаващо. То си е точно за хора които имат разнообразна колекция от кожени и не търсят универсалното, което да върви на всичко Wink

goddess, от агнешка е. Малко е деликатна, не е бойно яке определено.

# 61
Ще нося черно палто от Zara с големи копчета. И едни оксфордки отново в черно. 😊
Тази есен ме удари шопинг вълна и обнових голяма част от стила си, т.е. добавих по-елегантни елементи в гардероба си. Днес сметнах, че сумата надхвърля 700лв. Налагам си забрана да тегля сметката до Коледа. 🤣🤣🤣

# 62
Налагам си забрана да тегля сметката до Коледа. 🤣🤣🤣
Това трябва и аз да направя ама до след Коледа даже Bowtie

# 63
Grinning Намерих спортни боти за якето ми но се изкушавам и за едни чизми.Ще ви помоля за мнение и глас 😉кое ви допада повече 😁
1.
2.
3.

# 64
Чизми не нося и не мога да преценя, но марката е страхотна! Втора година купувам от нея. Дори днес поръчах едни боти тип челси.
Под страхотна имам предвид - удобни, меки, комфортни, здрави, топли; отговарят си на размерите. 🙂

# 65
Чизмите най-много му отиват, най-универсални са (спортно-елегантни), а и най-красиви от селекцията обувки.

# 66
  • БГ
Здравейте, има ли такова нещо като стелки за висок свод за обувки на ток? Вземали ли сте, на коя марка, доволни ли сте?

# 67
Още един глас за ботушките. Другите обувки приличат на туристически за катерене по чукарите, а не на градска обувка.

One_Love, има най-разнообразни подложки за обувки - за пети, пръсти - всякакви. Аз не съм ползвала, просто изхвърлих токовете. Няма такова наказание за краката.

# 68
Има, за свода, за възглавничката, всякакви... кои ще са ви удобни зависи и от краката ви и от обувката.. добре е да е половин номер по голяма.
.  

# 69
Здравейте, има ли такова нещо като стелки за висок свод за обувки на ток? Вземали ли сте, на коя марка, доволни ли сте?
Ако ти е много висок свода е почти невъзможно да намериш подходяща стелка. Аз показаните от Агентчето у нас не съм виждала. От опит го казвам. По-лесно ще ти е да намериш точните обувки, но не на българския пазар.

# 70
Grinning Намерих спортни боти за якето ми но се изкушавам и за едни чизми.Ще ви помоля за мнение и глас 😉кое ви допада повече 😁
Скрит текст:
1.
2.
3.
Ботушите най много му отиват

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 17:41 от bubanka

# 71
Ако ти е много висок свода е почти невъзможно да намериш подходяща стелка. Аз показаните от Агентчето у нас не съм виждала. От опит го казвам. По-лесно ще ти е да намериш точните обувки, но не на българския пазар.

Аз имам такива силиконови, поръчани от avon или oriflame, не помня точно.

# 72
Всички стелки, показани от Агентчето ги има в китайските молове. Каквито ви душа иска, даже някои не съм сигурна точно за къде са. 😂

# 73
Nelly, зависи каква визия гониш. Аз бих го съчетала с чизмите и с белите кецове.

Момичета, има ли някакво приложение, в което човек може да си добави всички дрехи и обувки и да може да си прави комбинации на тоалетите? Много ми е трудно, когато имам сгънати неща и не ги виждам, направо забравям за всичко.

# 74
Има разни апове, доста са платени до колкото съм проучвала. Този е безплатен SMART CLOSET и ревю https://www.youtube.com/watch?v=Wh8XCqfBKfo Аз не съм го ползвала, много занимавка ми се струва да се попълни, а сега нямам много време за такива забавления.

Общи условия

Активация на акаунт