Модни консултации - 48

• 45 322
  • 789
  •   1
Отговори
# 210
По отношение за фигурите и дрехите, които подхождат - попадали ли сте на модния стилист Дейвид Киби? Много харесвам неговата теория и се старая да се придържам към нея. Доста по-детайлно анализира и квалифицира женските тела. Малко е сложно само-идентифицирането, но съветите му определено работят.
Съгласна! Grinning

# 211
  • Някъде там
Ще пускам поръчка с някои неща на дъщеря ми и попаднах на тези палтенца допаднаха ми визуално.Пазарували сте там такъв тип дрехи и доволни или сте ? https://www.bershka.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D0%BE … .html?colorId=814 това е едното
https://www.bershka.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D0%BE … .html?colorId=477

# 212
Виждам, че доста се носят и явно са модерни, но за мен са отвратителни .. толкова широка права дреха без никаква кройка, че .. тялото изглежда отпуснато и без никакви форми и извивки.

# 213
Имам подобно на сивото, но с колан и на друга марка. На мен ми харесва понеже седи свободно и не прегъва и смачква никъде дрехите, с които съм отдолу.

Скрит текст:

# 214
И аз съм на същото мнение за горепосочените палтенца-не!
А аз да попитам, от къде мога да намеря подобно/цвят якенце

Беше ми любимо преди, купувано е преди 7-8г, носено е интензивно в началото. После спрях, сега го изкарах отново но кожата вече се лющи Cry

# 215
Виждам, че доста се носят и явно са модерни, но за мен са отвратителни .. толкова широка права дреха без никаква кройка, че .. тялото изглежда отпуснато и без никакви форми и извивки.

Дааа, безполовите дрехи. Свиквай Sunglasses

# 216
Аз имам такова розово и зелено и са ми суууупер ,не знам какво не и харесвате 🙄

# 217
Имам нужда от съвет. Взех си този панталон и му се чудя с какво яке/сако/жилетка да го съчетая? Thinking

Имам и червено овър сайз палто като горните. С високи обувки/ботуши/боти или по-груби тип кубинки/кларкове и скини/тесни панталони зимата стои много добре. Даже под него мога да обличам кожено яке или сако.

# 218
И аз имам любимо "безформено" палто в сиво (май и в черно и в цикламено ми се намират). Никой не ме е объркал с мъж все още. И да, позволяват да сложиш и сако и/или кожено яке и/или красива жилетка отдолу и цялото нещо да изгледа добре и дори след като го съблечеш.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:56 от Agent Provocateur

# 219
Искрица ,на мен ми допадат много тези палтенца! От този магазин имам блузки и жилетки само. Качеството е ниско,но и цените са такива,така че си заслужава. Все пак това е fast fashion.

# 220
  • София
И аз имам безформено палтенце в нещо като червено-бяло-нещо друго рибена кост. Много му се кефя. Подхожда много на всякакви къси неща. С хубав чорапогащник и боти е много, много добре. Кеф ти нежно-мечтателна, кеф ти лошо рок момиче.

Босилка, дълъг кардиган в ярък цвят? Или може и да е по-убит в гама, близка до панталона?

# 221
Имам бежово палто халат без колан и много го нося.

# 222
Имам нужда от съвет. Взех си този панталон и му се чудя с какво яке/сако/жилетка да го съчетая? Thinking

Т-шърт и бяла или сива жилетка (с модерните обемни ръкави?) + бели сникърси? Или същата фланелка с черно кожено яке? Или нещо копринено и ефирно под коженото яке и груби обувки за контраст?

Ох, ужасно ме боли глава, сега ще ти потърся нещо визуализирано, Босилкова... чудесен е панталона, гамата му позволява и към по-студени и към по-топли неутрали да завиеш!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 02:00 от Agent Provocateur

# 223
Момичета,тази също харесах... Може би се доближава най - точно до това което търся - къси дръжки и твърди страни. Стилът ми е спортно - елегантен. Според вас как е? Харесва ли ви? Приемам критики Grinning

# 224
Полина,
Това е чантата! ❤ Много ми харесва. Изцяло я моя стил е, който също е спортно-елегантен. На скоро си взех подобна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт