Модни консултации - 48

• 45 309
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На мен връзки като номер 2 лесно ми се отвързват.
Не харесвам нито един от двата модела, но първите ги виждам повече с рокли, а вторите с панталони.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 14:07 от ~Étoile~

# 241
  • Бургас
Нито един от двата модела, но ако се държи все пак номер2.

# 242
  • Някъде там
Имам обувки като номер две, харесвам ги повече с дънки и панталони с рокли нещо не ги възприемам.
Връзките им наистина се отвързват лесно .
За рокли и поли си взех тези ботички

# 243
2 са страхотни.. От къде са?

# 244
Нито един от двата. Имам подобен на първия модел,който поне от две години не съм обувала,нямам и намерение 😜. За рокли и поли съвсем не ги виждам,предпочитам ги с боти и ботуши.

# 245
2 са страхотни.. От къде са?
И двата чифта са Bianki Simple Smile

# 246
Вторите !

# 247
На мен пък първите повече ми допадат. Smile

# 248
На мен нито едните ми харесват, нито другите.

# 249
# 250
Бихте ли носили такива обувки? (за черните става въпрос). Да си кажа, не съм много възрастна, но имам много ризки, панталони, както и дънки които обичам да нося с ризки. Та мисълта ми е, понеже са изчистени от всякакви детайли и предполагам, че ще стоят добре на по "натруфени" дрешки ги гледам от доста време.. Но се притеснявам да не са много бабешки Grinning

# 251
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз ти предлагам да изхождаш от себе си. Аз бих ги носила, но за мен не са бабешки, ако за теб са бабешки , недей да си ги взимаш, винаги ще си леко подозрителна към тях и няма да им се радваш толкова.

# 252
Аз ти предлагам да изхождаш от себе си. Аз бих ги носила, но за мен не са бабешки, ако за теб са бабешки , недей да си ги взимаш, винаги ще си леко подозрителна към тях и няма да им се радваш толкова.
За мен също не са бабешки и бих ги носила. Но все пак да се допитам Simple Smile. Още днес ще ги поръчам. Тук в нашият град нищо не ми хареса по магазините, всичко е едно лачено, твърдо, натруфено. Да се чудиш как да ги съчетаваш с дрехи...

# 253
  • Бургас
Pollinaa, изглеждат меки и много удобни, но на мен подметката не ми харесва. И все пак за ежедневие са чудесни.

# 254
Не са лоши обувките,но избягвай класически комбинации, за да си далеч от бабешкото!
По-хубави са от повечето от този тип лачени,лъскави ,с камъни и платформа ,със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт